Şimdi Ara

Dijital Fotoğraf Makinası Sony DSC-WX9 tavsiye edermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony DSC-WX9 16 MP 3"LCD Dijital Fotoğraf Makinası almayı düşünüyorum,tavsiye edermisiniz

• Valla arkadaşım Amerikandan makineyi alalı bir hafta oldu.

Çok güzel bir makine ancak benim eksik bulduğum en önemli yanı gece yakından flaşlı çekimlerde çok parlatıyor.

Yani bir kafeye gittin bir metre civarı flaş kullanarak akşam çekimleri güzel değil , flaş'ı çok güçlü ve parlak çıkarıyor resimleri. Tüm ayarları değiştirdim ancak parlaklığı gideremedim.

Flaş ayarı malesef yok , soft flaş yok , flaşh yoğunluğu ayarı yok , direk kendi ayarlıyor flaşı ,

Bunun dışında özellikle HD video ve panaromik çekimleri süper.

Ben elden çıkarmayı düşünüyorum makineyi ? bilgine
  • Bende bu makina'da kararsız kaldım internetten bayağı araştırdım video çekim kalitesi ve resimleri çok iyi yukarıdaki arkadaş eksi yönünden bahsetmiş ama sadece gündüz çekim yaptığım için benim için fazla sorun olmaz diye düşünüyorum.Bu modele sahip başka kullanıcıların görüşünü merak ediyorum.
  • panasonic lx3 ü satışa koydum garantili inceleyin resim kalitesi olarak wx9 dan çok daha iyi
  • yahu bu limango ne dolandırıcı bir site, bugün e-mail göndermiş sony wx-9 da inanılmaz indirim diye ama zaten türkiyedeki bütün sitelerde bu makinenin fiyatı 500 küsür lira. neyse bahane oldu aldım bende bu ürünü amerikadan hemen bugün 149 dolara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

yahu bu limango ne dolandırıcı bir site, bugün e-mail göndermiş sony wx-9 da inanılmaz indirim diye ama zaten türkiyedeki bütün sitelerde bu makinenin fiyatı 500 küsür lira. neyse bahane oldu aldım bende bu ürünü amerikadan hemen bugün 149 dolara.

Nasıl aldın sanal alışveriş ilemi 149 dolara nerde satılıyorsa bende alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

yahu bu limango ne dolandırıcı bir site, bugün e-mail göndermiş sony wx-9 da inanılmaz indirim diye ama zaten türkiyedeki bütün sitelerde bu makinenin fiyatı 500 küsür lira. neyse bahane oldu aldım bende bu ürünü amerikadan hemen bugün 149 dolara.

Nasıl aldın sanal alışveriş ilemi 149 dolara nerde satılıyorsa bende alayım.

arkadaş geliyor amerikadan o alıp getirecek.

http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+Cyber-shot+16.2-Megapixel+Digital+Camera+-+Black/2061086.p?id=1218307908007&skuId=2061086

• WX7 ile karşılaştırdım, ben wx7 ye karar verdim.
  • Fotoğraf kalitesi herşey değildir. WX7 ile gelişemezsiniz ama manuel çekim modu olan makinelerle gelişebilirsiniz.
  • WX9 temel ihtiyaçlar için gayet yeterli bir makine, tavsiye ederim. Ama kendini geliştirecek kişilere önermem, manuel ayarları yoktur.
  • arandur, haklı.Manuel ayar isteyenler Hx serilerinden birini tercih edebilir.
  • Wx serisi sony hx serisiyle aynı algılayıcı kullanıyordu basçek sitesinde wx7 incelemesi gayet başarılıydı ne istediğine bağlı bende wx7 düşünüyorum fotoğraf ve video kalitesi iyi derece de kendini geliştirmek isteyen kompakt makinelere bakmaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwGExE -- 28 Ocak 2012; 12:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwGExE

Wx serisi sony hx serisiyle aynı algılayıcı kullanıyordu basçek sitesinde wx7 incelemesi gayet başarılıydı ne istediğine bağlı bende wx7 düşünüyorum fotoğraf ve video kalitesi iyi derece de kendini geliştirmek isteyen kompakt makinelere bakmaz zaten.

Wx7 bende de var. Başarılı bir makine değil, bunu belirteyim. Çünkü 16 megapikseli kaldıramıyor. Videosu fena değil ama çok titreme yaptığından full hd tadını alamıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Wx serisi sony hx serisiyle aynı algılayıcı kullanıyordu basçek sitesinde wx7 incelemesi gayet başarılıydı ne istediğine bağlı bende wx7 düşünüyorum fotoğraf ve video kalitesi iyi derece de kendini geliştirmek isteyen kompakt makinelere bakmaz zaten.

Wx7 bende de var. Başarılı bir makine değil, bunu belirteyim. Çünkü 16 megapikseli kaldıramıyor. Videosu fena değil ama çok titreme yaptığından full hd tadını alamıyorsunuz.

hmm İncelelere önerilen makine olmuş bir çok sitede o yüzden öyle yazdım makine den beklentiler herkes e göre değiştir. Titretme elinizden kaynaklanıyor olmasın galaxy s 2 full hd video çekiyorum titreme vs olmuyor birde bu telefon.

• quote:

quote:

quote:

hmm İncelelere önerilen makine olmuş bir çok sitede o yüzden öyle yazdım makine den beklentiler herkes e göre değiştir. Titretme elinizden kaynaklanıyor olmasın galaxy s 2 full hd video çekiyorum titreme vs olmuyor birde bu telefon.

Fotoğrafta kolay kolay titreme yapmıyor. Çünkü birden fazla fotoğrafı birleştirme teknolojisi var, size çaktırmadan fotoğrafı hazırlıyor. Ama fotoğrafta piksel detaylarına bakınca kaliteden anlayan kişiler zayıflıkları hemen anlayabiliyor. Fakat yeni kullanıcıları elbette mutlu eder bu makine.

Videoda ise enterpolasyon denilen hilelerle 1080p kaliteye çıkıldığından en ufak titreşim ve hareket görüntüyü bozuyor. Eşi dostu çekerken memnun kalabilirsiniz ama video kamera kalitesi veya profesyonel kamera video kalitesi kesinlikle beklenmemeli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fotoğrafta kolay kolay titreme yapmıyor. Çünkü birden fazla fotoğrafı birleştirme teknolojisi var, size çaktırmadan fotoğrafı hazırlıyor. Ama fotoğrafta piksel detaylarına bakınca kaliteden anlayan kişiler zayıflıkları hemen anlayabiliyor. Fakat yeni kullanıcıları elbette mutlu eder bu makine.

Videoda ise enterpolasyon denilen hilelerle 1080p kaliteye çıkıldığından en ufak titreşim ve hareket görüntüyü bozuyor. Eşi dostu çekerken memnun kalabilirsiniz ama video kamera kalitesi veya profesyonel kamera video kalitesi kesinlikle beklenmemeli.

Bilgileriniz için teşekkürler.Fazla birşey beklemiyorum küçük olması ve işimi görmesi önemli olan :)

• Sizce 250 TL Sony DSC-W630 ikinci el mi alayım?
    Yoksa 350 TL Sony DSC-WX9 sıfır mı?
    Hangisini tercih edersiniz?
  • WX9 daha cazip ve başarılı. Bütçeniz yetiyorsa onu alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.