Şimdi Ara

Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
261
Cevap
1
Favori
13.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek sen :)) Hadi bekliyoruz o zaman seni vaktin var hala... görelim icraatlerini. 😉 sükse yarat 100 yıllık ülkeye ekonomi dersi ver Kronos kardeş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saveyourself S kullanıcısına yanıt

Bravo hocam çok pratiksiniz.

• Ben böyle bir cehalet görmedim gerçekten :) Hayır mesajı beğenen 13 kişiye ne demeli.

Güzel arkadaşım, akaryakıt fiyatı sadece brent üzerinden değil, döviz ile de ilgilidir.

1 Kasım'da Dolar 9,52 - 30 Kasım'da 12,70 :)

Gerçekten sesli güldüm :) :) :)

Brent düşse de , dolar arttığı için akaryakıt fiyatı artmış. Hani brent petrol dolar ile ifade ediliyor ya, o bakımdan :)

Yazan: @Torlak Kemal

"Paylaştığın grafiğin 1 kasım - 30 kasım tarihleri arasına gidip baktın mı? Bakmadıysan bakıver bir zahmet. Bakmayanlar için:

1 kasımda brent petrol 81 dolar civarındaymış, 30 kasımda 67 dolara düşmüş.

Peki bu arada benzin fiyatlarına ne olmuş, düşmüş mü brent petrolle birlikte? Ona da şuradan bakalım:

Fiyat Arşivi | Opet

Görüleceği üzere benzin 11 kasımda 8,09 TL civarındaymış. 27 kasımda 9,67 TL seviyesine yükselmiş. Brent petrol düşerken bizde benzin fiyatları yükselmiş.

Ee, n'oldu brent petrole? Brent petrol yükselirken zamma bahane oluyor ama düşerken zamma ne bahane bulacaksın merak etmiyorum çünkü fikirlerin merak etmeye değmez.

Merak eden 1 kasım ve 30 kasım tarihindeki benzin fiyatlarını da bulur, Opetin arşivinde yok.

Anlamlı analiz düşkünü forum üyesi, bunu neyle izah edeceksin, dış mihraklarla mı?

Şurada hala hükümeti savunmaya çalışanları gördükçe midem bulanıyor. Bir de utanmadan anlamlı analiz diyor. Son 1,5 yılda benzin fiyatı %200'ün üzerinde arttı. Brent petrol son 1,5 yılda %200 mü arttı?

Hala hükümeti savunan varsa gördüğüm an blokluyorum. Seni de hemen blokluyorum. Blok"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYR -- 10 Mart 2022; 23:49:36 >

• Eğer gerçekten bir tanrı varsa umarım bu dünyada bunca insanın hakkına girmeyi sorar cunku ben vazgectm artk

• berk768 kullanıcısına yanıt
    "Acaba ne kadar kazanıyordur?" aklımda çılgın sorular.

• Buğday ithal yağ ithal tarla mazotlu traktörle ekiliyor ekmek fiyatı Haziran'da uçacak gibi ...Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi katıyorum hesaba.

Siz cebinizdeki paraya bakın. Fiyatlar %220 artmış mı? Artmış. Dolar "frenlenebilseydi" bugün akaryakıtın bu seviyelere gelmesi mümkün olmazdı. Frenlenebilir miydi? Onu da siz yazın.

Eylül ayında dolar ortalama 8,5 TL imiş. Şimdi %70 artarak 14,5 TL civarı olmuş. Eylül de petrol ortalama 75 dolar iken şimdilerde %46 artarak 110 dolar civarına gelmiş. Dizel 7.3 TL imiş. Şimdi %220 artarak 23 TL olmuş.

• Neredeyse Avrupa'nın en ucuz benzin satan ülkesi Türkiye, rte'nin acil olarak fiyatları normale çekmesi gerekiyor. Şuan Avrupa'da ki ortalama benzin fiyatı 2 Euro yani 32 lira. Fiyatların 32 lira olması gerekiyor :))

• Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torlak Kemal -- 12 Mart 2022; 13:42:53 >
  • Sonraki zam ne zaman ya kaç gündür zam gelmiyor hayra alamet değil bu. Yakında 2-3 tl birden bindirebilirler diye korkuyorum..

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

Sali günü indirim var diye okumustum bi yerde. Buyuk ihtimallede olacak brent yine 130lari gormezse

• petrol dünyada 2011-2014 fiyatlarında Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi 

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Birader senin hesaba göre gideceksek o zaman avrupada da asgari ucret 2000eur... Onu da 2000eur a eşitlemen gerekiyor.

32.000tl olmasi lazim yani asgari ucretin. Yer mi?

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

avrupada asgari ücret alan oranı da %10 falan. asgari ücreti öğrenciler garsonlar vs. alıyor. Burada %50 civarında Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi 

• Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi 

• Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Aynen. Onu zaten hic karistirmiyorum bile.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Asgari ücreti de çeksin avrupa seviyesine, ben razıyım benzinin litresine almanyada ödenen paraya…reise söyle bunu da yapsın, millet kabul eder, sorun yok…

• Dizel için indirim beklentisi var.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.