< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi (2. sayfa)
-
-
Sadece yakıt değil temel ve her türlü gıda ve aklınıza ne geliyorsa her şeyin fiyatı artacak hayırlı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benzin Dizel makası neden açılıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az bile yapıyolar. Bizim millete müstehak...
Petrol ofisinden filo kart ile yakıt laan arkadaşlar. İndirim kartlarını malesefki okutmuyorlar. Güya 2.emre kadar yasakmış.gelen yazıyı istedim haliyle gösteremedi saldırıya geçti bu sebeple kavga ettim pompaciyla. Şikayet ettim davaroyu. Babasının malı gibi savunuyor benzinligi.
-
Brent Petrol 133 ten 122 ye dustu. Bu zamlar hala 90 dolarin fiyatlamasiyla gecmis olsun. Ay sonu 30 diyenler yaniliyor haftaya ptesi 30 u gecmis oluruz.
Basligi acan arkadas korkudan yazamamis sanirim. Rusya yaptirimi yuzunden degil ulke kotu yonetildigi icin fiyatlar bu halde.
Edit: Brent Petrol 114 e dustu. Yapilan zamlar geri alinacak mi? 19-20 seviyelerine donmesi lazim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 10 Mart 2022; 12:19:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aloooo dolar 15e gidiyor aloooo geçen sene 7 tlydi alooooo alım gücü yok oluyor alooooo
1 aydır kontak kapattim araba yatıyor millete bakıyorum almaya devam :) Kimse sesini çıkarmazsa olacağı bu bugün adamin biri aracın arkasına sticker yapıştırmış 10 Mart'ta kontak kapatıyorum varmı kapatacak delikanlı yazmış :D Ben çoktan kapattim
Hardcore girişiyorlar Türk milletine. 50 liralık alan dayılar artık sadece 2 litre pet şişeye doldururlar..
Vay arkadas
Bu akşam iş çıkışı arabayı garajdan çıkarıp varlık kuyruklarına girmem gerekli.
Allah'a şükür hergün ucuz yakıt alabiliyoruz.
Varki sıraya giriyoruz rabbim verdikçe veriyor, verdikçe veriyor...
-
Kimsenin sesi çıkmıyor ya, gerçekten garip. Arabayı yakacağım az kaldı.
-
Türkiye'nin etrafında savaşlar bitmiyor istikrarsız ülkeler iç savaşlar,çatışmalar kol geziyor doların 14 olduğuna şükret...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 9 Mart 2022; 17:9:48 > -
Yooo ben şahidim bir gece ansızın insanlar değişiyor hop dolar 7den 9a çıkıyor şükredecek bir şey göremiyorum ne yazık ki
Brent %7 aşağı geldi neyin zammı bu ?
Her gün her gün zam…allahım bi normale dönsek…
-
Normaldir kârlar zaten az üstüne indirim kartını kimse okutmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X