< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17881. sayfa)
-
-
Çalışıyor bende n11den aldığım doubleshoock isimli çakma kol var, eksiği yok.
-
Daha önce hiç kullanmadım adı geçen siteyi. Fırsat görünce paylaşmak istedim. Risk size ait hocam.
-
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Dualsenslerin fiyatları fazla geldi replika ds4 alıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jireskop çalışıyorsa harika bitane de type c dok alsam steam deck switch 2 pro gibi bişey olucak az kaldı 2 kişi wii oyunlarından ps oyunlarına kadar oynariz şimdiden blur indirmeye başladım
Bf 1 premium indirimi var mı arkadaşalr
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de Trendyol'dan çakma dualshock aldım, aynı orijinali gibi. Sadece batarya yönünden beklentiye girmemek lazım, kablolu kullanırsanız orijinalden farksız hissettiriyor.
-
Sarjı evet çok değil , ben klavyede usb girişi olduğu için ona bağlıyorum bu sayede kasada port da azalmıyordu
@doomslayer666 hiç denemedim ama eksik bir özelliği yok diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostlar PC fc25 ve PC cod mw 2023 için kampanya var mı acaba ?
Saygılarımla
Yok hayır çalışmıyor.
-
Deadzone'ları ve trigger/bumper kaliteleri hariç baya yakın oluyorlar. Yine de bu ikisine dikkat eden arkadaşlar varsa, aynı kaliteyi beklemesinler.
Şarjları da orjinalin yarısı kadar gidiyor. Benim elimde de iki tane çakma 3 tane orjinal DS4 var
-
Küçük bir dipnot geçeceğim
Tplink ub500 bt adaptör ve ds4windows uygulaması ile kablosuz tüm özellikleri aktif oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar 😢
Yok hocam. En son kış indirimlerinde indirim yemişlerdi, orada kapan kaptı. İstek listenize atın en kötü yaz indirimlerinde yine güzel indirimler yer.
Eyvallah üstadım teşekkür ederim kaçırdık kısmet değilmiş belki ilerleyen zamanlarda indirim yaparlar teşekkür ettim
FC 25 bu ay tekrar indirime girebilir. İstek listenize ekleyin. Genellikle mart ayında dip fiyatı görüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlgi çekici görünüyor. Vampir temalı bir RPG oyununa ihtiyaç var.
IGNyoutubeThings will be different now. For all of you. Check out the brutal The Blood of Dawnwalker cinematic trailer to learn more about this first chapter in the single-player open-world dark fantasy action-RPG by Rebel Wolves. The trailer also unveils a peek at gameplay with a full gameplay reveal coming in summer 2025. The Blood of Dawnwalker is developed on Unreal Engine 5 for PC, PS5 (PlayStation 5), and Xbox Series X/S. In The Blood of Dawnwalker, you play as Coen, a young man turned into a Dawnwalker, forever treading the line between the world of day and the realm of night. Use your skills and combine vampiric strength with human resolve as you take on a quest to save the ones you love. Face your foes – be they human, monster, or the ticking clock itself. But remember – the real evil may bask in the sun's light, and the most loyal of allies could lurk under the cover of night. #IGN #Gaminghttps://www.youtube.com/watch?v=DauErLT3OH0 -
TPS mi olacak FPS mi?
-
Çok teşekkür ediyorum üstadım istek listemi attım beklemedeyim
Saygılarımla
Sonlarında çok kısa bir dövüş sekansı var, tps olarak görünüyor.
@Dürüstİnsan teşekkürler, umarım kaliteli bir yapım olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X