Şimdi Ara

DİJİTAL FOTOGRAF MAKİNASI İÇİN TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acemiyim ve bir dijital fotograf makinası almak istiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.olmasını istediğim özelikler türkçe menü titreşim olmaması,gece çekim yapabilmek,bilgisayara ve cd kaydedebilmek,tv.izleyebilmek,optik zoom,taşınması kolay olması için küçük bir ebatta olması.250,450 ytl arasında olabilir.forumda en çok canon a510 hakında bilgi var.canon a510 yada bu makinanın özeliğini taşıyan sony veya başka bir marka olabilir.marka model ve fiyatları konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim max_06@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarışçı -- 18 Kasım 2005, 10:58:16 >

• ben kardeşime hediye olarak samsung digimax 502 aldım 129€,kardeşim makineden çok memnun
  • canon al amatör makinalarda harika ve türkçe menülü olarak satılıyorlar.
  • SAYIN MERTKAN bu konuda sizin tavsiyeniz nedir ögrenebilirmiyim
  • Sevgili @yarışçı,

Öncelikle ilk mesajını değiştirdiğin için teşekkür ederim. Bu sebeple kilitlenen konuyu siliyorum. Evet Canon A510, full manuel özellikleri, yeterli zoom kabiliyeti, türkçe menüsü, video out ile tv'ye bağlanabilmesi ile ihtiyaçlarına cevap verebilecektir. Ancak malesef Canon A510 titreşim engelleme özelliğine sahip değildir. Belirlemiş olduğun fiyat aralığı içerisinde hoşuna giden başka bir marka/model fotoğraf makinesi varsa, Canon A510 ile kıyaslayarak yardımcı olmaya çalışırım.

Not: Üst konularımızda yapılan kıyaslamaları da incelersen seçim listesi oluşturmanda faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkan -- 18 Kasım 2005, 11:12:22 >
  • sayın mertkan anladıgın gibi bu konularda çok acemiyim ve ilk defa tesadüfen bu sitede bu bu tür bilği aktarımı yapıldıgını fark ettim ve sizlerden yardım istemeye karar verdim.markalardanda modellerinde bihaberim canon a510 yazdım onuda site içinde en çok gözüme çarpan ürünlerden birisi oldugu için şimdi kıyaslamanız için yazacak marka model bilmiyorumki dergilerden gördüğüm bir makina var konica minolta dimage x60 teknosada 256 mb sd ve çanta hediyeliymiş lcd ekran 2,5 olması dikkatimi çekti 459 ytl 12 taksit ??? 300 ytl ile 450 ytl arasındaki makinalar bunları görebildim ben. teşekürler
  • Sevgili @yarışçı,

Belirlediğin iki fotoğraf makinesini biribirilerine üstünlük gösterecek genel özelliklerine göre kıyaslamaya çalışayım:

Konica Minolta DiMAGE X60'ın artıları: 2mp fark ile daha büyük boyutlarda fotoğraflar çekip daha büyük boyutlarda baskılar alabilme imkanı, biraz daha geniş ISO yelpazesi, daha büyük LCD ekrana sahip olması.

Canon PowerShot A510'un artıları: Daha geniş açılı ve daha fazla zoom yeteneğine sahip objektif, manuel focus imkanı, daha fazla ön tanımlı beyaz denge ayarı ve beyaz ayarında manuel ayarlama imkanı, enstantane ve diyafram öncelikli çekim modlarıyla full manuel ayarlar, daha iyi diyafram açıklığı, daha iyi min. ve max. perde hızları, daha etkili flash mesafesi, daha fazla metraj seçenekleri, kalem pil ile çalışabiliyor olması.

Bu seçimde benim oyum Canon PowerShot A510'dan yana.

• SAYIN MERTKAN dersimi çalıştım ve bir makina buldum casio exilim s100 bu makina ile canon A510 kıyaslarmısın benim için casionun ince olması beni etkiledi aradıgım özelikleri biliyorsun fiyatları neredeyse aynı.teşekürler.casio exlim s100 kullanan arkadaşlar varsa sizlerdende yardım istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.