Şimdi Ara

AMATÖR ÇEKİM İÇİN DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben sadece ailemle, arkadaşlarımla yaşadığım anları ölümsüzleştirmek için bir dijital fotoğraf makinası almak istiyorum. Yani sanatsal çekimler yapmayacağım o yüzden makro falan hiç önemli değil. Önemli olan tek şey normal ev sokak ışığında net fotoğraflar çekmek. Fotoğraf net olsun gerisi yalan. Yaklaşık 350 ytl bütçem var. Canon ve Nikon iyiymiş galiba ama bu konuda tam bilgim yok. Bana yardımcı olursanız çok sevinirm. Teşekkür ederim.

• Tam bilgim olmadığı için şöyle bir inceleme yaptım Canon A550 Nikon L2 ve Nikon L6 iyi gibi görünüyor sizce hangisini tercih etmeliyim?
  • Yardımcı olan yok sanırım
  • ben de senin gibi amatör çekim için bi makine arıyorum... max 400ytl.. umarım biri yardım eder...
  • aynı dert bendede var ve çok fazla bi bilgim yok.neyse bekliyoruz...
  • canon a530 işinizi görür 300 ytl 6 taksithttp://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=40741
  • Amatör çekim için incelik de önemli. Cebinde taşı, çıkar çek...
    En güzel Casio Exilim z75 360 YTL.... (Özellikler de süper, manuel focus seçeneği bile var)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Casio exilim z75 nikon L2 den iyi mi netlik olarak ???
  • Bence samsung s500 alın.(veya sony dsc-s500-dsc-s650)
  • Casio Exilim z75 360 ytl Nikon L2 de Teknosa da 350 ytl ama Casio 7.2 megapixel bunlardan casio daha iyi sanırım. Bi de Canon A550 var bu fiyata yakın en iyisi odur diye tahmin ediyorum. Cahillik zor iş :(
  • Casio Exilim z75 360 ytl Nikon L2 de Teknosa da 350 ytl ama Casio 7.2 megapixel bunlardan casio daha iyi sanırım. Bi de Canon A550 var bu fiyata yakın en iyisi odur diye tahmin ediyorum. Cahillik zor iş :(
  • bence samsung s730 koysepete.com da çok güzel bi kampanya var KINGSTON 1 GB SD KART + ORITE 106CM TRİPOD HEDİYELİ AYNI GÜN KARGO vede bonus karta peşin fiyatına 6 taksit sadece 285 ytl bende almayı düşünüyorum
  • O parayı verince insan az daha koyup daha iyisini almak istiyor o yüzden ben 360 ytl ye casio z75 vya 350 ytl ye Nikon L2 arasında kaldım. Ama fotoğraf netliği ve video çekimi açısından casio iyiymiş zaten L2 de ses kaydı da yokmuş bakıcam artık
  • nikon l6 iyi gibi bende almayı düşünüyorum ama
  • samsung s630 da iyi bence 259 ytl + 19 ytl

1 gb hafiza karti
    pil sarj aleti
    tasima cantasi
    2 adet alkalin 2500 pil
  • Valla Casio z75 ve Panasonic Lumix FX3 arasında kaldım hangisi iyi anlayamıyorum her zamanki gibi acemilikten ama panasoniclerde noise sorunu varmış heralde
  • ben de seninle aynı amaçla digiatal kodak easy share c503 aldım ve memnunum. fiyatı da uygun...tavsiye ederim
  • canon a530 veya a540 bunları kesinlkle tavsiye ederim işinize yarar
  • arkadaşlar geçen hafta hediye bir makine geldi sony dsc s650 7.2 mega piksel bende w100 olduğu için faturası 1 gb pro duo hafıza kartı şarj cihazı 4 adet şarj edilebilir pili iki yıl arantisi teknosa faturası ile birlikte pazarlıksız 300 e veriyorum bence acele edin ..

Pc.

Bu arada şunu belirtmek isterim sadece hafıza kartı ve şarj makinesi + 4 pili 160 ytl bun larda iki yıl teknosa garantisinde faturası ile birlikte paketinde teslim edilecektir .. ancak istanbul içine verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warangelme -- 24 Nisan 2007; 13:23:48 >
  • madem ikisi arasında kalmışsın casio z75 al derim hocam. küçücük ekranı olan kameraları almanı tavsiye etmem çünkü insan sonradan pişman oluyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.