< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı (6. sayfa)
-
-
“Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır.”
- Lucius Annaeus Seneca
Bu da güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet baktım dediğiniz gibi 4500 liraymış, o zaman 32 lirayı görmüştü diye hatırlıyorum yanlış değilsem.
ama sürekli yalan veriler paylaşıyorsun diyerek iftira atıyorsun. aklımda öyle kalmış zaten ilk mesajımda da 2 bin liramıydı neydi diye bakmadan yazdım aklımda kaldığı gibi. 4500 den önceki sene de 2 bin liralardaydı sanırım.
sürekli yalan veri paylaşmıyorum. misal:
asgari ücret 2.5 katına çıkmış, mazot daha yeni aynı seviyeye geliyor. aynı şekilde pahalı diyebilmek için mazotun 75-80 lira olması lazım. demek ki şu an o zamana göre resmen bedava. yalan mı ?
-
Alim gucu mu kaldi hocam..
İroni yaptim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 16 Temmuz 2023; 21:31:42 >
yok hocam öyle değil
asgari 2325 lira iken benzin 7 liraydı sene başından sonuna kadar bu rakamda idi
iki veride 5 kat artış olmuş
75-80 olması gerekmiyor
Ne zaman bir savaş, afet yahut ekonomik kriz olsa bununla mücadele etme görevi günde 10 saat çalışan garibanların oluyor. Zenginlerin kur korumalı mevduatına bir kere dahi ve onlara ödenecek 500 milyara dokunulduğunu görmedik ne hikmetse.Yüz milyonlarca Dolar ödeme garantili ihaleleri duzeltmezler ama vatandaş zam en temizi şükür.
Ama müstahak mı? Sonuna kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seçimlerden önce süper giden ekonomi seçimden sonra çöktü mü? Hadi çöktü ortada bir kemer sıkılıyor ise neden herkes yapmıyor? Saraylar yazlıklar uçaklar …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence bu kıyas tam olmamış.Şöyle cumhuriyetin yeni kurulduğu yıllara git.Arabanın tüm dünyada ulaşım aracı olduğu ama kimsenin alamadığı zamanlara,ya da buzdolabının doğru dürüst kimsenin evinde olnadığı zamanlara...İşte o zaman daha çok şükrederiz halimize.
araba almak lüx artık kullanmak da lüx oldu
-
%52 eğleniyomuyuzz…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nerede bu TROLL kardeşlerimiz. Yoksa onlara dokunmuyormu? Yazacak bir savunmaları yokmu?
-
Onu geçtim, kamu israfı önlense vergiye bile gerek kalmaz bu kadar. Bu benim görüşüm değil, Akp kurucusu kişinin itirafı: www.hurriyet.com.trBülent Arınç: İsrafın önünü alsak sizden vergi almamıza gerek kalmazhttps://www.hurriyet.com.tr/gundem/bulent-arinc-israfin-onunu-alsak-sizden-vergi-almamiza-gerek-kalmaz-28757768
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ulkeyi bolemeyeceksiniz
Ezanlari susturamayacaksiniz.
Mazot 32 lira diye arayınca haziran 2022 çıkıyor haberlerde, o zaman asgari ücret 4 bin küsür görünüyor.
Zamlara engel olamayacaksınız...
-
Avrupa’nın en ucuz benzini bizde, hala bazı vatan hayinleri reyisi kötülüyo. Git bakalım Danimarka’ya 35 liraya benzin bulabiliyo musun? Davamız <3 ben
Olur mu canım! "itibardan tasarruf olmaz" herşeye vergiyi koy geç, daha kolay.
-
Ne şoku. Gayet te bekliyorduk. Oy verirken iyide zam gelince mi şokkk....
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X