|
Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi
-
-
Erduvan Erduvan Ervudan
-
Cok iyi, trafik rahatlayacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Noluyoz lan :D?
-
50 lira olsa keşke bu halka müstahak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Mart 2022; 16:53:28 > -
:))):):))))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yetmez ama evet puhahahahahahah
bence artık zam olmayan günleri haber yapın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 9 Mart 2022; 16:56:27 > -
Benzin litresi 30 TL olana kadar zam gelmeli...
Hükümetin zararına benzin satışı derhal son bulmalı.İnşallah şu hafta sonuna kadar hızlıca işi bitirirler her gün milyar tl vergi kaybı yaşanıyor.
Küresel olarak petrol fiyatları uçmuş gitmiş zam gelmemesi gibi bir durum yok devamı da gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 9 Mart 2022; 17:25:23 > -
Yetmez ama EVET devammmm...
-
Halal olsun Dayıoğlu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz hep 50 TL lik alıyoruz adasdasdasd
-
Düz 50ye sabitleyin de zırt pırt zam bildirimi gelmesin telefona
Bu sefer acıttı
Domino etkisi rahatlatmaz ...
-
Yemin ederim takip edemez oldum. Artık günde 2 keze çıkacak zam işi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
uuuu Erduan erduan erduaaaN
Yakıt fiyatlarının artması lojistik maliyetini artıracağı için tüm ürünlerin fiyatı artacak,bu şartlarda enflasyonun düşmesi çok zor malesef
Böyle giderse kredi kartıyla bile yakıt verilmez
Öyle büyük şeyler söylüyorum ki içimden. Bu millete yazık. Kime neden çalışıyoruz. %50 zam ver asgariye. Heryerden verdiği çıkar. Toprağın üstün varsa altıda var. Hesap var.
Sen nasıl bir trolsünquote:
Orijinalden alıntı: berk768Benzin litresi 30 TL olana kadar zam gelmeli...
Hükümetin zararına benzin satışı derhal son bulmalı.İnşallah şu hafta sonuna kadar hızlıca işi bitirirler her gün milyar tl vergi kaybı yaşanıyor.
Küresel olarak petrol fiyatları uçmuş gitmiş zam gelmemesi gibi bir durum yok devamı da gelecek.
Tez zamanda bu dünyadan göçüp gitmenizi diliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
akp tarihte kara bir leke olarak anılacaktır!!!
|
Düz 50ye sabitleyin de zırt pırt zam bildirimi gelmesin telefona
|
Sen nasıl bir trolsün
Tez zamanda bu dünyadan göçüp gitmenizi diliyorum |
Brent Petrol 133 ten 122 ye dustu. Bu zamlar hala 90 dolarin fiyatlamasiyla gecmis olsun. Ay sonu 30 diyenler yaniliyor haftaya ptesi 30 u gecmis oluruz. Basligi acan arkadas korkudan yazamamis sanirim. Rusya yaptirimi yuzunden degil ulke kotu yonetildigi icin fiyatlar bu halde. Edit: Brent Petrol 114 e dustu. Yapilan zamlar geri alinacak mi? 19-20 seviyelerine donmesi lazim. |
Erduvan Erduvan Ervudan
|
Ulan Ukraynada ekonomi bu kadar bozulmadı be ne anlatıyon. |
Yakıt fiyatlarının artması lojistik maliyetini artıracağı için tüm ürünlerin fiyatı artacak,bu şartlarda enflasyonun düşmesi çok zor malesef
|
1 aydır kontak kapattim araba yatıyor millete bakıyorum almaya devam :) Kimse sesini çıkarmazsa olacağı bu bugün adamin biri aracın arkasına sticker yapıştırmış 10 Mart'ta kontak kapatıyorum varmı kapatacak delikanlı yazmış :D Ben çoktan kapattim
|
Bak burası çokomelli
Türkiye as.üc.4250/25=170 lt mazot Almanya as.üc.1600/2.30=695 lt Git biraz daha dersine çalış akkuzu seni. Haa burası dahada çokomelli 1 galon benzin 3.8 lt~ 4.20 usd diyorsun ya hani anlamadıysan Bilale anlatır gibi yazarım. Okuyabilirsen yada anlayabilirsen. |
Benzer içerikler
- reddit video indir
- hepsiburada premium ücreti
- mırıldanarak şarkı bulma
- apple intelligence türkiye ne zaman gelecek
- instagram keşfet sıfırlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X