Şimdi Ara

AMATÖR ÇEKİM İÇİN DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ay ışığında flaşsız çekim yapma amacım yok....
    Eski model 35 mm makineler gibi akşam evde otururken flaşlı şekilde çekilen fotolar nasıl çıkar?.. Mesela T7 de bu tip çekimlerde kahveringe dolapta kırmızı mor ufak noktalar (noise) oluşuyordu...
    Teşekkürler....
  • Hah işte tam olarak doğru soruyu sormuşsun dostum ya. Valla bizim derdimiz tam olarak aynı :) Ama ben canon bakmak zorunda hissediyorum kendimi valla. Çok foto inceledim dandik çekiyo abi casio nun uygun fiyatlı modelleri falan. Mecburen bakıyorum yani Canon a. Bi de Sanyo sanki sırf makro için gibi be hocam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kablom -- 26 Nisan 2007; 2:33:07 >
  • Dostum ben 399 ytl ye teknosa dan Nikon P2 aldım. 1 tane kalmıştı kaptım hemen çok iyi bir makina. Darısı senin başına.
  • Walla kablom hayırlıı olsun...
    Ben de bugün şehrin bi ucundaki (Denizlideyim de teknoloji mağazası pek yok) Teknosa'ya gittim... Makinelere şöyle bir baktım. z75'i az da olsa denedim. Diğerlerinin yanında z75 o kadar şık duruyor ki.... Aynı fiyata 700 milyonluk Samsung verseler insanın casio'yu alası geliyo... Sanırım ben de bu gece netten Casio z75 siparişim vericem...
  • p2nin özelliklerine baktım, gerçekten güzel, sıkıntı yaşamazsın... 1/1.8 inch sensör boyutu var, kocaman, süper...
    Ama işte benim birinci öncelik boyut olduğundan bana uynuyor 39 mm kalınlığı var, bana 20 mm gerek... =)
  • Ben de verdim siparişi... Makine yarın elimde...
    Casio z75 + 1 gb card + tripod + deri taşıma kılıfı = 358 YTL (kdv dahil) ..... Teknosadan neredeyse 100 ytl daha düşük, fotozeynep.com'dan aldım....
  • hayırlı olsun. casio bana göre iyi seçim. makine dediğin taşınabilir olmalı. takoz gibi olduktan sonra ve ekranı küçükse dünyanın en iyisi de olsa işime yaramaz. Kılıf olayı ve tripod ayrıca iyi olmuş. Kılıfsız ve tripodsuz cihaz almamak lazım.
  • Teşekkür ederim arandur... Kablom kendini fotoğraf çekimine adadı heralde.. :)
    yarın olsa da şu makineyi alsam elime... :)
    Gerçi siyah kalmamış gri sipariş verdim ama olsun, çizikler falan belli olmaz, daha geç eskir.. :)
  • z75'im elime geçti...
    Çok güzel bişi....
    Sixteen tane özellik var hatta sixty tane... :)

Manuel focus seçeneği çok hoş, eski model profesuonel makinalardaki gibi sağ sol tuşu ile istediğin yeri netliyosun.... :)
    4 sn.lik enstantene ayarı da güzel, ne görüyosan aynen çekiyo geceleyin... :)

Bi de fotozeynep.com hediye 1 gb card olarak Kingston marka göndermiş, gözüme girdi valla.... :):):)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.