bu tam olarak nedir birkaç yerde daha görmüştüm. oyularla aynı anda mı açılıyor? |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17879. sayfa)
-
-
Çok dandik berbat bi program ben indirimxe aldım ve denedim fpa artırmayı bırak düşürüyor 😀 farcry 6 da denedim 70 75 fps alırken bu programı açtım direkt 45 50 fpse düşürdü hemen iade ettim parasını çöpe atmak isteyen alabilir çok bişey değil 2.5 dolar fiyatı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şunu kullanmayı bir türlü beceremedim. Fps x2 yada x3 yapıyorum fakat fps göstergesinde 2'ye yada 3'e katlandığı yazsa da ben öyle hissetmiyorum. Bayağı bayağı 144 fps yazıyor ama kasıyor. Programı kapatıp aldığım 60-70 fps bile daha akıcı geldi bana o yüzden saldım.
-
@edwardweo Önce bunu sonra da oyunu açıyorsunuz ve alt tab da programda yer alan ölçekleye basıyorsunuz hocam ayarları yaptıktan sonra.
@eKsTazi Normalde donanım tabanlı bir şeyi program yaptığından esasında fps'iniz artıyor ama input lag oluyor bu sefer. Bu sebeple bu kadar akıcı hissettirmiyor. Güzel bir program bence, ilerde baş ucu olacak kadar potansiyeli olduğuna inanıyorum.
-
The Last of Us Part 2 Remastered'in PC fiyatı nihayet açıklandı ve ön sipariş süreci başladı.
📌 Steam: $49.99 (1.770 TL)
📌 Epic Games: 1.249 TL
-
Günaydın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunlar sırasında fps ve sıcaklık değerlerini ölçen programları kullananlar için önemli bilgi
PC Hocası TVyoutubeSorunun temeli 6 yıl öncesine dayanıyormuş meğer. (Marka söylediğim için reklam yazıyorum mecbur) Her sistem toplama videosunda kullandığımız Afterburner, CapframeX, GPU Tweak II veya HWInfo gibi yazılımlar GPU güç tüketimi, GPU sıcaklık, FB Bus, VID ve CPU PWR gibi tüketimleri gösterirken, bizden sağlam FPS çalıyorlarmış. Sorunun kaynağı aslında kullandığımız bu 3.parti programlar değil. Hepsinin kullanırken arka planda sistemi meşgul ettiği için FPS kaybına yol açacağını biliyorduk. Fakat %1 ve %0.1 FPS değerlerinin bıçak gibi kesileceğini bilmiyorduk. Sorun AMD'nin V-Cache sahip işlemcileri ve NVIDIA'nın ekran kartlarının aynı anda kullanıldığında yukarıda saydığım GPU PWR, GPU Sıcaklık gibi gösterimleri açınca yaşanıyor. Bu da V-cache + NVIDIA NVAPI yüzünden oluyor. Intel işlemcilerde denemediğim için bilmiyorum sonuçları henüz. Eğer siz de bu tarz uygulamaları kullanıp, bu donanım konfigürasyonuna sahipseniz, bir denemenizi ve sonuçları yazmanızı rica edeceğim. Videoda gösterdiğim üzere yer yer FPS kayıpları 50-60'lara kadar dayanıyor. 200 FPS alırken aslında arka planda çalışan bu veriler yüzünden binde bir FPS 40'ın altına indiğinde takılma hissiyatları yaşıyoruz. Halbuki FPS çok iyi durumdayken.. Haliyle FPS drop sıkıntısı yaşatan bu problemin nasıl çözüleceği konusunda bir gelişme yok. Uzun süredir de devam ettiği için, yine aynı şekilde kalır diye düşünüyorum. O yüzden bu videoyu hazırlayarak bilgi vermek istedim. Belki siz de evinizde FPS ölçme programı olarak bu yazılımları kullanıyorsunuzdur. Zaman çizelgesi: 00:00 Giriş 00:14 Afterburner sıkıntısı 00:47 Problem ne? 01:36 Sorunun kaynağı 02:53 Afterburner değer farkı 03:15 %1 ve %0.1 FPS 03:49 %1 ve %0.1 FPS hareket halinde 04:01 %1 ve %0.1 FPS ne anlama geliyor? 05:17 Ana sorun afterburner mı? 05:31 AMD V-Cache & NVIDIA NVAPI 06:14 6 Yıllık mevzu 06:31 Nasıl kurtuluruz? 06:59 Yanlış test sonuçları 07:23 Final ------------------------------------------------------------ ► w: https://pchocasi.com ► i: https://www.instagram.com/pchocasicomtr ► g: https://www.facebook.com/groups/pchgruphttps://www.youtube.com/watch?v=j6kjEwRmpe8&t=425sPc Hocasının dediğine göre Afterburner ve benzeri uygulamaların oyunlarda fps düşüşlerine sebep olduğu ortaya çıkmış. Sorun genelde AMD işlemci ve Nvidia ekran kartının bereber kullananlarda varmış. Ama İntel ve Nvidia ikilisini kullananlarda olup olmadığı bilinmiyormuş.
-
Afterburner hangi sürümü yüklediysem eset uyarı veriyor. Virüs olarak görmüyor ama tehlikeli uygulama olarak görüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xboxda indirimleri takip etmek için xbdeals adında uygulama vardı epic games için de bu tarz uygualama bildiğiniz varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Epicgamesdb veya Isthereanydeal sitelerini kullanabilirsin üstat.
-
Belki indirdiğiniz site kaynaklıdır. Kendi sitesinden indirdiğiniz halde veriyorsa Eset kaynaklı hata olabilir çünkü Afterburner normalde Msı ait bir uygulama diye biliyorum yani güvenilir bir uygulamadır. Ben özellikle laptop kullandığım için düzenli olarak işlemci ve ekran kartı ısılarını görmek için kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X