Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sunshines35 , Frost05 , furkan176 , gkt84 , -Prometheus- Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir - 20 Masaüstü
5 sn
357.882
Cevap
2.775
Favori
22.407.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş

Hocam selamlar.Oyunlar eklendikten sonra prime aboneliği bitse bile oynatabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz707 O kullanıcısına yanıt

evet , oyun sizin oluyor ve online , hikaye modu farketmez oynamaya devam edersin.

• Epic Games Store Mobil versiyonu güncellendi. Android ve IOS için "Dungeon of the Endless: Apogee" mobil oyunu ücretsiz veriliyor:

https://store.epicgames.com/tr/mobile

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]play.google.com
    Dungeon of the Endless: Apogee - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdigious.dungeonoftheendless&hl=tr

Ben Epic mobil uygulamayı henüz yüklemedim ancak PC Firefox üzerinden talep edince sorunsuz aldım:

* Dungeon of the Endless: Apogee *(Android & iOS)*|Temel Oyun

* Dungeon of the Endless: Apogee *(Android)*|Temel Oyun

* Dungeon of the Endless: Apogee *(iOS)*|Temel Oyun

https://www.reddit.com/r/FreeGameFindings/comments/1i8uwi0/epic_games_android_game_dungeon_of_the_endless

Yakında Bloons TD 6 gibi oyunlarla kampanya devam edecekmiş. Birkaç gün önce Epic mobilde 3. parti geliştiricilere yönelik teşviklerini de açıklamıştı zaten. Sonrasında mobil için 3. parti oyunlar eklenmeye başladı:

https://www.reddit.com/r/EpicGamesPC/comments/1i8lb03/epic_games_store_mobile_has_finally_added_3rd

Epic biraz da launcher için majör geliştirmelere ağırlık vermeli artık. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Edit: "Bloons TD 6" da Epic mobile ücretsiz eklendi. Uygulamayı tablete yükledim, 2 oyunu da sorunsuz indirip çalıştırdım:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninjakiwi.bloonstd6&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 25 Ocak 2025; 2:59:36 >

• Be-Mine kullanıcısına yanıt

Steam'in mobil uygulaması gibi bir şey yapmak yerine uğraştıkları şeye bak...

• edwardweo kullanıcısına yanıt
    Hepsini 1 yıl içinde oynamak pek mümkün görünmüyor. Listedeki RPG oyunları baya vakit alacak cinsten zira.

En çok oynamak istediklerinize öncelik verip, yaz indirimlerinde daha kallavi indirimler görebilirdiniz diye düşünüyorum.

Şimdiden iyi eğlenceler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • star wars outlaw ubisoft store'da indirime girmiş. ubisoft units'de varsa hesapta ek %20 indirime 800 küsura geliyor. star wars hayranıyım ama eleştiriler de çok oldu oyuna. O yüzden alıp almamakta kararsızım. Var mı arkadaşlar aramızda oynayıp tavsiye edebilecek olanınız? 800 küsura alınır mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 25 Ocak 2025; 0:15:23 >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Star Wars hayranları benim nazarımda ikiye ayrılıyor:

-Star Wars evrenine bir bilim kurgu evreni olarak bakıp, farklı ırklar farklı gezegenler farklı insanların maceralarına ilgi duyanlar.

-Star Wars evrenini sci-fi kabuğunda bir fantazi hatta power fantasy evreni olarak gören ve sadece Jedi-Sith lore'una ve savaşlarına ilgi duyanlar.

İlkiyseniz tavsiye ederim. Benim gibi ikincisiyseniz, sarmıyor hocam.

• Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

Her ne kadar Darth Vader ve imparatorluk yanlısı birisi olsam da ben han solo'yu da çok severim. Son yıllarda üretilen andor gibi mando gibi dizileri de beğendim. Demek ki ben birincisiyim hocam :) bı alıcı gözle bakayım ben bu oyuna. Bu oyun ilk çıktığında dalga geçilen bı olay vardı, kadın karakterimiz düşman kim olursa olsun arkadan gelip osmanlı tokatı atar gibi tek vuruşta bayıltıyordu küçücük elleriyle. Geçenlerde gelen büyük update ile geri bildirimlere göre animasyonlar geliştirildi falan demişler notlarda. Bu saçmalık da düzeldi mi hocam? Daha önce izlediğim gameplaylerde beni en çok soğutan bu detaydı.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

dediğine benzer "driver parallel lines" var. oyunun ilk yarısı 70 li yıllarda geçiyor. hapse girip çıktıktan sonra 2006 yılından devam ediyor. güzel oyundu. ama kendisinden 2 sene önce çıkmış gta sa ile kıyaslandığında geri kalan çok yanı var. yinede tavsiye ederim. görevler genellikle araba sürme ve yarış ağırlıklı.

şu an indirimdeymiş: $1.99

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 75% on Driver® Parallel Lines on Steam
    https://store.steampowered.com/app/21780/Driver_Parallel_Lines
    İlki olup oyunu oynıycak sistemimin olmamasına üzüldüm 😂 gelecek bi zamanda oynarım artık o zaman kasa mı konsol mu hangisi daha ucuza gelirse artık

• Be-Mine kullanıcısına yanıt

Oyunları telefondan yükledim oynanıyor. Steam ile alakası yok, steamin böyle bir fonksiyonu yok. Steam mobil uygulamasının amacı oyun al, yorum yap, kütüphanene bak vs... Epic marketini bu mobil uygulamasına aktarıp oyunların mobile uyumlu olanlarını entegre etmeyi başarırlarsa farklı bir seviyeye gelirler. Az da olsa oyun satışı var ama daha çok yolu var...

• DeViLsGuNs D kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 25 Ocak 2025; 2:21:42 >

• oguz707 O kullanıcısına yanıt

Başka bir arkadaş cevaplamış. Evet, bir kere hesaplarınızda etkinleştirdikten sonra sizin oluyor.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]IGNyoutube
    Watch the latest No Rest for the Wicked teaser trailer for a peek at the upcoming The Breach update for the action RPG. A deep dive overview of what you can expect from The Breach update will be revealed during a Wicked Inside presentation on March 11, 2025. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=z4tckzC5I3A

Yakın zamanda oynamadım hocam. Çıktığı dolaylarda yakın bir arkadaşımın hesabını alıp, indirip oynadım (Ona da sistem parçası promosyonu olarak geldi).

Seslendirmeleri, çevre tasarımlarını ve genel olarak atmosferi oldukça beğendiğimi söyleyebilirim. Kalanı ise klasik Ubisoft formülüydü. Bir noktadan sonra her şey birbirini ciddi manada tekrar etmeye başlamıştı fakat fazla uzamadan bitti oyun.

Sistemimi de zorlamıştı biraz (Ryzen 5800h, RTX 3060 laptop).

Teşekkür ederim. Biraz araştırdım, büyük güncellemelerle biraz olsun toparlamışlar gibi. En son 1.5 update'i gelmiş. Baya düzeltme maddesi vardı. Alayım en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doomslayer666

İlki olup oyunu oynıycak sistemimin olmamasına üzüldüm 😂 gelecek bi zamanda oynarım artık o zaman kasa mı konsol mu hangisi daha ucuza gelirse artık

Ubisoft oyunu da olmasından mütevellit baya sağlam indirim de alır hocam ilerleyen dönemlerde. Yeni sistem veya konsol aldığınızda keyifle oynarsınız umarımDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    E bu oyun ne zaman erken erişimden çıkacak acep? Kaç zaman oldu, çıkar çıkmaz aldım, bitirdim ama yarım yamalak bi bitişti. 11 martta yeni bi update yayınlayacaklarına, bir an önce erken erişimden çıkarmasalar mıymış ki🙄

Star wars hayraniysaniz alin derim. Ben oyle oldugum icin gecen kis indirimde gold editon almistim. Oyun beni cok sardi ama Cok vaktin olmadigi icin fazla oynayamadım. Ama büyük fanı değilseniz verdiginiz paraya acirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 25 Ocak 2025; 10:57:38 >

Ben önermiyorum hocam. Oyunun hikayesi SW evreninde en suya sabuna dokunmayan ve en unutulası hikaye. Star Wars dan hiçbir şey yok adeta içinde ama açık dünya ve etkinlikler babında ilgi çekici diyebilirim. Ubi tarzı açık dünyaları seviyorsanız şans verilebilir ama Star Wars hayranı iseniz tadınızı kaçıracak bir işten fazlası da değil.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.