Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17888. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: AlbertEinstein , alto777
2 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357.751
Cevap
2.774
Favori
22.394.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1788417885178861788717888
Sayfaya Git
Git
Giriş

+1. Yüksek puanlı satıcılardan alındığında her türlü sorunu gideriyorlar. Bende baya 2.5 seneye yakındır Kinguin'i kullanıyorum ve hesaptan oyun silinme gibi bir durum olmadı hiç.

Ama Humble Bundle gibi güya kendine resmi satıcıyım diyen bir yerin bu konuda vukuatları çok. :)

• Yazdığına göre, 3-5 iş günü sürüyormuş Eneba'da ticket'a cevap almak. Ben de bekliyorum.

• store.steampowered.com
    Save 10% on Jotunnslayer: Hordes of Hel on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2820820/Jotunnslayer_Hordes_of_Hel
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

İndirim kodu nedir hocam göremedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Judassem kullanıcısına yanıt

AKSDEAL12

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Ben Kinguin den hiç oyun almadım. Gecen niyetim vardı ama forumda bir kaç sayfa hakkında şikayetleri okuyunca vazgeçmiştim.

Benim güvenerek oyun aldığım iki site vardı onları da artık kendileri key satmadığı için bıraktım. Artık aracı siteyeye filan dönmüşler. Eskiden kendileri üreticiden key ve steam'den stean kodu alıp satan iki siteydi. Artık başkaları o iki site üzerinden satış yapıyor.

Bu olayada aslında gıcık oluyorum. Kendileri oyun satarken sonradan başkalarının satmasına aracılık eder hale gelmelerine.

• durma play.com sitesi kendi mi satıyor veya o site üzerinden başkası mı satış yapıyor.

Eskiden oyun aldığım siteydi fakat bir ara kendileri satmak yerine başkaların satış yapmasını sağlayan şekle dönmüşlerdi ama uzun süre sonra tekrar baktım sanki eskisi gibi yine kendi oyun satıyor gibi. Kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Ocak 2025; 20:54:40 >
  • Tempest Rising ön siparişe açıldı.Command & Conquer sevenler kaçırmasın.

store.steampowered.com
    Pre-purchase Tempest Rising on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1486920/Tempest_Rising
  • gurcanbey kullanıcısına yanıt
    Demoyu oynadım ama meh gibi geldi bana oynanış olarak. Belki senaryo modu daha eğlenceli olur.

Sanırım biraz derinlik arıyor artık insan strateji oyunlarında oynanış, mekanik ve hikaye anlamında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Pusudayiz, günlerce Türkçe dil eklenecek diye bakmadigim gün kalmadı.Hala bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 21 Ocak 2025; 23:38:21 >

Bu tür oyunlar bu tarz grafik motoruna geçtikten sonra oynamayı bıraktım. Nedense eski tür grafiklerdeki atmosferi alamıyorum bu tür grafiklere sahip olunca bu tarz oyunlar.

Command & Conquer: Tiberian Sun en son oynadığım Command & Conquer serisi olmuştur. Sonrasında çıkan oyunlar grafikleri yüzünden bana Tiberian Sun ile Red alert 1 ve Red Alert 2 den aldığım zevki veremediler.

Bazı oyunlara modern ve 3D grafik kesinlikle olmuyor. O oyunu oynatan atmosferi veremiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Ocak 2025; 1:32:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1788417885178861788717888
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.