Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17881. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: R-10 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
357.932
Cevap
2.774
Favori
22.413.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş
    3 aylık falanda uygun fiyatı, alıp kullanan oldu mu, sorun olur mu acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

Çalışıyor bende n11den aldığım doubleshoock isimli çakma kol var, eksiği yok.

• Daha önce hiç kullanmadım adı geçen siteyi. Fırsat görünce paylaşmak istedim. Risk size ait hocam.

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Dualsenslerin fiyatları fazla geldi replika ds4 alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thewolfamongus kullanıcısına yanıt

Jireskop çalışıyorsa harika bitane de type c dok alsam steam deck switch 2 pro gibi bişey olucak az kaldı 2 kişi wii oyunlarından ps oyunlarına kadar oynariz şimdiden blur indirmeye başladım

• Bf 1 premium indirimi var mı arkadaşalr

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • thewolfamongus kullanıcısına yanıt

Ben de Trendyol'dan çakma dualshock aldım, aynı orijinali gibi. Sadece batarya yönünden beklentiye girmemek lazım, kablolu kullanırsanız orijinalden farksız hissettiriyor.

• bulduren kullanıcısına yanıt
    Sarjı evet çok değil , ben klavyede usb girişi olduğu için ona bağlıyorum bu sayede kasada port da azalmıyordu

@doomslayer666 hiç denemedim ama eksik bir özelliği yok diye biliyorum

• Dostlar PC fc25 ve PC cod mw 2023 için kampanya var mı acaba ?
    Saygılarımla

• Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

Yok hayır çalışmıyor.

Deadzone'ları ve trigger/bumper kaliteleri hariç baya yakın oluyorlar. Yine de bu ikisine dikkat eden arkadaşlar varsa, aynı kaliteyi beklemesinler.

Şarjları da orjinalin yarısı kadar gidiyor. Benim elimde de iki tane çakma 3 tane orjinal DS4 var Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Küçük bir dipnot geçeceğim
    Tplink ub500 bt adaptör ve ds4windows uygulaması ile kablosuz tüm özellikleri aktif oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar 😢

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Yok hocam. En son kış indirimlerinde indirim yemişlerdi, orada kapan kaptı. İstek listenize atın en kötü yaz indirimlerinde yine güzel indirimler yer.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Eyvallah üstadım teşekkür ederim kaçırdık kısmet değilmiş belki ilerleyen zamanlarda indirim yaparlar teşekkür ettim

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    FC 25 bu ay tekrar indirime girebilir. İstek listenize ekleyin. Genellikle mart ayında dip fiyatı görüyor.

• İlgi çekici görünüyor. Vampir temalı bir RPG oyununa ihtiyaç var.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]IGNyoutube
    Things will be different now. For all of you. Check out the brutal The Blood of Dawnwalker cinematic trailer to learn more about this first chapter in the single-player open-world dark fantasy action-RPG by Rebel Wolves. The trailer also unveils a peek at gameplay with a full gameplay reveal coming in summer 2025. The Blood of Dawnwalker is developed on Unreal Engine 5 for PC, PS5 (PlayStation 5), and Xbox Series X/S. In The Blood of Dawnwalker, you play as Coen, a young man turned into a Dawnwalker, forever treading the line between the world of day and the realm of night. Use your skills and combine vampiric strength with human resolve as you take on a quest to save the ones you love. Face your foes – be they human, monster, or the ticking clock itself. But remember – the real evil may bask in the sun's light, and the most loyal of allies could lurk under the cover of night. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=DauErLT3OH0
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

TPS mi olacak FPS mi?

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum üstadım istek listemi attım beklemedeyim

Saygılarımla

• Sonlarında çok kısa bir dövüş sekansı var, tps olarak görünüyor.

@Dürüstİnsan teşekkürler, umarım kaliteli bir yapım olur.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.