< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akaryakıtta şok ÖTV zammı! Benzin ve motorin 30 TL'nin üzerine çıktı (7. sayfa)
-
-
Burada bir tane profil fotosunda FSM olan berk diye her şeyi savunan biri vardı hayırdır o nerede ? bu Haberde göremedim? -
avrupalı kaç para maaş alıyor sen ondan haber ver
-
Sanırım kutlamaya gitmiştir :) reisleri çıkıp da bunun kötü birşey olup da Mehmet Şimşek'in kafasına göre aldığı bir karar deyip sonrasında yuhalatınca işte o zaman sen benden fazla küfrederler bu fiyat artışına, emin olun tarihte bunlar kadar karanlık(cehaletin zirvesi) bir topluluk olmamıştır.
-
4 yaşındaki veled de yönetir böyle, koy babam habire vergi vergi verginin vergisi verginin vergisinin 2 katı zammı(tek seferlik!)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iha siha haberlerine 300 yorum yapan aktroll tayfa nerede?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oooooooh Oooooooooh ( Suleyman Soylu )
İstanbul sakarya kocaali biletleri seçimden önce mayıs aylarında 110tl idi şimdi en ucuz firma 290 tl 2 aydaki zama bak
Shell'de ki kampanyadan dolayı minimum 600 TL alıyorum (Eskiden 50 TL lik alıyordum :P ) Bir baktım 17 Litre benzin almışım. Şehir içi trafikte bu muhtemelen 1 hafta bile yetmeyecek.
-
Ekonomik anlamda düze çıkmamız için bu hamleler gerekiyor fakat bu yük neden zengin kısma yıkılmadı anlamak güç. Zenginler bu ülkenin vatandaşı değil mi
-
15 temmuzda bize gelen darbeyi engelledik. Ama manidar zamanda bu zam ile darbe yedik resmen.
Kamu harcamalarında azaltmaya gidilebilirdi. Seçim öncesi vergi afları olmasaydı.
-
Haziran 2021
2 yıl içerisinde öyle bir şahlandık ki tüm kainat bizi kıskanıyor 😅😅😅
Bir ülke hiç mi düzelme emareleri göstermez her sene daha derine batıyoruz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 17 Temmuz 2023; 10:28:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim ülkedemizde hiç birşey tek seferliğine gelmez. Geldiyse kalıcı olarak gelmiştir. Örnekleri çok
Bu hızla giderse sıkıntı yok 50 TL'lik alıyorum da diyemeyeceğiz :)
-
O zaman brent petrol kaç dolardı haberin varmı 130 dolar şimdi 80 dolar o fiyata gelse 50 yi rahat bulur
Zengine de, fakire de bu yükü yüklemek doğru değil. Asıl mesele; zengin nasıl bu kadar zengin oldu, fakir nasıl bu kadar fakir oldu. Ülke iyi mi yönetiliyor, kötü mü yönetiliyor? Mesele bu.
İnşallah daha da artacak. Bunu 27-28 milyon seçmen istedi.
oohh ooohhh gifi nerde ya..
-
Türkiye Yüzyılı huloggg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X