Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17884. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 17 Masaüstü7 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
357.679
Cevap
2.776
Favori
22.382.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1788017881178821788317884
Sayfaya Git
Git
Giriş

20,99 Dolar

EA App'le aynı fiyata getirmişler. (Loyalty Edition)

• Konuda güncel pek paylaşılmıyor ama yıllaaar önce haftalık Epic ücretsizlerinin yanında aynı zamanda, her ay değişen ücretsiz Unreal Engine asset'lerini de topluyorduk. Çok da uzak olmayan geçmişte unrealengine.com/marketplace sayfası fab.com olarak değişti.

Epic hesabınızla giriş yapıp ücretsiz içereklere alttan erişebiliyorsunuz. Personal ve professional olmak üzere 2'ye bölmüşler, ikisini de ayrı ayrı nasıl alırız henüz bulamadım. Birini alınca diğer sürüm kalıyor.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Epic uygulamasında burdan bakılıyor. Bir gün lazım olur belki diye senelerdir Unreal asset'leri topluyorum, çünkü neden olmasın. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 16 Ocak 2025; 22:12:23 >

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

Vay be sağlam zam koymuşlar haberdar ettiğiniz için teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim Special Edition %90 indirimle $2.39

https://store.steampowered.com/agecheck/app/489830/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 16 Ocak 2025; 23:41:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JagerBomb kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 90 TL'ye dünyanın en iyi RPG'lerinden biri mi? Kesinlikle değer.

• Eksi butonunun geri gelmesi gerek

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt

Evet hocam kesinlikle haklısınız üç yıl falan oldu herhalde kaldırılalı daha da getirmezler herhalde

• Son dönemde çıkan haberler umarım gerçekleşmek aksi durumda orjinal oyun alım devri çoğumuz için biter.

GTA 6 için 2-3 gündür 100 dolar fiyatla çıkabileceği iddiaları var. Şuanki kuru baz alırsak 3.556 TL demek. Bir oyuna bu kadar para ben şahsen veremem. GTA 6 almayı düşünmüyorum ama o oyun bu fiyata çıktıktan sonra bir süre sonra diğer oyunlarda 50-60 dolar seviyelerinden bu fiyata anında çıkar.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

ps5 tarafında oyunlar zaten İngiltere'de 80 sterlin, ABD için 70 dolar ve AB için 70 eurodan listeleniyor. Steam hala bir tık uyguna kaçıyor.

Bu söylentiler hep oldu ve boşa çıktı. Oyunun yayınlandığı dönemdeki triple A oyun fiyatı neyse o fiyattan çıkar. RDR 2 gibi devasa bir oyun da 60 dolardan çıktı misal. GTA VI da güncel piyasayı baz alırsak 70 dolar olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

Oyun maliyetlerindeki artış ve GTA 6 çok maliyetli olacak olması sebebiyle böyle olacak diyorlar. Umarım dediğin gibi olur.

Bu arada 100 dolar mevzusunu nereden çıkardın diyen olursa bir kaç haber okudum.

https://shiftdelete.net/sok-iddia-gta-6-100-dolardan-satilabilir

https://webmasto.com/gta-6-fiyati-ne-kadar-olacak-iste-dikkat-ceken-yeni-iddia

Google yazınca bir kaç yer daha çıkıyor.

Bu arada GTA 6'nin RDR 2 kadar ayrıntılı olamayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Ocak 2025; 13:26:39 >

• Hayatta Kalma/Açık Dünya oyunu ICARUS %75 ile dip fiyatta. Kış indirimlerinde %50 almıştı. İlgilenenlere duyurulur.

Türkçe yaması var ama %100 değil. Güncellemelerden dolayı bazı yerler İngilizce kalmış. İsteyen deneyebilir.

https://store.steampowered.com/app/1149460/ICARUS

• shiftdelete'i ciddi ciddi kaynak sanıp gösterilmesine kahkaha atıyorum maalesef. akitin her sene yaptığı bu sene Türkiye'nin yılı haberleri seviyesinde güvenilirlikleri var Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Bu tür beşinci sınıf, tık peşinde koşan sitelere güvenmeyiniz.

Oyunun Über Süper Ultima, Delüks gibi paketleri olacaktır her zamanki gibi. O sürümleri için 100-140$ gibi rakamlar görülebilir.
    Benim düşüncem bu yönde.

• JagerBomb kullanıcısına yanıt
    Eğer biliyorsanız bu oyuna hangi modlar kurmak zorundayız? Skyrim dünyasına hiç girmedim modsuz oynanmaz diyr birşeyler duymuştum

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt

Hazır mod paketleri var ama o arkadaşın verdiği sürüme uymaz annisivery lazım onun için.Direk sorunsuz halde tek seferde kurar ama annisvery lazım ona

Special için tek tek mod kurmak lazım.Nexusmod'dan en iyi modlara bakabilirsiniz

• NiTRocy kullanıcısına yanıt
    İstek listemde ama hep almak için tereddüt ettim yorunlarda görev sistemi yok deniyor oynayan varmı bu oyunu tek başına oynanırmı yoksa coop olarak arkadaşlarlamı oynanıyor bilgilendiren olursa çok iyi olur.

• Bu konuyu yeni gördüm de hazır konusu açılmışken bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. Aslında cüzdan bakiyesini banka kartına iade etmek mümkün. 2023'ün Eylül ayında Starfield'ı Paycell kampanyasıyla ön sipariş geçmek için Steam cüzdanıma 1000 TL yüklemiştim. Steam cüzdanımda zaten bir miktar daha vardı ve üstüne ekleyerek Starfield Premium aldım. Birkaç gün sonra oyun çıkınca hiç beğenmedim açıkçası ve oyunu iade ettim. Oyunu Steam bakiyesiyle aldığım için iade tutarı haliyle direkt cüzdana geldi. O 1000 TL'yi de geri alabilmek için Steam desteğe yazarak şansımı deneyeyim dedim. Desteğe bakiyeyi sırf Starfield'ı alabilmek için yüklediğimi ve oyunun beni hayal kırıklığına uğrattığını söyleyerek biraz demagoji yaptım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Adamlar da kabul ettiler, cüzdana yüklediğim bakiyeyi de Paycell hesabıma iade ettiler.

• 
Sayfa: önceki 1788017881178821788317884
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.