Şimdi Ara

Dijital fotoğraf kurtarma acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. dijital fotoğraf makinemden yanlışlıkla silmemem gereken fotoğraf sildim.konuyla ilgili bir kaç bilgi edindim forumdan fakat genelde kart okuyucu kullanıldığını gördüm. kart okuyucu olmadan kurtarmamın bir yolu var mıdır şu an kart okuyucu tedarik etmem mümkün değil malesef. mediarecover programını kurdum halledemedim sorunumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkkay16

merhaba arkadaşlar. dijital fotoğraf makinemden yanlışlıkla silmemem gereken fotoğraf sildim.konuyla ilgili bir kaç bilgi edindim forumdan fakat genelde kart okuyucu kullanıldığını gördüm. kart okuyucu olmadan kurtarmamın bir yolu var mıdır şu an kart okuyucu tedarik etmem mümkün değil malesef. mediarecover programını kurdum halledemedim sorunumu ?

makineni bilgisayara bağlayıp tarama yaparsan fotoğraflarını kurtarabilirsin. önemli olan silinen fotoların nereden silindiği. makinenin hafızasından mı yoksa hafıza kartından mı. eğer hafıza kartındaysa kartı makineye tak makineyi bilgisayara o şekilde tarat. recuva adlı dosya kurtarma programını tavsiye ederim türkçe
  • blue_dreams_23 B kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle makinenin hafızasından silindi emin olmamakla beraber öyle düşünüyorum. media recover programıyla makineyi bağlayarak denedim ama makineyi görmüyor program orada tıkanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkkay16

büyük ihtimalle makinenin hafızasından silindi emin olmamakla beraber öyle düşünüyorum. media recover programıyla makineyi bağlayarak denedim ama makineyi görmüyor program orada tıkanıyorum..

bahsettiğim programı denermisin ücretsiz ve boyutu küçük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.