< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı (5. sayfa)
-
-
Yaşayan biri olarak Umarım tarih tekerrür etmez yoksa burada ah vah diyen grub başına neler gelecegini tahmin edemez..Depremden kaynaklı bayağı bir zam gelecek fazla üzmez umarım.
-
aynen, mesela ekmek en az 20 tl olmalı...
-
Öncelikle gabar petrolünün diyarı Şırnak'ın petrol fışkıran daramcık köyünden selamlar olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 16 Temmuz 2023; 17:38:59 > -
bir şeyler hatırladım sanki...
-
bizim Gabar petrolüne ne oldu hani musluktan bile fışkıran
petrol çıkıyorsa her yerden bu vergiler neden artıyor sat parasını al
Karadeniz gazımız da vardı şuan vergiye neden yükleniyoruz
yoksa hiçbiri yok mu?
-
acımız büyük
-
Seçim bitti şimdi onlar seçiyor neye nekadar zam yapalım diye..
-
İsyan edip durmayin. Eu da en ucuz yakit bizde...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Din düşmanlığı diye bir şey yok, cehalete karşı bir mücadele olduğu söylenebilir. Din ile uyutulmuş insanları uyandırması kolay değil, tarih boyunca anca açlık ve katlanılmaz zulümler bunu sağlayabilmiş. Açlıkla sınanmazsınız umarım...
-
Petrol o dönem 140 USD civarı geziniyordu varili,şimdi o seviyeye gelse herhalde 70 lira civarı olurdu litresi
Bunu hangi alım gücüne göre hesapladın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aga sen neden sürekli yalan veriler paylaşıyorsun asgari ücret 2825 lira iken benzin 7-8 liraydı
mazotun daha önceki 30 lara yaklaşan yolculuğunda asgari ücret 4500 liraydı
Bu zamlar Togg satılsın diye yapılıyor, benzin mazot pahalı olsun ki insanlar Togg alsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son zamanlarda gördüğüm en saçma argüman, umarım ironidir ve ben anlayamamışımdır
İroni tabiki, AKP'lileri taklit ediyorum. Böyle ilginç cevaplar veriyorlar ya Böyle şeylerde iyi yaratıcılar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 16 Temmuz 2023; 20:9:21 > -
O kadar saçma geldi ki anlayamadım ama inanan çok olur :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X