Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı
-
-
Her halk hakettiği şekilde yönetilir !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi oluyo bize. ben artık aldığım her zam haberine deli gibi seviniyorum. inşallah daha beter oluruz.
-
OOHHHHH
-
gabar'da ki petrol çıkmadı mı? daha
hani çıkınca fiyatlar düşecekti.
keltoş bir arkadaş öyle diyordu!
-
Neyse az kaldı. Yarın pasaport randevumuzun günü. Hem de zamlısından 2 adet 11.000 tl cik verdik. Geriye vize başvurusu.
-
Gönder gelsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nesi sok olacagı bu daha arkası da gelecek hukumuter bir seyler veriyorsa bir yerlerden alacak…bu kadar memur bu kadar emekli hemde eyt li bu kadar israf ve bos iş …daha bunlar iyi gunler,,
-
Ekonomik krizin tüm yükü orta gelir kesimine yıkıldı. Halbuki zenginlerden gelir vergisi arttırılsa, vergi kaçıran bakkal, kuyumcu vs küçük esnaftan adam gibi vergi toplansa bu ÖTV KDV gibi vergilere abanmaya gerek kalmayacaktı
Sebebi ise tamamen kendi oy aldıkları kesimleri ürkütmemek. Popülizm belası iliklerimize kadar işledi.
-
astrolojiye göre 20 ağustosta öyle bir yer altı kaynağı bulunacak ki
ondan sonra bi daha zam yapan tarihte yer alamayacak ! :)
-
vatansız kalacağımıza yayan yürürüz. olmadı arabanın altını keser çakmaktaşlar gibi gideriz . ya devlet başa ya kuzgun leşe.
-
Antalya 35₺ rakamını gördüm. Ne ki bu ki dedim bi an😔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
türkiye yüzyılı, durmak yok yola devam.
-
AKP'nin yetiştirdiği dindar ve ahlaklı nesil !!!.. | By Gargamel Amca | FacebookfacebookAKP'nin yetiştirdiği dindar ve ahlaklı nesil !!!..https://www.facebook.com/reel/824368592620594
karı aylar öncesinden uyarmıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 16 Temmuz 2023; 11:20:17 > -
Anadolu irfanı hocam bu, kadın erkek farketmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyasi doktrine yeni bir kavram kazandırdık: Müstehakçılık. Toplumun hak ettiğine layık olma durumunu ifade eder. Çok ileri demokrasilerde görülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 16 Temmuz 2023; 16:51:41 >
-
Gabardaki koy çalıştır petrole noldu yav :)
Ekonomik krizin tüm yükü orta gelir kesimine yıkıldı. Halbuki zenginlerden gelir vergisi arttırılsa, vergi kaçıran bakkal, kuyumcu vs küçük esnaftan adam gibi vergi toplansa bu ÖTV KDV gibi vergilere abanmaya gerek kalmayacaktı
Sebebi ise tamamen kendi oy aldıkları kesimleri ürkütmemek. Popülizm belası iliklerimize kadar işledi. |
Her halk hakettiği şekilde yönetilir !
|
iyi oluyo bize. ben artık aldığım her zam haberine deli gibi seviniyorum. inşallah daha beter oluruz.
|
Siyasi doktrine yeni bir kavram kazandırdık: Müstehakçılık. Toplumun hak ettiğine layık olma durumunu ifade eder. Çok ileri demokrasilerde görülür.
|
Gabardaki koy çalıştır petrole noldu yav :)
|
Sen hala kendi açından bakıyorsun olaya. Ve bunun daha başlangıç olduğunu da göremiyorsun İlk mesajındaki editine cevap olarak; alfa romeo tonale ile yardıra yardıra geldiğim kemerde 5 yıldızlı otelde tatil yapıyorum şu an. Ankarada lüks bir sitede evim var, başka gayrimenkullerim de var. İkinci aracım var. Son 1 yılda zürih, stockholm, paris gibi pahalı şehirler başta olmak üzere 6 ülke gezdim. İstediğim zaman şengen vizesi alabiliyorum. 10 yıllık amerikan vizem var. Ciddi bir gelirim varım. Bunca harcamanın yanında iyi birikim yapabiliyorum Ama ben kaygılıyım. Hiç etkilenmeyecek olmama rağmen kaygılıyım. Sen ise lpgli aracınla türkiye turu yapmayı bir zenginlik ya da güç olarak görüyorsun. Aramızdaki fark bu tam olarak |
6 TL zamcık için yazılıp çizilenlere bak..Ya hepimiz LGBTİ olaydık daha mı iyiydi? Allah korudu dış mihraklardan |
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın şeklinde yaşıyorsunuz ama verdiğiniz oyların vebali yakınlarınızdan çıkacak farkında değilsiniz. Çoluğunuza çocuğunuza yazık |
Bayrağı indiremeyecekler, Togg u engelleyemeyecekler.. bunları unutmuşsun, ben ekleyiverdim. |
Benzer içerikler
- gif yapma
- gizli profil görme
- instagram hesap çalma
- whatsapp mesaj sabitleme
- twitter kullanıcı adı değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X