Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17892. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 12 Misafir - 14 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
357.883
Cevap
2.775
Favori
22.407.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş

valla yeni yıl indirimlerinden daha güzel indirimler var steamde şu anda. yukarıdaki oyunları aldım ve daha ocak ayından kapattım bu seneyi. (inşallah) Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  FFVII ikili paket 55 usd. oyun başına 27.5 dolar fena değil gibi. the quinfall 15.99 usd Türk yapımı MMO erken erişimde . nioh 2 20 usd belki buna biraz fazla ücret ödemiş olabilirim. KCD II gold paket aldım umarım orada yazan gibi 3 ek paketi de verirler. JRPG seven varsa Metaphor ve SMT V mutlaka tavsiye ederim. FM 25 zaten hastalık her sene bir doz almazsak olmaz.

• Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

Ertelenmeyeceğini açıkladılar. Muhtemelen Last Of Us Part 2'nin optimizasyona da yardım ettikleri için Spider-Man 2 konusunda hala sistem gereksinimleri için test yapıyorlardır. Oyun vaktinde çıkar da optimizasyonu ne olur bilmiyorum, Nixxen'e çok yük bindirdi Sony.

• edwardweo kullanıcısına yanıt

Servet var şurada hocam hepsine saatler gömmelik ah ah 

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

zaman yok işte. eskiden zaman vardı o zaman da bu kadar oyunum yoktu. hayat ters orantılı maalesef hocam.

• Ubisoft Store'da Valiant Hearts, South Park Stick Of Truth ve Watch Dogs 25 TL'ye inmiş.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

100U Ubisoft puanınız varsa %20 daha iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Ocak 2025; 17:15:38 >
  • aerolona kullanıcısına yanıt

Benim hesaba da düşmüş nereden görüyoruz onu? Ayrıca bu ne ki tam olarak?

• edwardweo kullanıcısına yanıt

İyi para ezmişsiniz hocam. Hayırlı olsun. F1 tamam da F1 manager oynayan varmıymış gerçekten.  

• r3ally kullanıcısına yanıt

olmaz mı ya yıllar önce çıkan motorsport manager bile oyunuyorum ben hala.

• r3ally kullanıcısına yanıt

F1 takip ediyorsanız deneyin güzel. Uygun fiyarlı bir yılı alın, mekaniklerde ciddi farkları olduğunu düşünmüyorum. F123 menajerlik güzeldi, 24 daha iyidir muhtemelen. Ayrıca bu tür oyunların her yıl çıkması saçmalık. Dlc ile kadro ve harita vs güncellesinler. İsteyen istediği yılı alır oynar. 5 yılda bir yenilesinler mekanikler vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptal Ubisoft Shadows'a da level sistemi koymuş. Yıl olmuş 2025 55 dolar verdiğim oyunda düşmanın üstünde 24-25-26 rakamı görmek zorunda mıyım?

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Verme?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

olmaz mı ya yıllar önce çıkan motorsport manager bile oyunuyorum ben hala.

@edwardweo 25 yıl önce çıkmış menejerlik oyunu grand prix world oynuyorum hala, dinazorlar bilir onu. F1 hastalıktır, buna kapılan anlar ancak :))

@Sen Aydınlatırsın Geceyi o özelliği menüden kapatabiliyorsun sanırım tıpkı odyssey'de olduğu gibi. o opsiyon vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasperd -- 24 Ocak 2025; 20:54:23 >
  • Eneba Old World iadesi hesaba tanimlanmis. Calisan key alabilen oldu mu satici tavsiyesi olan var mi arkadaslar Old World icin?

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Harbiden böyle nedenini anlamadım bi ben batı oyunlarını seviyorum sanırım

Gerçi benim durum biraz abartı ben doğu kafasından nefret ediyorum doğudan çıkan oyunlardan kaçarak uzaklaşıyorum 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Bende merak ediyorum. Kinguin de de fiyatlar 30 küsür ama bir daha denemek istemiyorum. Sanırım komple keylerde bir sorun var.

• Steam'de şu an 24 dolar olan "Under the Waves", Epic'te 91 lira olmuş. Zamanında bir indirimde 200-300 lira civarı bir rakama almıştım ve bayılmıştım oyuna. Bir petrol şirketinin deniz altındaki tesisinde çalışan, hafif kafası kırık ve depresyonda bir dalgıcı olarak oynuyorsunuz. Yeri geliyor yüzerek yeri geliyor minik su altı aracınızla (korkmayın titan'a benzese de logitech ile kullanılan bir denizaltı değil) su altında gezip şirket tarafından iletilen görevleri yapıyorsunuz. Yer yer çok keyifli yer yer çok duygusal kısımları vardı. Mekanikleri ve gameplayi de çok zevkliydi. Sonu ise özellikle benim gibi baba olanlar için çok anlamlıydı. Bu fiyata mutlaka değerlendirin derim.

• Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

Oyun kaliteli olduktan sonra benim üretici firmaya göre beğenim değişmiyor. Gerçi top 5 listemi düşününce 4 tanesi batı oyunu Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• charles kullanıcısına yanıt

Parasını sonuna kadar hak eden tek oyun.

6. sefer bitirmek üzereyim ama güncelleme kaynaklı mı bilmiyorum sonlara doğru gölge yerlerin bir kısmında hata olmaya başladı. Gölge yerlerin bir kısmı gereğinden fazla karanlık. Karanlık derken bazı yerlerde kaplama bildiğin simsiyah siyah renk oluyor.

• @Zebercet

@Hudson51 İade yapıldıktan sonra, bu sefer, başka bir yüksek puanlı satıcıdan almayı denedim ve yine aynı hatayı verdi Steam. Bu oyuna özel bir karışıklık var sanırım.

• Leingrad kullanıcısına yanıt

merhaba millet.

South Park Stick Of Truth bulamadım , bende dlc'si 224tl çıkıyor. bağlantı adresi olan varsa yollayabilir mi ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.