enerji piyasasını çok yakından takip eden biri vardı, indirim için neyi bekliyor, biri sorsun. |
Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi (13. sayfa)
-
-
O kadar olmasına bile gerek yok hadi onlar sağlam avrupa ülkesi, yahu daha ülke oldukları bile şüpheli Estonya, Karadağ, Letonya gibi yerlerde bile 600 euro asgari ücret Nerdeyse bizim 2 katımız.
-
kardeş hdpchp yi savunacağım diye boş yapma burada.. dünya geneli bir kriz ve salgın dan dolayı ülkeler sıkıntılarını açıklıyor.. ABD de bile 2. 1 olan benzin şuan 4.9 dolar oldu.. yüzde yüz zam geldi 3 ayda. Sen önce dünya da neler oluyor, abd Avrupa Rusya restleşmesinin olguları dünya da nasıl etkiler bırakıyor, onu algıla.. bunlar heykel dikerek, yada rakı balık sofralarında konuşulacak halledilecek şeyler değil.. 😉 🇹🇷
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaratıcı olmasa sen olmaz idin... Yaratıcı diler ise erteler hesapları diler ise keser hesabı.. 😉 sen hangi sıfat ile neden neyden vazgeçtin.
Sende kes sesini o zaman chphdp li trol.
megri muhabbeti baydı açılım olayı arkasına bölge halkını almış bir terör örgütüne mesaj idi. madem destek verdiğiniz parti barış adı altında konuşmalar yapıyor buyurun pkk ya desteği kessin, pkk ya silah bırakma çağrısı yapsın bizde operasyonları durduralım mesajı idi. Peki selahattin demirtaş daha fazla dayanamayıp ne yaptı. Güneydoğu halkını sokağa davet etti. Ve hendek kazdırdı. Neden, çünkü silahsız işine gelmedi. çünkü kan ile besleniyorlar idi.. çözüm sürecini kendileri istedi bahane etti kendileri bitirdi. Devlet te sur Cizre Mardin operasyonları Neden ise hdp ve chp operasyonlar dursun diye imza topladı beraber 😂 neden ilk ses chphdp den çıktı. sur da Türk ordusu katliam yapıyor dedi.. senin gibi üç beş çapulcuya pabuç bırakmaz bu vatan evladı..
Chphdp gibi selahattin demirtaş ı içeriden çıkarmaya çalışmıyor, terörist ile mücadele ediyor uz.. 2 gün önce Kemal kılıçdaroğlu nu gördün, adamlar terör örgütünü övdü gık diyemedi...
Bunlara rağmen chphdpiyi parti oluşumuna mı destek olayım 😂 kafan ne güzel ne güzel... 😉 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷
Bunları şirin göstermek için kaç para maaş alıyor isen biz verelim vatana ihanet edenlerin safından çık titre ve kendine gel. Para ise derdin veririz maaş aramızda toplayıp.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sen yazınca normal ben yazınca mı iftira 😜 Tüm dünya da yaşanan sıkıntılar dan bahsettim. Bundan her ülke gibi Bizde etkilendik. İnkar mı ettik.
Ama sen AKP trol deyince olay siyasete döndü. Başlatan sensin, şimdi diyorum ki.
Selahattin demirtaş ı içeriden çıkarmaya çalışan kavalayı içeriden çıkarmaya çalışan, pkk cenazesine katılan chp li vekile destek çıkan chphdp oluşumuna oy verecek kadar bunamadı bu millet... 😉 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷
Ne diyon sen birader yemeğine koyacak yağ kalmıcak yakında, kuyruk kuyruk diyodunuz al sana kuyruk.
En dandik sıfır araba olmuş 450 bin tl.
Bi tane diş macunu 40-50 tl.
Bi tane kazak 250 300 tl.
Güzel bi ayakkabı yarım bin tl olmuş olum 500-600 tl.
Hala burdan o parti şu parti kelimeleri yapmayın hiç umrumda bile değil hangi parti neyi yapıyor, insanlar geçim sıkıntısı yaşıyor.
Aldığım paranın verdiğim emeğin zerre değeri kalmadı artık.
Hala daha o parti bunu dedi şu parti bunu dedi, a partisi bunu b partisi bunu yaptı muhabbeti yapıyosunuz burda delirtiyosunuz insanları ya.
Biz de biliyoruz dünya da bir hammadde krizi yaşandığını, global enflasyonun oldugunu.
Dünya 1 yaşıyorsa Türkiye 4 katı fazla yaşıyor bu krizi, bunu görmek neden istemiyorsunuz.
-
kimseyi savunduğun yok ise burada milleti nasıl trol ilan ediyorsun... salgın hastalık ve petrol kaynaklı dünyanın yaşadığı sıkıntıyı dile getiren abd başkanı yada macron da mı AKP li..
dustywaffe, aç cevap verme linkini yazayım sana da anlatayım gel... 😉
Ne anlatıcan yaz bakalım buraya aydınlat bizi müthiş zekanla bakalım nasıl açıklayacaksın bu durumu cok merak ediyorum
-
parti muhabbetini başlatan kişiye söyle önce bunu.... gelmiş beni etikitliyorsun. Sanki sadece dünya da Türkiye bitik durumda. Bak İtalya ve İspanya ya... AB den maddi destek istediler. Dünde de Yunanistan AB nin kapısını çaldı kredi için.. Valla dün avm ye
girmek için 15 dk kuyrukta bekledik. Trafik hala aynı yoğun eve varmak akşamı buluyor. Rakı balık yapmak için 1 gün önceden randevu alman gerekiyor yer yok restorantta.. ABD de neden yüzde yüz arttı petrol son 3 ayda.. pizza niye 28 dolarları gördü. Otomotiv sektöründe neden chip krizi hala çözüm bulamadı dünya sanayi devleri...
Aynen dostum onlarda da bizim kadar kriz var dimi cok haklısın.
Sen patatesi, sütü, yağı taneyle almaya devam et, elin hristiyan bulgarı gelip çuvalla koliyle götürsün Edirne'den.
Elin Bulgarına bile yenik düştü alım gücümüz, koskoca t.c vatandaşı ne hale geldi.
Sen devam et böyle.
Hadi kolay gelsin.
-
dustywaffe, adamların ülkesinde herşey pahalı işte orada alım gücü yok Türkiye ye bel bağlamış. Ortak benzin koyup kursaklarından iki lokma geçsin diye geliyor idi :)) sen dünya ferah içinde sanıyorsun kendin gibi ama öle değil dostum 😉
Kulakların çınlasın "Nesrin Topkapı", seni aratmayanlar var.
-
Yiye yiye davul gibi olmuş hala yiyecek alma derdinde fotodaki tombul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok haklısın aslında, ben neden göremedim bunu.
Hamdolsun herşey yolunda, doğalgazı sonuna kadar açıyorum evde.
-
Yetmez! Pencereleri de açmalısınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X