< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı (2. sayfa)
-
-
Erkek erkeğe ağazdan öbüşseydik daha mı iyiydi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kasmaya can sıkmaya gerek yok!
Artık folloş oldu şöyle temizinden
Benzin mazot 100₺
Sigara 100₺
Gibi gibi yapıştırın da görelim kim ne içiyor ne yiyor ne geziyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O saydığın kesim kendileri ve artıklarını kapışanlar.
-
Yetmez ama evet. Bu ülke cumhuriyeti sindirememiş. Ülkemizde dinci ve ülkücü yetişmediği zaman Atatürk'ümüzün izinden gitmeye başlarız...
-
En son 30 lira üzerine çıktığında asgari ücret 2 bin lira mıydı neydi?
ek: baktım 4500 liraymış. şu an 2.5 katı fiyatı. aynı oranda olsaydı mazotun da 70-80 lira olması gerekirdi, o zaman çok derdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Temmuz 2023; 21:16:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyanın zamı yapıldı sözcü.com.tr arka sayfa haberi gibi olmuş ahaber hiç bahsetmemiş bunlar hep birbirlerine çalışıyorlar ama ispatlayamam
Enteresan bir ülkeyiz vesselam.
Geçen ay petrolümüz var diye doğalgaz faturası ödemedik
Şimdi ise yakıtın litresine 5tl vergi geldi.
Bu nasıl bir tutarlılıktır? Benim aklım almıyor.
-
Petrol o zamanki fiyatına ulaşsa hastaneye bile yürüyerek gitmek zorunda kalırsın, bırak gezmeyi
Küçük esnaftan vergi mi alınsa? 😁 Memlekette küçük esnaf kalmadı ki! Bizim mahallede 3 tane bakkal vardı ikisi kapattı biri bağkurunu ödeyemiyor. Kasap kapattı, berber kapatmak üzere.
Az kazanandan az çok kazanandan çok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 değil m 35 TL yazacaksınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rezalet
-
Ben sorun etmiyorum hocam. Lpg sağolsun, kafa rahat. 15 lira yazan tabelaya bakmayın, 12 liradan satıyorlar birçok yerde.
Ben yıllardır ayda 2 bin lira civarı yakıt alırım, maaşım 4 katına çıktı ama yakıt masrafım 500 lira artıyor. Sıkıntı değil. Önemli olan gelire oranı, fiyatın kaç lira olduğu değil, maaşın kaç lira olduğuna da bakmak lazım.
İki hafta sonra Türkiye turu planlıyorum aracımla. Yani kimse yüzde 15 - 20 zam için arabayla yapacağı yolculuğu dert etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Temmuz 2023; 13:38:35 >
Kimse kimseyi zorla öpüştürmüyor ama netice olarak; hükümet herkesi nasıl öpüyor, görüyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın şeklinde yaşıyorsunuz ama verdiğiniz oyların vebali yakınlarınızdan çıkacak farkında değilsiniz. Çoluğunuza çocuğunuza yazık
Bayrağı indiremeyecekler, Togg u engelleyemeyecekler.. bunları unutmuşsun, ben ekleyiverdim.
-
Ekleme yaptım mesaja ama...
Asgari ücret 2 bin lirayken 30 lira mazot belki biraz pahalıydı ama asgari ücret 12 bin lirayken bence çok da abartı bir fiyat değil. Benim düşüncem bu, siyaset ile oy ile uzaktan yakından alakası yok.
ekleme: baktım şimdi asgari ücret 4500 liraymış mazot 30-32 liralara çıktığında geçen yıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Temmuz 2023; 21:17:55 >
İnşallah yüce devletimiz LPG ye de zam yaparda araba binip binemeyenler belli olur. Trafikte biraz rahatlar .
Bazı blokladığım kullanıcıları okudum da (konuda görünmüyor ama ana sayfadaki haberde görünüyor) şoklar içerisindeyim.
Partizanlar şaşırmayın, destek olduğunuz sistemin eseri bunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X