Seçim var iş veren 7.000 diyecek, sendikalar 9.000 diye bastıracak, şak bir açıklama halkımız için devreye girdik ve asgari ücret 8.500 hayırlı olsun |
2023 MTV zammına düzenleme: MTV zammı yüzde 61,5 olarak uygulanacak! (5. sayfa)
-
-
cumhurbaşkanımız enflasyon yüzde 20 olacak hazırlanın dedi. Ama kendisi inanmıyor galiba mtv yi yüzde 61 yaptı. Ben hiç anlamadım bu işi. Ne nedir kim kimdir. Doğru nerdedir. enflasyon kaçtır.
-
%1000 zam geliyordu bertaraf ettik şükür %60 şeklinde hasarla atlattık
%60 zammı az göstermenin yeni yolu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şubat 13'de aracımın muayenesi doluyor. Erkenden yaptırıp en azından zamdan etkilenmeyeyim diye randevu almaya çalıştım ama sağ olsun hükümetimiz onun da yolunu bulmuş En erken 26 gün önceye kadar randevu alınabiliyormuş. Yani seve seve muayeneyi zamlı yaptıracağım.
Yaparsa AK Parti yapar.
-
hocam hayırlı olsun. 8.5k
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cengiz inşaatı sahibinin bir açıklaması var o geldi aklıma bu adami görürsem tebrik edicem sözünün eri adammış dediğini yaptı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
farketmez bayramda antalya kemer arası 30 km de 3 tane radar vardı radar olsun ft mufettişleri olsun fazlasıyla ceza yazarak opuyrlar ondan sonra %60 a dusurduk dıye utanmadan algı operasyonu cekıyorlar
-
Hiç hayirli olacağa benzemiyor ya hadi bakalim 🤦😁
İroni yaptığını anlamayıp,çok sayıda inanacak kitle var ülkede.
-
Nasıl tepki göstereceksin? tepki gösterince vatan haini,nankör,terörist ve fetöcü damgası yapıştırıyorlar,Aziz nesin nur içinde yatsın yıllar önce ülkenin teşhisini koymuştu.
-
Adamlar kararlı istesen de randevu vermiyor tuvtürk
Folyo kaplattirsak bi tarafa işletmeye gitsek. Yeniden muayene etmiyorlarmiydi 😅
Muayene Ocak ve sonrasında bitiyorsa sistem engellemiş Aralıka aldırmıyor. Bi aralık bulursak haberleşelim
Ne çakal adamlar bunlar ya. Millette çakal muayene istasyonu full çekiyor. Millet zam gelmeden yaptırayım demiş Aralık ayına yigilmislar.
Ağam sağolsun.
Yetersiz iq malesef ulkenin buyuk sorunu
-
Asrin liderimiz biz fakirlara merhamet gostermis. Sonuna kadar erduvan erduvan erduvan
Cezalara, harçlara gelen zam düşürülmedi. Sadece MTV'ye gelen zam düşürüldü.
Trafik cezaları vs yine %123 zamlı olacak.
-
Arabayı almak bir zorluk, arabayı alıp binmek ayrı bir zorluk, arabayı alıp binmeden evin önünde beklemesi apayrı zorluk. 2. bir ev geçindiriyoruz sanki. Evli çocuklu olduğum için zorunlu olmasa çoktan satmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 23 Aralık 2022; 13:13:11 > -
Vergiye gelince yüzde 123 enflasyon, başka durumda 80, tuik bitmiş...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X