Bildirim
Dijital Fotoğraf Makinası Öneri İstiyorum...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Yani bu iksini mi öneriyorsunuz ?
Bi yardım edin yha benim pek bilgim yok... -
Yok öneri gibi değil de mp(megapixel) olarak istediğiniz gibi diye dedim. Fakat 200 liraya alacağınız makinanın yapabilecekleri de bu. Eğer IS özelliği olan bir modeli 200 liraya bulursanız daha iyi. IS özelliği Canon'da titreşim azaltma özelliği. -
Benim tek istediğim fatoğrafım HD olsun...
Bide benim elim biraz titriyo canonda titreşim özelliği var demişsiniz hangi modeli bimeks'ten baktım taksitle çok uygun makinalar var... yardım... :( -
Flood için özür dilerim ama evimize bir dergi gelmiş "Kıredi kartsız taksitli alışveriş" diye fotoğraf makinalarına baktım Canon sx150 var netten biraz araştırdım ve HD çekimler yapabildiğini duydum sizce nasıl kullanan varmı ? Varsa zahmet olmassa 1-2 resim çekip gönderebilirler mi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X