Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hDundar , osmandemi2 , abgore , MRCTYLN , phalantan Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
357.976
Cevap
2.775
Favori
22.417.644
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş

Denemekten zarar gelmez aslında kıymetli hocam boş bir tane hesap açıp alışverişi o şekilde sırasıyla yapıp denemek lazım bir de biraz da steam e visa MasterCard yüzünden bulaşmak istemiyorum çünkü bendeki kartlar troy kart steamde de troy desteği yok o yüzden ben son alışverişleri hep epic ten yaptım

Neyse biraz daha bekleyeyim bakayım belki epic de şöyle dişe dokunur bir indirim olur olmasa da sağlık olsun ne yapalım zaten gidip satın alsam da internetim sıkıntılı olduğu için rekabet edemiyorum bari bir işi de düzgün yapayım biraz daha bekleyeyim yine de her bir ellerinizi çok teşekkür ediyorum saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim milletin en sevdiğim özelliği bu işte, benim de direk aklıma bu geldi Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• acaluka kullanıcısına yanıt

😅😅😅😅

Ancak hala cesaret edemedim biliyor musunuz kıymetli hocam hem daha vaktim olmadı hem de sonucun ne olacağını bilmiyorum ama fifa da Bu şekilde yapıpta tecrübe eden arkadaşlar varsa sonucuda bizimle paylaşırsa bize de iyi bir referans olur

bir de keşke troy ile de Ödeme yapılabilse elimde mastır kartta yok 😅

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Evet iadenizi alabilirsiniz.Biz zamanında burda FIFA 20 alıp ustunede 21 alıp 20 i iade ederek ucuza getirmiştik.Yanliz iadeyi karta isterseniz paranın yatması uzun sürüyor.Steam e yatmasını istemelisiniz.

• FCnin ilk defa bu kadar büyük bir indirim aldığını görüyorum

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt

Öncelikle çok teşekkür ederim hocam şunu merak ettim iadeyi Steama İstedikten sonra steama Yatan parayı banka kartımıza aktarabiliyor muyuz hocam

Hayır onu başka alışverişlerde vs. kullanabilirsiniz ancak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayır hocam arkadaşin da dediği gibi steamden karta para aktarımı olmaz

•  

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Pre-purchase The First Berserker: Khazan on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2680010/

Kazan demosu gelmişDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Aman o zaman hiç gereksiz aksiyona girmeyeyim para iadesini kredi kartına yapayım özür dilerim banka kartına yapayım alışveriş yaparken iki hafta sonra da olsa yine ödeme yaptım karta gelir kafam rahat olur

zaten şöyle bir durum var ben mastır kart kullanmadığım için alışverişlerimi de troy ile yaptığım için ve steam troy a Sanırım destek vermediği için ben bu oyunu satın alamayacağım vardır bunda da bir hikmet belki bir hafta sonra epic de de bu fiyata düşer düşmezse de yine de mastır kartla alışveriş yapmam bir yerden temin Edip de sizlere her şey için çok teşekkür ediyorum bana yardımcı olduğunuz için zaten ben de şimdi jeton düştü ben oyunları son zamanda troy ile Havale yapabildigim için epikten alıyordum bu şekilde devam ederim

@EaGLe Power Sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum kıymetli hocam her şey için herkese çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 16 Ocak 2025; 18:58:43 >
  • Assetto Corsa Evo 20% indirim ile çıkış yaptı. $20 ay sonuna kadar. erken erişim

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 20% on Assetto Corsa EVO on Steam
    https://store.steampowered.com/app/3058630/Assetto_Corsa_EVO

Ne demek hocam her zaman PM den rahatsız edebilirsiniz.

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt

Anlayışınız için çok teşekkür ediyorum kıymetli hocam sizlerde istediğiniz her vakit ulaşabilirsiniz hayırlı akşamlar diliyorum kıymetli hocam saygılarımla 🤲🏻

• Kesin almalısın dediğiniz sadece steamde satılan oyun var mı? Steam dolara geçmesinden son doğru dürüst oyun almadım steamde bakiye birikti.

• phalantan kullanıcısına yanıt

Geçen muhabbetini etmiştik, ben de bunu paylaşmaya geldim Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  20 dolar kötü değil gibi, aldım gitti.

• FC 24 + 25 paket fiyatı güncellenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 16 Ocak 2025; 19:38:58 >
  • phalantan kullanıcısına yanıt
    Ne artısı var acaba, fanatec set tozlandı aylardır kullanmıyorum bile geri döndürür mü acaba bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

göreceğiz geri döndürür mü bende hevesliyim yenilikçi oynanış ve çok kaliteli görünümden bahsediyorlardı. galiba kariyer modu da var. ama şu aşamada sadece 5 araç var ve demo olsa daha kaliteli olurdu baya early access demek yanlış olmuş. pre-alpha lar bundan iyi. şimdilik forza motorsports a devam.

sonbaharda v1.0 yapacakmış. fiyatı çok uygun olduğu için alınır yoksa oyunu oynamak için bu sürüm çok yetersiz. setimi de tanımadı çabalıyorum hala. neyseki alt+f4 çalışıyor Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 16 Ocak 2025; 21:48:11 >
  • Millet önce FC 24'u satın alıp indirimli fiyattan da FC 25'ı kaptıktan sonra, FC 24'u iade ettikleri için, paket içeriğindeki indirimi sonlandırmışlar sanırım.

Edit: Steam'in etkinlik ve indirim tarihleri:

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]techolay sosyal
    Steam: Etkinlik ve İndirim tarihleri 2025
    https://techolay.net/sosyal/konu/etkinlik-ve-indirim-tarihleri-2025.81338/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 16 Ocak 2025; 20:51:49 >
  • Steamda şimdi güncel olarak FIFA 25’in fiyatı ne oldu arkadaşlar yani kütüphaneye 24’ü satın alsak 25 kaç dolar oluyor acaba satın alacağımdan şu anda değil de merak ettim

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.