Şimdi Ara

dijital kamera tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yeni bir dijital video kamera almak istiyorum. bu konuda pek bilgim yok o yüzden bana yardımcı olursunuz diye düşünmüştüm. öncelikle profesyonel bişi filan istemiyorum. günlük hayatta birkaç anı kaydedebileceğim normal bir kamera istiyorum. fakat artık her modelde var mı bilmiyorum ama fotoğraf da çekebilenler var diye biliyorum. fotoğraf makinem de bozuk da. şimdi hem kamera hem fotoğraf makinesi almak yerine biraz daha verip ikisini de aynı makine de almak daha mantıklı olur diye düşündüm. Fotoğraf makinesinin megapikseli kaç olur bilmem ama 10 megapiksel civarında olmasını tercih ederim dediğim gibi pek bilgim olmadığı için kameranın video çekim kalitesi hakkında pek terim filan bilmiyorum. hd çekenler var diye biliyorum. 720p olabilir herhalde. yani profesyonal olmasın dedik de, kötü de çekmesin yani bi de usb ye kayıt edenler var diye biliyorum, hatta artık çoğu öyle galiba. artık cd ile filan pek uğraşmak istemediğim için usb ye kayıt yapanlardan olması çok daha iyi olur. bi de gece çekimleri için bi aydınlatması, flash ı filan olsa çok iyi olur.
    neyse boyut olarak küçük bişi arıyorum. yani öyle özellikle çok küçük olmalı filan değil ama rahat rahat taşıyabileceğim düzgün bişey olsun. marka takıntım yoktur ama aldıktan iki gün sonra bozulsun istemem. zaten bildiğim kadarı ile toshiba bu video kamera işinde iyi. buna yakın markalardan olursa daha iyi olur. fiyat olarak çok uçuk bişey istemiyorum. yani bu özelliklerde olup, olabildiğince ucuz olsun alırsam vatandan, teknosadan, dartyden filan alırım büyük ihtimalle. zaten bu aralar babalar günü indirimi geliyormuş teknosaya ve vatana. işime yarar belki indirim.

herkese şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightSLayer -- 15 Haziran 2011; 17:44:16 >

• yanlış biliyorsun kardeş video kamera konusunda sony,panasonic,canon en iyileridir.toshiba tv, monitör ve laptop konusunda iyidir.10mp 12MP foto çekebilen video kameralar var hatta prejeksiyonlu kameralarda var sony pj 30 ve pj50 gibi.bütcene göre kamera var 10 mp foto çeksin istiyorsanız iki binden yukarı fiyatları.bin bin beşyüz arası sony cx115e var 3mp foto çekebilirsiniz.siz netten fiyatı size uygun olan modelleri belirlyip bizlere yazın bizler de size sizin için hangisi iyi onu belirlyelim.yurt dışı alım imkanı varsa türkiyeden çok ucuz
  • Samsung marka 10 MP fotoğraf ve HD video çekebilen üstelik fiyatı 700 kusur TL olan kamera var. Hatta ben gördüğüm de 19 mayısa özel kampanya kapsamında 450TL den satılıyordu. Fakat 10 mp olmasına rağmen bana kalırsa 5mp kalitesinde ancak çekiyordur hatta o bile zor gibi geliyor bana.

Çünkü 1,500 TL den daha düşük fiyatı olan kameralar vaat ettikleri kadar başarılı değiller. Özellikle Fotoğraf çekimlerin de. Sonuç da video kameralar aslen video çekmek için tasarlanmış ürünlerdir. Kısa lafın özü hem aşırı kaliteli video hem aşırı kaliteli fotoğraf çekmek istiyorsan ikisini tek cihazla yapamazsın.

Profesyonel çekim cihazlarını kullananlar bile ellerinde HD video ve Fotoğraf çeken profesyonel kameralar varken video çekimlerini ayrı kameralar , fotoğraf çekimlerini de ayrı fotoğraf makinesi ile yapmaktalar. Yani iki işi bir arada en muhteşem şekilde yapabilen bir cihaz yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.