Yeni değil ki hocam oyun, zaten spoiler yemedim şimdiye kadar. Portlanmadan kaynaklı yorumları görmek istedim. Gameplay izleyip dinlemem. Tlou1i 2023de alıp port sorunundan dolayı 2024de oynayabilmiştim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17878. sayfa)
-
-
The Last of Part dizisinin ikinci sezonuyla eş zamanlı çıkacak, hem oyunu hem de diziyi pazarlayacaklar. İlk oyunun kötü portundan dolayı ders almışlardır diye düşünüyorum. Umarım sağlam çıkar.
-
Marvel Rivals takip eden varsa 1. sezon bugün başlıyor. F2P oyun, P2W değil. Steam'de 140+ bin yorumda %80 olumlu incelemesi ve günlük ortalama 400 bin oyuncusu var. Gayet güzel ve bence Overwatch'tan daha iyi bir oyun olmuş. Bikaç el oyna çık ile kafa dağıtmalık, yakın arkadaşlarla beraber daha iyi gidecek bir oyun.
Birkaç eleştiri:
* bazı karakterler fazla op, ufak dengesizlik sorunları var. Yeni patch'ler ile müdahale ediyorlar örneğin yeni sezonun patch notları
* Oyun modu azlığı ve asıl mod dışı kalan birkaç modun dandik olması. örneğin "Jeff'in su sıçratması" modu tam facia idi.
* 6'şarlı takımda oyun örneğin en az tank 1 healer diye zorlamıyor, herkes DPS olabiliyor mesela, bana garip geldi.
* Çıkışı tam 33 hero ile yaptı, hepsi oynanabilir. Bence çok fazla, başta az az verip haftada ayda yeni herolar eklese çok daha tatlı olurdu...Sezon 0'ı yaklaşık 20 saat oynadım, bileti alıp tüm görevleri yaptım ve bütün içerikleri açtım. Battle Pass 500 latis 5 dolar idi ama harici sitelerden ~136₺'ye aldım. Yeni sezonda Mister Fantastic ve Invisible Woman heroları, yeni harita ve yeni modlar ekleniyor. Sezon 1 patch notları. Geçen sezonun en güzel skinleri altta:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 10 Ocak 2025; 1:41:57 >
-
Marvel Rivals çıkışında 10+ saat oynadım ve çok zevkli bir oyun. Takımlar stratejik planlarla mücadele ediyorlar genelde ve insanlar bunu güzel beceriyorlar. arkadaşlarla ve single da oynadım arkadaşlarla kim ne yapacağını bildiğinizden çok zevkli fakat tek başınıza oynadığınızda da tank dds ve healer genelde güzel ekip oluyor random insanlar bile. çok uzun saatler oynardım ama yüksek grafik kartlı sistemlerde maalesef oyun çöküyor hala düzeltemediler. ben 10 saatte 7 8 kez oyunun kilitlenip çökmesinden dolayı sorun yaşamıştım bir daha da oynamadım ama redditten takip ettiğim kadarıyla hala düzelmedi bu sorun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X