Ben hiçbir online oyunu sevemiyorum. Diabloyu bile single oynuyorum. Hunt 1896yı 2-3 saat kadar oynayıp sıkılmıştım. 3-4 kişilik takım ile bölüm bölüm ilerleniyordu sanırım, shooter diye önermiştim. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17890. sayfa)
-
-
Bugün gündem yoğun gibi FF pc çıkışını yapıyor, Spiderman 2 sistem gereksinimleri nihayet belli oluyor, Shadows için ilk incelemeler geliyor.
-
Açık dünya hayatta kalma MMO oyunu Dune Awakening, Türkçe dil desteğine sahip bir şekilde çıkacak
-
Oyunun fiyatını görünce vazgeçtim çok pahalıymış
Bu gun çıkış yapan bi oyun var
Binary domain'i indirdim ama configration tool hata verip duruyor çözemedim açılmadı oyun
BlackPanthaayoutubeTokyo Xtreme Racer 2025 - Early FIRST GAMEPLAY! (Part 1)https://www.youtube.com/watch?v=lw1ZUT9Iln8&feature=youtu.be
Carx world pek sarmamıştı beni malum ortamlara düştüğü zaman buna bi bakılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 23 Ocak 2025; 13:28:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Keşke GTA ile Needforspeed karışımı bir oyun yapılsa.
Mesela benim kafamda kurduğum bir senaryo var.
Araba yarışçısı olmak isteyen ve 18 yaşlarında filan suçtan hapse girip 30'lu yaşlarında hapisten çıkan bir karakter kurguladım kafamda. Şehre gelir ve gelir gelmez polisten kaçan 2 çete üyesine denk gelir. Bir araba çalıp o iki çeteye üyesini arabaya alıp son süret kaçar. Çetenin olduğu yere vardığında hikaye başlar.
İçinde hem GTA gibi görevler yapılacak hem de araba yarışları olacak bir oyun olacak. Bazen yarışlara girmek için para bulmak bazen araba için araba parçaları bulmak gerekecek ama görevler benzer olmayacak. Arada yarış için uygun pistler bulacak. Tabi çete seçme olayı filanda olacak
-
Hocam, Eneba, sitedeki cüzdan üzerinden alışveriş yaparken bile 37 kuruş ücret kesiyor. Bu yüzlerini yeni gördüğüm için, bundan sonra pek de tercih etmeyeceğim kendilerini.
Old World'ün 'Global' ibareli anahtarlarında genel bir sorun olabilir, dediğiniz gibi. Bakiyedeki parayla birkaç farklı oyun denedim ve sorunsuz etkinleştirdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X