Şimdi Ara

Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
7.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı
    Böylece, 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı üzerinden alınan ÖTV tutarı 7,5265 lira, 98 oktan kurşunsuz benzinin özel tüketim vergisi ise litre başına 7,8899 lira oldu. Artık motorinin litresi üzerinden 7,0559 lira, LPG üzerinden de 5,7780 lira ÖTV alınıyor.

ÖTV artışından kaynaklı akaryakıt fiyatlarında yaklaşık yüzde 21 (ortalama 5 TL) artış yaşandı. İstanbul'da benzinin litresi 28 liradan 34 liraya yükseldi. Litresi dün 26 lira 32 kuruşa satılan motorin de 32 lira 29 kuruşa çıktı.

Ayrıca Bkz.Ek MTV kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Ankara'da benzin 28 lira 48 kuruştan 34 lira 47 kuruşa, motorin ise 26 lira 85 kuruştan 32 lira 73 kuruşa zamlandı. İzmir'de benzin dün 28 lira 64 kuruşa satılırken, bugün 34 lira 58 kuruşa yükseldi. Motorin ise 26 lira 98 kuruştan 32 lira 88 kuruşa çıktı. 

Kaynak:https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/07/20230716-12.pdf

• Ekonomik krizin tüm yükü orta gelir kesimine yıkıldı. Halbuki zenginlerden gelir vergisi arttırılsa, vergi kaçıran bakkal, kuyumcu vs küçük esnaftan adam gibi vergi toplansa bu ÖTV KDV gibi vergilere abanmaya gerek kalmayacaktı

Sebebi ise tamamen kendi oy aldıkları kesimleri ürkütmemek. Popülizm belası iliklerimize kadar işledi.

Sen hala kendi açından bakıyorsun olaya. Ve bunun daha başlangıç olduğunu da göremiyorsun

İlk mesajındaki editine cevap olarak; alfa romeo tonale ile yardıra yardıra geldiğim kemerde 5 yıldızlı otelde tatil yapıyorum şu an. Ankarada lüks bir sitede evim var, başka gayrimenkullerim de var. İkinci aracım var. Son 1 yılda zürih, stockholm, paris gibi pahalı şehirler başta olmak üzere 6 ülke gezdim. İstediğim zaman şengen vizesi alabiliyorum. 10 yıllık amerikan vizem var. Ciddi bir gelirim varım. Bunca harcamanın yanında iyi birikim yapabiliyorum

Ama ben kaygılıyım. Hiç etkilenmeyecek olmama rağmen kaygılıyım. Sen ise lpgli aracınla türkiye turu yapmayı bir zenginlik ya da güç olarak görüyorsun. Aramızdaki fark bu tam olarak

• Her halk hakettiği şekilde yönetilir !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi oluyo bize. ben artık aldığım her zam haberine deli gibi seviniyorum. inşallah daha beter oluruz.

• OOHHHHH

• gabar'da ki petrol çıkmadı mı? daha

hani çıkınca fiyatlar düşecekti.

keltoş bir arkadaş öyle diyordu!

• Neyse az kaldı. Yarın pasaport randevumuzun günü. Hem de zamlısından 2 adet 11.000 tl cik verdik. Geriye vize başvurusu.

• Gönder gelsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nesi sok olacagı bu daha arkası da gelecek hukumuter bir seyler veriyorsa bir yerlerden alacak…bu kadar memur bu kadar emekli hemde eyt li bu kadar israf ve bos iş …daha bunlar iyi gunler,,

• Ekonomik krizin tüm yükü orta gelir kesimine yıkıldı. Halbuki zenginlerden gelir vergisi arttırılsa, vergi kaçıran bakkal, kuyumcu vs küçük esnaftan adam gibi vergi toplansa bu ÖTV KDV gibi vergilere abanmaya gerek kalmayacaktı

Sebebi ise tamamen kendi oy aldıkları kesimleri ürkütmemek. Popülizm belası iliklerimize kadar işledi.

• astrolojiye göre 20 ağustosta öyle bir yer altı kaynağı bulunacak ki
    ondan sonra bi daha zam yapan tarihte yer alamayacak ! :)

• vatansız kalacağımıza yayan yürürüz. olmadı arabanın altını keser çakmaktaşlar gibi gideriz . ya devlet başa ya kuzgun leşe.

• Antalya 35₺ rakamını gördüm. Ne ki bu ki dedim bi an😔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • türkiye yüzyılı, durmak yok yola devam.

• Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı
    Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktıAKP'nin yetiştirdiği dindar ve ahlaklı nesil !!!.. | By Gargamel Amca | Facebookfacebook
    AKP'nin yetiştirdiği dindar ve ahlaklı nesil !!!..
    https://www.facebook.com/reel/824368592620594

karı aylar öncesinden uyarmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 16 Temmuz 2023; 11:20:17 >
  • degobar kullanıcısına yanıt

Anadolu irfanı hocam bu, kadın erkek farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasi doktrine yeni bir kavram kazandırdık: Müstehakçılık. Toplumun hak ettiğine layık olma durumunu ifade eder. Çok ileri demokrasilerde görülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 16 Temmuz 2023; 16:51:41 >
  • Gabardaki koy çalıştır petrole noldu yav :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.