Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17896. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 17 Misafir (9 Mobil) - 13 Masaüstü12 Mobil2 iOS
5 sn
357.955
Cevap
2.774
Favori
22.416.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Ücretsiz dağıtıyorlardı, bir şekilde para kazanmaları lazım, yazık koca ulkede basılı iki tane oyun dergisi yok, D&R'a arada gidiyorum rafta 50 çeşit Kore sanatçı dergileri var bir tane level bir tane de farklı teknoloji dergisi buluyorum o kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Gerçekten düz sohbeti bile çok zevkli biri ve iyi bir insan olduğu anlaşılıyor hemen. Ben normalde öyle düz sohbet içerikli şeyleri izlemem ona vaktimde yok zaten ama disket kutusun'da Faruk ile sohbetlerini açıp dinliyorum genelde. Eskilerden konuşması anlatması yakalıyor beni.

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Lucasarts kalmadı ki hocam? Şu an Lucasfilm Games var ama onların işi de geliştiricilerin yaratıcılığını kısıtlamak sanırım. Şu an oyunlarda canon sayıldığından aman bizim dediğimizden çıkmasıncılık devam ediyorda böyle olunca da sıkıcılığın dibini sıyırıyoruz. Respawn'ın Fallen Order oyunu güzel iken Survivor da da yine suya sabuna dokunmayan, dokunsa bile sıkıcılıktan kurtulmayan bir iş yapmışlardı. Detroit Become Human'ın geliştiricisi Quantic Dream'in bir Star Wars projesi var şu an Eclipse diye ona hype'lıyım şu an.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]Star Warsyoutube
    Star Wars Eclipse™ is the newest adventure in the High Republic era, now early in development by Quantic Dream. Learn more on www.StarWarsEclipse.com. Set during the High Republic era, Star Wars Eclipse™ is an intricately branching action-adventure game that can be experienced in many ways, and puts the destinies of multiple playable characters in your hands, created in collaboration between Quantic Dream and Lucasfilm Games. STAR WARS © & ™ Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved. © 2021 Quantic Dream SA. Quantic Dream and the Quantic Dream logo are trademarks of Quantic Dream SA. All Rights Reserved. All other marks belong to their respective owners.
    https://www.youtube.com/watch?v=4cJpiOPKH14&pp=ygURc3RhciB3YXJzIGVjbGlwc2U%3D

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Eskiden oyun stüdyoları vardı kapatıp lisansları satmaya başladılar ama millete rahat da vermiyorlar, en son bir yönetmen 25 bin yıl öncede geçen star wars filmi yapıyorum hiç bir yere referans vermeme veya kurallara uymama gerek kalmayacak dedi, star wars evreninde denetim biraz garip işliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rise of the Ronin 11 Mart 2025'de PC'ye geliyor.

store.steampowered.com
    Pre-purchase Rise of the Ronin on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1340990/

コーエーテクモChannelyoutube
    【公式サイト】https://teamninja-studio.com/ronin/jp/?utm_source=youtube&utm_medium=referral&utm_campaign=PV&utm_id=Caption 運命を切り開け―― オープンワールドアクションRPG『Rise of the Ronin』待望のSteam®版が 2025年3月11日(火)発売決定! 予約受付中! ■公式X(Team NINJA公式アカウント) https://x.com/teamninjastudio 製品情報 ■タイトル  :Rise of the Ronin(ライズオブローニン) ■対応ハード :Steam® ■発売日   :2025年3月11日(火) ■税込み価格 :7,678円 ■早期購入特典: ①4つの「流派」への早期アクセス ・刀の流派「隼流」(はやぶさりゅう) ・薙刀の流派「隼流」(はやぶさりゅう) ・刀の流派「仁王流」(におうりゅう) ・刀の流派「愛洲陰流」(あいすかげりゅう) ②武器「伊賀忍の刀」への早期アクセス ③防具「伊賀忍の鎧セット」(4点セット)への早期アクセス ※本特典はPlayStation®5版のプレオーダー特典と同内容です。 ※2025年4月2日(水)午前10時(日本時間)までの期間限定で付属します。 ■ジャンル  :オープンワールドアクションRPG ■プレイ人数 :1人 #rotr #riseoftheronin #ライズオブローニン
    https://www.youtube.com/watch?si=gGxcYCCTxxFO5Dtb&v=p08idwDF4TU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 27 Ocak 2025; 16:46:33 >

• R-10 kullanıcısına yanıt

pc grafikleri çöp olmaz umarım konsoldaki gibi.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Grafik olarak beklentiniz olmasın hocam çok farklı olacağını sanmıyorum. Oynanış olarak çok eğlenceliydi.Çeşitli ve tatmin ediciydi.Dönemi güzel işlemişlerdi.Bağ mekaniği tarzı bir şey ile gelen kişisel hikayeler güzeldi.Dönemi sevenler için 78-79 puanlık bir yapım.

• Demon's souls ve GT7 dışında gelmeyen oyun kalmadı böylelikle. Sony 2 3 yıl içinde tüm oyunlarını getirdi. Yeni nesilde eş zamanlı çıkarmalarını bekliyorum artık.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Bloodborne...  

• cato16 kullanıcısına yanıt

neyse ki emülatörle oynanıyor da sony e muhtaç kalmadık o konuda

Oyun bu arada Türkçe olarak geliyor.Bakalim nasıl bir oyunmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

stellar blade kaldı bir tek steam sayfası açılmayan :)

• cato16 kullanıcısına yanıt

O eski jenerasyon artık yoksa onları dahil edersek killzone, infamous, resistance vs bitmez.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Astro Bot'u da bekliyorum ben. Her ne kadar Dualsense'i ve Playstation'ı tanıtma amacıyla çıkan bir oyun olsa da bir şekilde PC'ye geleceğini düşünüyorum.

• ronin de geldi son kale stellar blade kaldı onun da duyurusu yakındır konusunu açtım

ps5 sahipleri konsolu camdan aşağıya atmaya başladılar son kale de düşecek yakında Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• demons souls gelmez ama malesef, souls like hayranı olarak çok beklesemde

elden ring den sonra arcade souls like cılar burun kıvırır demons souls a

sony orada hata yaptı, elden ring den önce 2021 de çıkaracaktı pc ye mis gibi satardı.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Onu maskot gibi düşündükleri için belki gelmeyebilir, ama satmadı sanırım o kadar parlatmaya rağmen.

• Ps tarafında zaten kesinlikle pc ye getirmeyeceğiz olayı çoktan bitti.Pc ye iyi kazanç getireceklerine inandıkları tüm projeleri sırayla getiriyorlar.Kaç yıldır devam eden bir süreç sonuçta.Stellar Blade bu sene zaten kesin geliyor steam e.Bakalım hangi ay çıkaracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 27 Ocak 2025; 19:12:22 >
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

rise of ronin için istenen boş ssd alanı Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Ne demek... Heyecanla beklediğim bir oyun.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.