Şimdi Ara

Dijital Fotoğraf Makinesi Alacağım Neyi Tavsiye edersiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaliteli bir dijital fotoğraf makinesi alacağım. Çok sık kullanmak üzere ve baskı da alacam. Para konusunda sıkıntı yok :) Kaliteli olsun yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• nasıl bir makine?
    bas çek tarzı mı, daha gelişmiş bir cihaz mı, dslr mi? makine çok bizde
    hangi ebatta baskı alacaksınız ve para sorunu yok demişsiniz gerçi, ne kadar para ayırdınız?
    bir de en önemlisi ne çekeceksiniz?
  • Dostum Makine resmi kurum için gerekli. Talimat gereği kaliteli bir dijital fotoğraf makinesi alınacak. günde 50 ya da üstü fotoğraf çekilecek sonradan bunların baskısı alınacak. Şahsen Fotoğraf makinesinden pek anlamam (Çekmek dışında :D) Bir görüşünüzü alayım dedim. Kaliteli ve Ödenen parayı hak eden bir Dijital fotoğraf makinesi tavsiye edebilir misiniz.
  • Kurum alacak ve uzun süre kullanacak sanırım....Kaliteli baskı vermesi de lazım diyorsunuz.

3 tip makine var, bas tarz tarzı ufak makineler var. ama çok büyük baskılar için iyi sonuç vermezler.
    dslr makineler var, en iyi sonucu manuel ayarlarla veriyorlar, baskı kaliteleri mükemmel fakat bas çek tarzı cihazlar değiller.
    dslr ye benzer makineler var, sony h5,h9,canon s3, fuji6500 gibi.bunların resim kaliteleri bas çek tarzı ufak kompaktlar gibidir. ama üstlerindeki objektif 10-12x zoom yapar, ayrıca manuel ayar da yapar.
    bir de R1 var , sony r1. o dslr kalitesinde resim verir, poster baskısı alınabilir.

dslr ve r1 için 1500-2000 civarı, kompaktlar için 300-800 arası, dslr benzeri cihazlar için 600-1000 lira arası harcamanız gerekir.
  • kodak z 712 al cok yeni bir model ve kodak kalitesi
  • canon powershot g7 pahalı, yarı kompakt, kaliteli bir makine. ne de olsa senin cebinden çıkmayacak, al gitsin.
  • Arkadaşlar önereceğiniz başka makineler var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.