Şimdi Ara

Dijital Fotoğraf Makinesi Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    foruma yeni katıldım size bir sorum olacak bir dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum en fazla 200 tl verecek gücüm var kendim biraz araştırma yaptım bu konuda pek bilgim olmasa da elimden gelen bu. Araştırmam sonucu bulduğum makineler ;

- Sony Cybershot S3000

- Sanyo Xacti E60

- Casio EX S600

- Samsung EC PL20

- Samsung ES80

- Panasonic Lumix DMC F3EG

- Nikon Coolpix L23

Bu modeller arasında en kalitelisi hangisi olur buna cevap verebilimisiniz ? Birde sizin bildiğiniz bi makine varsa söyler misiniz şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar...

• Arkadaşlar bi bakın ya acil bilgiye ihtiyacım var sayın admin bi yardımcı olabilirmisin bilgisi olan arkadaşları yönlendirebilirmisin
  • arkadaşım bende dijital foto araştırıyodum senin gibi kararsızlıklar yaşadım.sana şunu söyleyebilirim kesinlikle sadece işi foto mak.sı olan markalara yönel.ve bu dijital mak.larda lens kalitesi de önemli.çoğu marka çin malı lens kullandığı için uzun ömürlü olmuyo malesef.ilk gün güzel çeker ikinci gün pişman olmaya başlarsın.araştırman iyi olmuş.benim tavsiyem en başta tereddütsüz sony düşünebilirsin.bu markanın cep telefonlarındaki merceklerlerinde dahi sorun çıkmıyo kolay kolay.samsung riskli.ama araştırmadığın bi marka kalmış kıyıda köşede (: . sana söyleyebilirim burdan "NİKON coolpix L23" ..şu an bunu fiyatı electro worl da 149 tl. normal fiyatı orda 279 tl.ben bu makinada yoğunlaştım alıcam sanırım.yorumlarda olumsuz bişey okumadım hiç.bence sende bi ilgilenmelisin:)
  • ok saol kardeşim :D arkadaşlar braz bakabilirmsnz biraz topluca fikre ihtiyacım var :D
  • Merhaba kardeş, biraz geç de olsa fikrimi söyleyeyim. Belki de almışsındır makineyi ama olsun. Bu NIKON Coolpix L23 bende de var. Dayım almıştı sağolsun:) Ben kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. O kenarları falan da bulanık çıkmıyor. Daha almadıysan al bence.
  • Nikon Topiğinde D40X ile çektiği Fotoğrafın çok mükemmel olması yine aklımı karıştırdı ? Bu makineler arasında çok fark varmıdır demeye başladım..
    Nikon D3100 ve A35 Arasindan hangisini seçerdiniz ?
    Portre ve video önemli unsurlar.
    Bu iki makinede mükemmel video çekiyor fakat hangisi daha iyi fotoğraflar çekiyor?
    Fotoğraf Çekim kalitesinde A35 Daha mi iyidir?
    Makinede AF VE VR VE Digital VF A35'için Artımıdır ?
    Yeni başlayacağım için hem AF İle hemde MF İle yapabileceklerimide görmek istiyorum
    D90 Body'si eline tam olarak oturan biri bu iki makineden birinde zorluk çekermi?
    1500 TL'ye başka hangi modellerini önerirsiniz?

Kalbimden A35 Geçiyor fakat internetden bir fotoğraf bile bulamadım
    D3100 Lensleri çok pahalı ve Makinede AF Olmaması beni çok düşündürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 4 Ocak 2012; 20:38:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Nikon Topiğinde D40X ile çektiği Fotoğrafın çok mükemmel olması yine aklımı karıştırdı ? Bu makineler arasında çok fark varmıdır demeye başladım..
    Nikon D3100 ve A35 Arasindan hangisini seçerdiniz ?
    Portre ve video önemli unsurlar.
    Bu iki makinede mükemmel video çekiyor fakat hangisi daha iyi fotoğraflar çekiyor?
    Fotoğraf Çekim kalitesinde A35 Daha mi iyidir?
    Makinede AF VE VR VE Digital VF A35'için Artımıdır ?
    Yeni başlayacağım için hem AF İle hemde MF İle yapabileceklerimide görmek istiyorum
    D90 Body'si eline tam olarak oturan biri bu iki makineden birinde zorluk çekermi?
    1500 TL'ye başka hangi modellerini önerirsiniz?

Kalbimden A35 Geçiyor fakat internetden bir fotoğraf bile bulamadım
    D3100 Lensleri çok pahalı ve Makinede AF Olmaması beni çok düşündürüyor

videoda af, netleme hizi, titresim onlemenin govdede olusu, saniye cekilen fotograf sayisi, elektronik vizor rahatligi gibi konularda sony avantajli. optik vizor sevdalilari icin ovf, daha iyi iso performansi gibi konularda d3100 basarili
    flickr da vardir mutlaka ornek fotograf. olmadi sony topiginda jamboree nin fotograflari var A35 le ayni sensor var A55de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @DarkAssassin35 o güncel makinelerin arasında Sanyo E60 nereden çıktı? Çok istiyorsan bendekini satabilirim sana

Canon A3000 IS öneririm sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: slampt

arkadaşım bende dijital foto araştırıyodum senin gibi kararsızlıklar yaşadım.sana şunu söyleyebilirim kesinlikle sadece işi foto mak.sı olan markalara yönel.ve bu dijital mak.larda lens kalitesi de önemli.çoğu marka çin malı lens kullandığı için uzun ömürlü olmuyo malesef.ilk gün güzel çeker ikinci gün pişman olmaya başlarsın.araştırman iyi olmuş.benim tavsiyem en başta tereddütsüz sony düşünebilirsin.bu markanın cep telefonlarındaki merceklerlerinde dahi sorun çıkmıyo kolay kolay.samsung riskli.ama araştırmadığın bi marka kalmış kıyıda köşede (: . sana söyleyebilirim burdan "NİKON coolpix L23" ..şu an bunu fiyatı electro worl da 149 tl. normal fiyatı orda 279 tl.ben bu makinada yoğunlaştım alıcam sanırım.yorumlarda olumsuz bişey okumadım hiç.bence sende bi ilgilenmelisin:)

Şöyle bir geçmiş konu var. "Nikon Coolpix L23 nasıl ,sorun var"http://forum.donanimhaber.com/m_49274657/tm.htm
    Bir bakın derim...
    -
    Ayrıca
    @ Léon the Professional - Sizde de var madem mümkün ise buraya 3-5 örnek fotoğraf koyabilir misiniz ? Çünkü şu ana kadar benim gördüğüm son derece kötü fotoğraf çeken bir örneğe ait fotoğraflardı. Sizin makina iyi çekiyor ise görüp bildiğimiz sorunlu örneği tüm üretilmiş modele maletmiyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 5 Ocak 2012; 10:41:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

arkadaşım bende dijital foto araştırıyodum senin gibi kararsızlıklar yaşadım.sana şunu söyleyebilirim kesinlikle sadece işi foto mak.sı olan markalara yönel.ve bu dijital mak.larda lens kalitesi de önemli.çoğu marka çin malı lens kullandığı için uzun ömürlü olmuyo malesef.ilk gün güzel çeker ikinci gün pişman olmaya başlarsın.araştırman iyi olmuş.benim tavsiyem en başta tereddütsüz sony düşünebilirsin.bu markanın cep telefonlarındaki merceklerlerinde dahi sorun çıkmıyo kolay kolay.samsung riskli.ama araştırmadığın bi marka kalmış kıyıda köşede (: . sana söyleyebilirim burdan "NİKON coolpix L23" ..şu an bunu fiyatı electro worl da 149 tl. normal fiyatı orda 279 tl.ben bu makinada yoğunlaştım alıcam sanırım.yorumlarda olumsuz bişey okumadım hiç.bence sende bi ilgilenmelisin:)

Şöyle bir geçmiş konu var. "Nikon Coolpix L23 nasıl ,sorun var"http://forum.donanimhaber.com/m_49274657/tm.htm
    Bir bakın derim...
    -
    Ayrıca
    @ Léon the Professional - Sizde de var madem mümkün ise buraya 3-5 örnek fotoğraf koyabilir misiniz ? Çünkü şu ana kadar benim gördüğüm son derece kötü fotoğraf çeken bir örneğe ait fotoğraflardı. Sizin makina iyi çekiyor ise görüp bildiğimiz sorunlu örneği tüm üretilmiş modele maletmiyelim.

Resimleri buraya koymayayım da, sen şu linke tıkla, benim coolpix'im ile çektiğim fotoğrafların tümünü gör:
    seromania.500px.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Léon the Professional

quote:

quote:

Bir bakın derim...
    -
    Ayrıca

Resimleri buraya koymayayım da, sen şu linke tıkla, benim coolpix'im ile çektiğim fotoğrafların tümünü gör:
    seromania.500px.com

Gücenmece yok. Fotoğraflarda zaten makine kaliteliymiş dedirten hiç bir şey yok. Sadece gece cami fotoğrafını başarılı buldum, elde çekildiyse oldukça iyi, kumlanması yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: Léon the Professional

quote:

quote:

Bir bakın derim...
    -
    Ayrıca

seromania.500px.com

Gücenmece yok. Fotoğraflarda zaten makine kaliteliymiş dedirten hiç bir şey yok. Sadece gece cami fotoğrafını başarılı buldum, elde çekildiyse oldukça iyi, kumlanması yok.

Yani ben de bu makineyi zorla gözünüze sokmak istemem, ben de profesyonel değilim çünkü. Benim düzeyimde birisi için yeterli bir makine. Çok daha iyi makineler vardır mutlaka, bu makine onların yanında daha düşük kaliteli kalacaktır tabii ki. Ama bu makineden ben memnunum. Kalite açısından kesin bir şey söyleyemem.
    Bu arada fotoğrafımı beğendiğiniz için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.