Şimdi Ara

Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
7.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıkışınca sözde argümanları diyor, ironi yani. Dini bir söylemle hemen algı yolları tıkanıveriyor milletin. Tıpkı senin gibi, Ezan'ın Kilise Çanı'ndan veya Yahudi Davulu'ndan farkı yok, bölgesel örf bu ama Arap örfü.
    Bak şimdi bunları okuyunca senin aklında ne zam kaldı ne haksızlık, hukuksuzluk; mis gibi vallahi! Keşke herkes sizin gibi bakabilse dünyaya...

• Moueson kullanıcısına yanıt

Yapmış zaten iki buçuk lira Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı 

Doğanlar şahinler brotveylere kalacak yollar Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

İki buçuk lira yetmez hocam . 20-30 TL zam gelsin . Maaşlar arttı zaten millet ödesin . Biz toplu taşıma kullanırız olur biter .

• Oh be, güzel gelişme.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En azından şu leş trafik azaldı diye sevineyim. 1.5 sene önce 7 liradan 20ye doğru ilerlediğinde şehiriçi trafikte 3-5 araç yolculuk etmenin keyfi bambaşkaydı. Herkesin aracı park halinde yatttı günlerce aylarca . Yine o günler geldi çattı

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Zam yeterince yüksek değil trafiği pek etkilemez herkesin maaşı yükseldi

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Sen hala kendi açından bakıyorsun olaya. Ve bunun daha başlangıç olduğunu da göremiyorsun

İlk mesajındaki editine cevap olarak; alfa romeo tonale ile yardıra yardıra geldiğim kemerde 5 yıldızlı otelde tatil yapıyorum şu an. Ankarada lüks bir sitede evim var, başka gayrimenkullerim de var. İkinci aracım var. Son 1 yılda zürih, stockholm, paris gibi pahalı şehirler başta olmak üzere 6 ülke gezdim. İstediğim zaman şengen vizesi alabiliyorum. 10 yıllık amerikan vizem var. Ciddi bir gelirim varım. Bunca harcamanın yanında iyi birikim yapabiliyorum

Ama ben kaygılıyım. Hiç etkilenmeyecek olmama rağmen kaygılıyım. Sen ise lpgli aracınla türkiye turu yapmayı bir zenginlik ya da güç olarak görüyorsun. Aramızdaki fark bu tam olarak

• 6 TL zamcık için yazılıp çizilenlere bak..Ya hepimiz LGBTİ olaydık daha mı iyiydi? Allah korudu dış mihraklardan Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı 

• %48 Hakettik daha beter olalım dedikçe daha beter oluyoruz.
    %52 desen zaten öyle bir kafadaki odun kemirse buna da şükür Almanya'da taş kemiriyorlarmış diyecek kafayı yüklemişler.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Araçla taşınan her mala deli dünya zam gelecek. Şahsen ben anında yükselttim hergün 1000km yol tepiyorum.

• sol kesim zaten zengin...bu 5 yil sonunda malum secmen kitlesi mum gibi olucak

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Ne alaka, ya ölüm ya sıtma mı yani?

• ProjectMan kullanıcısına yanıt
    18 Ağustos demiştiniz ama hocam. Ben şimdi hangi tarihi not alacağım?

• Her yer araba yollar almıyor artık sabah Avrasya tüneline girişte kaç km kuyruk oluyor yol ve köprü geçişleri ucuz kaldı zam yapılsın Apple ürünleri gibi bu lüks ürünlerde ithalat vergi ve harcı arttırılan burda kibar yerini araçtan indirmeyip benzin zammına konuşan cebinde pro Maxleri taşıyan zihniyet cikipta ÖTV den bahsetmesin bu arada elektrik, su yanında ucuz kaldı İstanbul'da elektrikde bı yüzde 15 ila 25 arası ister

• mıllet cinnet gecirip kullıyeyı basar yakında

• Benzin pahalı değil gelirler düşük alım gücü yok.

• Basanları hain, kafir, dış mihrak ilan edip yandaşlarını üzerine salarlar hocam

• masterap M kullanıcısına yanıt

Hayır sen de beni anlamamışsın hocam. Zengin değilim teknik olarak, çok şükür fakir de değilim. Benim iki aracın toplamı kadar fiyatı varmış aracınızın, güle güle kullanın.

Ben kendi açımdan bakmıyorum. Mazota gelen 5 liralık zam da Lpg ye gelen 2 buçuk lira zam da pek etkilemez diyorum. Bakın Maueson bile anlamış trafiği etkilemez bu zam ufak kalıyor demiş. Maaşlar dörde katlandıktan sonra iki sene önceki fiyatını geçmesi büyük bir artış sayılmaz başka bir deyişle.

Dediniz gibi uluslararası piyasada Brent 150 dolar olursa o zaman ancak iki yıl önceki kadar etki yapar. O zaman bile çoğu kişi için sıkıntı olmamıştı. Benzinin litresi yüz lira olsa yine sıkıntı değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.