Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (5 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
358.131
Cevap
2.775
Favori
22.430.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş

Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum hocam, ilk defa başıma geldi benim de. Old World oyununu almıştım ama 'Üzgünüz, bu ürün bu ülkede satılmamaktadır' uyarı mesajı aldım. İkimizin de çok yakın tarihlerde 'Global' ibareli kodlarda bu sorunu yaşamamız; bu sitenin de yavaştan sonuna geldiğimiz anlamını mı veriyor; kuşkulanmama neden oldu, sizin mesajınızı da görünce.

• tjrr kullanıcısına yanıt

Ben de Old World aldım onda sorun yaşıyorum. Bir de The Infected. Umarım bir karışıklık olmuştur eneba ile iyi gidiyorduk.

• phalantan kullanıcısına yanıt

İlginç bir tesadüf. Sorunsuz alabilseydim; burada link'ini de paylaşacaktım. Hakkımızda hayırlısı...

• Old World uyguna görünce alayım dedim bende de ülke uyarısı veriyor iyi mi. 55 lirasında değilim de böyle aymazlık olur mu. Nereye ticket atacağız arkadaşlar?

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Kinguin ise

Bir problem bildir diyerek, en alttaki seçeneği tıklayıp oluşturulan otomatik mesaja

Region Problem yazdım.

Ama

Bunları yapmadan önce

Steam'i İngilizceye çevirip, Önce Lisans aktifleştirme listenizin ekran görüntüsünü

key'i aktif ederken ki, görüntüyü ve aktif ettiğinizde gelen mesajı görüntülerini alıp attachment'a ekliyorsunuz.

Ek Hatırlatma : Steam Account Login kullanıcı adı kısmının bir kısmını kapatmayı unutmayın.

gibi

Satıcı Avrupa Region keyleri Global diye satıyor, anladığım kadarıyla

ENBA ve Kinguin gibi satıcıların olduğu siteler, satış yapan dükkan sahibine parasını hemen vermiyor. Yaklaşık 2 ay gibi bir süre bekletiyor. Olursa sorun çıkarsa diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 20 Ocak 2025; 21:1:4 >

• Zebercet kullanıcısına yanıt

İlk defa karşılaştım ben de, tuhaf oldu. Ticket için 'Siparişler'e tıklayıp 'Anahtarı Görüntüle' dedikten sonra; 'Bir sorun bildir' butonuna tıklıyorsunuz hocam. 'I cannot activate the key' dedikten sonra da; 'Invalid product code' seçeneğini seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 20 Ocak 2025; 21:3:25 >
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt

Kinguin'de hangi satıcıdan aldınız? Bende deneyecektim ama aynı satıcıysa başka biriyle denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 20 Ocak 2025; 22:39:22 >
  • Etkinlikten avatar ve çerçevelerinizi almayı unutmayın.

• kreasom kullanıcısına yanıt
    Unutsak ne olur beş para etmez şeyler..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kreasom kullanıcısına yanıt

Haber için teşekkürler. Kaptım. 🩵

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crimson Desert Steam sayfasına desteklenen diller arasında Türkçe arayüz ve altyazı eklendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Evet işte bu..:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Şimdi orijinal almak farz oldu, Türkçe destekli oyunların çoğalması dileğiyle. Böyle oyunların kıymetini bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 21 Ocak 2025; 15:52:36 >
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt

Kinguin'in pek çok siteden daha güvenilir olduğunu da anlamış oldum bu sayede. Az önce Old World keyi aldım baya bilindik bir satıcıdan ama hesapta geçersiz uyarısı verdi. Büyük ihtimal keylerde bir sıkıntı var, oyun yayıncısı kaynaklı. 5 dk da Kinguin'in desteğine yazdım, satıcı da 15 dk sonra direk iadeyi onayladı.

• Eneba'da açtığım ticket hala inceleniyor. Arkadaşlar ben umudu kestim de Old World için sorunsuz key alabilen oldu mu peki herhangi bir satıcıdan? 50-60 civarına key çok uygun o oyun için. Steam'de 5 dolar mı ne şuan indirimde. Dlc de almak lazım gerçi öyle oyunlara ama oynayacağımdan da değil zaten maksat bulunsun.

• Gri marketler ara sıra sorun çıkarabiliyor. Old World, 2024 Aralık Humble choice paketinde 8 dolara yanında güzel oyunlarla birlikte alınabilirdi. Fanatical ve Humble Bundle dışında bir siteden key almıyorum. Size de öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 21 Ocak 2025; 17:5:2 >
  • Eneba ve Kinguin'den 100'den fazla oyun almışımdır ve hiçbir sorun yaşamadım. Dün Old World için deneme yaptım, @Hudson51 'in dediği gibi 15-20 dk geçmeden parayı iade aldım.

Belli ki stokta bir karışıklık var, düzeltilir. Humble fiyatı normalde 12 dolar, teklif gelirse 8 Dolar. Bu sitelerde daha uyguna kendi tercihim olan, bende olmayan oyunları alabiliyorum. Size de öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 21 Ocak 2025; 17:35:45 >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

Bende Kinguin'den 12-13 oyun aldım. Hiçbir sorun yaşamadığım halde bu tür yerlerin resmi key satıcısı olmaması sebebiyle tercih edilmemesini öneriyorum. Paranızı iade almış olmanız maalesef oyunun belirli bir süre sonra hesabınızdan silinmeyeceğinin garantisi vermez. Aylık 12 dolar olsa bile o ayki pakete dahil olan Atlas Fallen şuanda indirimli 14 dolara satılıyor. Kullanmayacağımı düşündüğüm oyunları ya hediye ediyorum yada çocuğum için açtığım hesaba gift olarak yollayıp ekliyorum. Kişisel tercihiniz elbette saygı duyuyorum.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Oyunun hesabımdan silinme ihtimalinin oluşacağını zannetmiyorum. Olmaz demiyorum, olacağını düşünmüyorum. Burada satıcı puanı önemli bir unsur.

Bu arada Atlas Fallen kinguin'de indirim koduyla 80 TL

Amacım tartışmak değil, fikir alış verişi yapmak. 8 dolar teklifi güzel gerçekten, benimde aldığım oldu ama hesabımda olan bir oyun varsa pek tercih etmiyorum.

• Forza Horizon 5 %50 ile 16.39 dolar, var mı alan ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.