The Last of Us Part 2 ön siparişe açıldı. Epic Games'te 1249 TL, Steam'de 50 dolar. Epic Games fiyatı çok uygun, yerel fiyatlandırma yaptıkları çok belli. %10 cüzdan iadesi uygulaması bitmeseydi 1120 TL gibi fiyata gelirdi, şimdi %5'e indi. Paycell, İş Bankası vs. banka kampanyalarıyla daha uyguna alınabilir. Bakalım Spider-Man 2'ye ne kadar isteyecekler, onun fiyatı da yakında belli olur. Bu ayın sonunda PC'ye çıkış yapacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 9 Ocak 2025; 19:23:28 > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17877. sayfa)
-
-
fiyat iyi olmasına iyi de epic'e kıyasla rezalet olmuş
-
Fort Solis ve Jagged Alliance 3'ü en uyguna alabileceğimiz güvenilir yer neresidir? Kinguin mastercard ile ödemeyi kapamış.
-
Nays da daha daha bakiyesi diye bir olay var. Coca cola kapaklarındaki kodu ekleyince puan veriyor o puanlarla 350 TL kadar Nays da geçerli daha daha bakiyesi alabiliyorsun. Nays ile ödeme yaparken önce daha daha bakiyesinden para harcanıyor sonra Nays bakiyesinden. Kampanya son katılma Tarihi Nisan ayı filan. Ben o şekilde alacağım. God of War 2 düşünüyordum ama onu başka zaman alırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
aldık bekliyoruz
-
Tlou 2yi beğenen çok beğeniyor beğenmeyende beğenmiyor. Deneyimlemiş olan biri varsa önerir mi? 1.oyun başyapıttı. İlk oyunun pc portlamasında çıkan sorunlar nedeniyle çok eleştirilmişti, bu nedenle 2.oyun yayınlanmadan aslında çok alasım yok. Oyunun hikayesi iyiyse pc portunun düzelmesini 1 yıl bekleyeceksem 1 yıl sonra düzeldiğinde alırım en kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 9 Ocak 2025; 20:50:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eneba
-
İkinci oyun bence çok iyiydi, Ps4'te bitirmiştim. Eleştirilerin sebebi malum sjw muhabbeti bir de senaryo ile alakalı tepki çeken bazı radikal olaylardı.
Ama ben hem senaryodan hem de oynanıştan büyük keyif almıştım. İlk oyundan fersah fersah ötede bence.
Ben olsam acele etmezdim.
Bir kaç ay önce ilk oyunun pc portunu oynama fırsatım oldu. Bazı kaplamaların geç yüklenmesi sorunu vardı hala ve anlamsız anlık parlamalar oluşuyordu. Bir kaç kez denk geldim sadece.
İşlemci: ryzen 5600x
Ekran kartı: rtx3070
Oyunların sistem ihtiyaçları duyurulmadan ön siparişe açılmasında sanırım bir bek gıcık oluyorum. The Last of Us Parti 2 sistem ihtiyaçları açıklanmamış.
-
@Sisyphus disket kutusundan faruk akıncı konusunu bile açtırmıyor ki bence oyun konusunda sektördeki en bilgili yayıncılardan biri. Sjwye çok takılmıyorum ben gameplay ve hikaye sağlamsa deneri. Teşekkürler.
@Yanfo bende yeni deneyimledim. Maalesef port sorunu var. Umarım 2.oyunda benzer sorunlar yaşanmaz. En iyisi bekleyim, elimde çok oyun var yaza doğru performans durumuna göre alırım olmazsa. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TLOU Part 2'ye bende temkinli yaklaşın derim. Bunda Nixxes'in yardım ettiğini söyleseler de pek inanmıyorum ben, ilk oyunun durumundan sonra. Hala çok iyi toparlanan bir oyun da değildi üstelik o.
-
Epic mena uygulamıyordu normalde lego horizon çöpü bile 2500 tl, 1250 yanlış fiyat olmasın? Kingdom Come 2, Space Marine 2 de sonrada düzeltildi.
Yanlış fiyat falansa almak istiyorum şimdiden sonra 2500 olursa sittin sene inmez bu fiyata.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hudson51TLOU Part 2'ye bende temkinli yaklaşın derim. Bunda Nixxes'in yardım ettiğini söyleseler de pek inanmıyorum ben, ilk oyunun durumundan sonra. Hala çok iyi toparlanan bir oyun da değildi üstelik o.
Tamamen hazırmış portu aylardır sadece dizisi için beklemişler.Bu sefer cillop gibi çıkar o konuda sony işini sağlama almıştır
-
Amazon Prime Gaming Ocak-2025 ücretsiz oyunları (16 adet):
02.Ocak.2025:
* Eastern Exorcist [Epic Games]
* The Bridge [Epic Games]
09.Ocak.2025:
* BioShock 2 Remastered [GOG Kodu]
* Spirit Mancer [Amazon Games]
* SkyDrift Infinity [Epic Games]
16.Ocak.2025:
* GRIP [GOG Kodu]
* SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech [GOG Kodu]
* Are You Smarter Than A 5th Grader [Epic Games]
23.Ocak.2025:
* Deus Ex GOTY Edition [GOG Kodu]
* To The Rescue! [Epic Games]
* Star Stuff [Epic Games]
* Spitlings [Amazon Games]
* Zombie Army 4: Dead War [Epic Games]
30.Ocak.2025:
* ENDER LILIES: Quietus of the Knights [Epic Games]
* Blood West [GOG Kodu]
* Super Meat Boy Forever [Epic Games]
-
Hocam ilk oyun PS3'e çıkmıştı. Onu portlamak işkenceydi. Bunda öyle bir sorun olacağını sanmıyorum.
-
PS3 sürümü portlanmadı hocam. Part 2'nin assetleri ile baştan Remake yaptılar Part 1 de.
İsteyen arkadaşlar pek tabi alsınlar ama sonuçta zam yemeyeceği için bence temkinli olmakta fayda var diyorum :)
-
Hocam bence direkt alın spoiler yemeden oynayın. Spoiler yedikten sonra oyun düzeltilmiş hatalar giderilmiş vs hiç önemi yok bence. 2. oyun özelinde söylüyorum bunu. Spoiler yemeden oynayıp bitirin. Oyun güzel, bana biraz uzun geldi sadece.
-
Umarım Tlou 2 optimizasyon god of war ragnarok gibi güzel olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X