Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: furkan176 , luganoguz Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 23 Misafir (4 Mobil) - 21 Masaüstü4 Mobil
5 sn
357.896
Cevap
2.775
Favori
22.409.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Gece aldım arkadaşlar, artık çok geç :) güncellemeler biraz düzeltmiş oyunu araştırdığım kadarıyla.

oynarım ben ya isminin hatırına. Özünde bir shooter oyunu, açık dünyasından çok beklentiye girmemek lazım zaten. Ne kadar kötü olabilir, çok beğenmezsem ana hikayeden yardırır bitirip koyarım köşeye.

+ @Hudson51

Teşekkürler arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil serisini konuşmuşlar. Korku hayatta kalma gurmesi Faruk Akıncı'dan seriyi dinlemek çok keyifli. Güzel bir özet tanıtım da olmuş denilebilir...

Disket Kutusuyoutube
    EFSANE RESIDENT EVIL OYUNLARINI SIRALIYORUZ - En Kötüden En İyiye
    https://www.youtube.com/watch?si=o7b-pedArTTykFhk&v=DHdiS3AFh2s&feature=youtu.be

• Yanfo kullanıcısına yanıt

kesinlikle haklısınız hocam ama şu an oynamak için zamanım bol o yüzden hepsini alıp denemek istedim azar azarda olsa.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Oyun aleminde en saygı duyduğum ve sevdiğim adam Sinan abi, çocukken Level ve Oyungezer okuyarak öğrendik oyun dünyasını.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Şuan için de hala çok kaliteli ve öğretici bir kanal ama abone sayısı daha yeni 100k oldu. Türk oyuncular pek takip etmiyor nedense. Sinan Akkol sektöre çok şey katmış ve birçok kaliteli insanı kazandırmış kıymetli biri, katılıyorum.

ben hiç beğenmiyorum ürettikleri içerikleri. dost kayaoğlu izlerim hep ama onun olduğu videolara bile katlanamadım. disket kutusu tayfa aşırı çok bilmiş ve çok bilen çok yanılır tipler.

• Biraz daha sessiz sakin ve nostalji havasında takılıyorlar fazla polemik yok, sohbet havasında toksik değiller ondan pek takip edilmiyor sanırım.

@r0ket Tercih meselesi hocam, adamların aşırı bilmiş tavırları normal zaten 1986dan oyun fotosu gösteriyorsun biliyorlar :) Dost'u da ben sevmiyorum, Souls ve Japon kafasından başka bir şey beğenmeyen, San Andreas'da bu niye yok diye 2020 kafasında eleştiren bir tip.

Hobi olarak kanalda yayın yapıyorlar. Sanırım oyun geliştiriciliği yapıyorlar, türk geliştiricilere ve gençlere bu konuda yardımcı oluyorlar. Adamlar ömrünü sektöre harcamış. Mesela dost turizm rehberliğinden yayıncılığa geçmiş. Bilgi birikim açısından arada ciddi fark var. Aslında takipçilerine hakaret edip yayınlarda küfürler etseler takipçi sayıları artabilir  

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Keyifli oyunlar hocam :)

• Uzun süredir istek listemde olan, çıkış tarihi daha duyurulmamış ve bence muazzam güzellikte olacak bir oyun var. Belki dikkatinizden kaçmıştır:

store.steampowered.com
    The Bustling World on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2724650/The_Bustling_World

IGNyoutube
    Here's a fresh look at the vibrant setting and features of The Bustling World in this new trailer for the upcoming open-world RPG set in ancient China. The latest The Bustling World trailer showcases features like building elements, how you can live a peaceful life, uphold justice, and much more. The Bustling World will be available on Steam. In The Bustling World, delight in boundless freedom as you explore various features such as survival, cultivation, management, crafting, building, and exploration. Recruit your own army, establish a regime, and engage in diplomacy for an immersive experience. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=AY0uqU-LADk
  • tjrr kullanıcısına yanıt

bu oyuna başka yerdede yorum yapmıştım anısını yazam.

vaat ettiklerini yapabilirse bu oyun 2025 GOTY olur.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Kanal ana gelirleri değil dediğiniz gibi, Sinan Akkol yanlış hatırlamıyorsam babasından aldığı bir para ile giriyor sektöre dergiciliğe oradan Oyungezer vs derken şimdi biraz daha danışman ve duayen takılıyor, üstüne de oyun şirketi açtı yapıyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

evet , oyun sizin oluyor ve online , hikaye modu farketmez oynamaya devam edersin.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam...

• r0ket kullanıcısına yanıt

Bunun dediklerini yapabilen çıkmış bir oyun var zaten, Kenshi. Onun da 2. oyunu yolda.

• tjrr kullanıcısına yanıt

Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkürler. Gerçekten ilgi çekici görünüyor. Shenmue'nin İzometrik hali gibi bir şey olacak herhalde. Umarım Türkçe için çeviri firmalarımız bağlantıya geçer. Steam sayfasındaki tanıtım bayağı ayrıntılı hazırlanmış. Umarım vaat ettiklerini yapabilirler.

• Be-Mine kullanıcısına yanıt

Mobil kütüphane yok mu hocam? Bir de oyunları nasıl talep ediyoruz? Yükle butonu var onu basınca hemen indirmeye çalışıyor daha sonra oynamak için kütüphaneye atamıyor muyuz?

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Kütüphane henüz eklenmedi, ileride güncellemelerle eklenmesi bekleniyor. Zaten şu an mobil launcher PCdekinden bile çok daha ilkel.

Ancak mesajımda belirttiğim gibi uygulamayı yüklemeden bile tarayıcı üzerinden Epic'e giriş yaptıktan sonra verdiğim linklerden talep edebilirsiniz direkt. Oyun alımı işlemler içerisinde görünecek ve email adresinize de PCdeki gibi fatura gönderilecek. Böylece oyunu ve hatta mağazayı yüklemeden dahi sahip olabileceksiniz. Oyunların Epic talep linklerini tekrar vereyim:

* Dungeon of the Endless: Apogee *(Android)*|Temel Oyun

* Dungeon of the Endless: Apogee *(iOS)*|Temel Oyun

* Bloons TD 6 (Android)|Temel Oyun

* Bloons TD 6 (iOS)|Temel Oyun

Alternatif olarak yüklediğiniz Epic mobil mağaza üzerinden "yükle" diyerek oyunu indirmeye başlayıp sonrasında iptal edebilirsiniz. Oyun yine hesabınıza eklenecek ve Fatura (ücretsiz oyunlarda 0 TL haliyle!) da gönderilecektir.

İleride uygulamaya kütüphane eklenince talep ettiğimiz oyunlar da kütüphanede otomatik görünecektir diye düşünüyorum.

Epic mobil uygulama mağazası için (şimdiki 0.5.1 sürümü "EpicGamesStore-0.5.1.apk") şöyle güzel bir inceleme de yapılmış, isteyenler göz atabilir:

A Review of the Newly-Populated App Store

https://www.reddit.com/r/EpicGamesPC/comments/1i9g6mq/a_review_of_the_newlypopulated_app_store

NOT: Bu arada "Dungeon of the Endless" standart PC sürümü Temmuz.2023'de Steam'de ücretsiz verilmişti:

store.steampowered.com
    Save 75% on Dungeon of the ENDLESS™ on Steam
    https://store.steampowered.com/app/249050/Dungeon_of_the_ENDLESS

"Bloons TD 6" PC'yi de Epic Aralık.2022 ve Ağustos.2023'de 2 kez ücretsiz vermişti:

store.epicgames.com
    Just a moment...
    https://store.epicgames.com/tr/p/bloons-td-6-bf95a0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 25 Ocak 2025; 20:9:57 >

• @r0ket Bence de öyle olacak sanki, doğru bir öngörü.

@oguz707 Ne demek hocam...

@FORZAFATHER Ne demek hocam, izometrik-minyatür sanatı karışımı bir oyun olacağa benziyor.

• Be-Mine kullanıcısına yanıt

İndirilmesi iptal edilen oyunlarda bulut simgesi çıktı sanırım bu talep edildi demek oluyor, mailler de gelmiş sipariş verildi diye.

Umarım oyun sayısı artar ve uygulamanın geliştirilmesi devam eder. Bilgi için teşekkürler.

• androıd de güvenlik uyarısı verip indirmiyor oyunları.Onayda verdim yine indirmiyor.epic olmasa direk başka türlü anlardım.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.