Şimdi Ara

dijital fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ya bu soru kafamı karıştırıyor araştırdım fakat tam olarak tatmin edici bir cevap alamadım

bu dijital kameralardan pc ye çekilen fotoları gönderiyorlar?
    yani fotoğraf makinasındaki görüntüleri pc ye aktarmak için neler gerekli?
    bide en iyi fotoğraf makinesi hangisi yardımcı olursanız sevinirim

• ya yokmu hiç cevaplayacak?
  • Windows XP kullanıyorsanız fotoğraf makinasındaki fotoları bilgisayara aktarmak için sadece bir USB kablosu gerekli. Eğer Windows 98 kullanıyorsanız fotoğraf makinasını bilgisayara tanıttıktan sonra yine USB kablosu ile aktarım mümkün.
    Gelelim ikinci sorunuza ; böyle genel bir soruya cevap vermek pek mümkün değil , sanırım bunun için cevap veren olmadı. İlkönce ihtiyaçlarınızı ve bu işe ayırabileceğiniz bütçeyi belirlemeniz gerekiyor çünkü fiyat yelpazesi oldukça geniş .
  • en iyi fotograf makinesi hangisi dersen biraz zor bi cevap olur cunku bu parana gore değişir, ama canon marka iyidir, eğer profesyonel değilsen canon a85 mukemmel derecede işini gorur, dijital cameralardan pcye foto aktarmak için ise bilgisayara bağlantı kablosunun olması gerekir, orn usb girişli olabilir.. zaten bi dij. fotograf mak, alacaksan bu kabloyu yanında verirler ok?
  • birinci soruya cevap almışsın sanırım ikinci soruna gelince bütceye ve kullanım alanına göre değişir. Canon, Nikon, Kodak, Casio, Sony markalarının senin isteklerine hitab eden bir modelini seçebilirsin.
  • Sen en iyisi bütçeni ve kullanım amacını söyle yardımcı olmaya çalışalım.
  • dostum en ii fotoğraf makinesi için internette baya bi gezmeni tavsiye ederim o kadar çok ürün varki şu güzel desek yalan olur fiyata göre değişiyo sen paradan haber ver
    50 ytl den (50.000.000.TL) 10.000 ytl ye (10.000.000.000 TL ) ye kadar makine var belkide daha fazla diyebilirim onun için ilgili siteleri gezmeni tavsiye ederim KOLAY GELSİN
    S_O_L_O
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütcene göre değişir... nikon kullanıyorum,çok memnunum. Minton mdc 1850 de fiyat/performans açısından çok güzel, bi araştır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.