Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ***Leopard*** , gangstarr34 , h@mza , h@mza Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (3 Mobil) - 19 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
357.515
Cevap
2.775
Favori
22.356.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Üyelik bitmiş tekrar Bundle da kampanya yapar mı acaba
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt

Fort solis steamde indirimde 12 dolara falan almıştım o iyi olmadı :)

onun dışında ilgimi çeken 2 oyun blasphemous2 ve dordogne, onları da mecburen kinguinden alacağım.

• PC oyun dergiciliğinin son kalelerinden Oyungezer patreon abonelik sistemine geçmiş. Aylık birkaç dolar destek olmak isteyen varsa ne olup bittiğine dair bilgi şu mesajda.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • dunyao kullanıcısına yanıt

Blasp 2 vardı ben de diğerlerine bakayım

• Paister P kullanıcısına yanıt

oyunları ben de çok beğendim. İlginçtir ki hiçbir oyun kütüphanemde yok. Çok iyi oldu bu.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

O zaman tam size göre bir ekran kartı geliyor, 2025 size şans getirmiş. Fakat oyunda görüntü net olması tartışılır fakat input lag diye bir durum var, yani siz ekranda fps olarak 100 görebilirsiniz ama oyunun akıcılığı 50 fps ile aynı olacak. Neyse çok uzatmaya gerek yok, google orada, youtube orada, tadını çıkarın.

• Bu ayki oyunlar güzelmiş.

Yeni biten 6 aylık indirim kampanyası vardı.

Toptan mı ya da aylık mı çekiyor ve ayrıca bu 6 aylık indirimde ay atlatma var mıydı?

Teşekkürler.

• 2QE4Q-Z46JE-7D5MC

0K3E2-TJRL2-HMAZD

humble choice

alan yazsın da sileyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 7 Ocak 2025; 22:58:6 >
  • Ekim ayında Amazon Epic Games için vermişti. Kaçıranlar ve Steam takıntısı olanlar için Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Türkçe de mevcut.

74TL

• epic ödül kampanyasından 120 tl geldi. indirim bitmeden üstüne para ekleyip hangisini almalı ?

hitman
    uncharted
    last of us
    cyberpunk

yada başka öneri varsa bakabilirim. hikayeli oyunları seviyorum ödül gow ragnarökten geldi.
  • tkblack kullanıcısına yanıt

Hitman'den hikaye olarak istediğinizi bulamazsınız diye düşünüyorum.

Ucharted oynamadım.

Last of Us'ın hikayesi ve hikayeyi işleyişi Cyberpunk'tan birkaç gömlek üstün bana göre. Özellikle Cyberpunk'ın ana hikayesi çok hızlıca geçiştirilmiş gibi hissetmiştim ancak Phantom Liberty için de çok olumlu yorumlar var. Ben DLC hikayesini oynamadım daha onun için bir şey diyemem.

Hikaye ön plandaysa Last of Us,

Oynanış ve devamlılık ön plandaysa Hitman,

Cyberpunk evren ön plandaysa da Cyberpunk diyorum.

Last of us ya da cyberpunk öneririm hocam.

Hitmani eleyebiliriz. İlk üç oyunu oynamadıysan Uncharted 4 de feci angarya olabilir bence seriyi bilmek gerekiyor o oyun için en azından kim kimdir necidir. Tavsiyem Last of Us ve Cyberpunk'ı alman. Uzun süre götürür. Cyberpunk zaten açık dünya ve süresi görece uzun denebilir. Yani bir oyun alacaksan da Cyberpunkı al bence fiyat performans olur.

Detroit Become Human şiddetle tavsiyemdir. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Cyberpunk.

• Aerospace kullanıcısına yanıt

DLSS'i açıp da net olmayan oyun görmedim, Input Lag'ı da Nvidia, Reflex 2 ile çözecek.

Uyguna 5070'li yayıncı kasaları çıkarsa net bir tane çekerim ama bu aralar PC de ki donanım karmaşası beni iyice soğuttu. Geçen sene kasa toplayan adam Stalker 2 oynayamazken, Xbox'ı olan adam çatır çatır oynadı geçti. PC kadar bug da almadı. Pek tabi her oyunda bu olmaz ama 2020 de PS5 alan adamın tek derdi oyun fiyatları iken 2020 de PC toplayan adamın derdi bugün Vram'im yeter mi olunca istedikleri teknolojiyi getirsinler konsol kadar etkilemiyor bugün beni. Neyse hayırlısı olsun bakalım...

1.5 sene önce 7900xt çekmiştim geçende işlemcimi 5700x3d yaptım. İşlemciler çıktıkça çıkıyor ekran kartları da öyle herkes upgrade peşinde bunun tek sebebi saçma sapan optimizasyonlar adamlar sadece oyunla uğraşıyor artık kimse sistem steblizasyonuna önem vermiyor. Kaçak dövüşüp yok dlss yok fg bla bla 3 yıldan fazladır durum bu. Günde 2 3 saat oyun oynayan biri olarak artık saldım.

Pc de yayıncılar optimizasyonu sağlayamıyor. Konsolda bu daha kolay. Pc tarafında 50 çeşit ekran kartı 50 çeşit işlemci, ram vs var. Konsolda hazır sisteme uygun yapıp geçiyorlar. Dolayısıyla optimizasyon farkı bundan kaynaklanıyor. Hiçbir zaman pcde konsol konforu yakalanamaz.

Yaptığım incelemede 5070 12gb dışında eleştirilecek tarafı olmayan tam oyun pc için tasarlanmış bir kart. Güçlü işlemciye kaynak ayırıp daha kaliteli bir performans alınabilir. 2023 öncesi çıkan oyunlarda 4090 daha iyi performans verebilir ama özellikle UE5 ve dengi motorlarla yapılan oyunlarda önü daha açık bir ekran kartı olduğu aşikar. Fiyatı da 4070 olan eski jenerasyon abisinden 50 dolar daha uyguna çıkıyor. 5090 zaten üst seviye bir kart olmuş. Günde 2 saat oyun oynarım diye pc toplayan biri için zamanında nasıl 4090 saçma bir tercihse bugünde 5090 saçma bir tercih olur.

2026 da xbox yeni konsolunu çıkaracak. Büyük ihtimalle 5070ti yada 5080 gücünde destek sağlayan bir konsol olur. Elinde 2-3 yıllık pcsi olan biri bence yeni pc toplamak yerine ona da bakabilir.

DLSS çıktığından beri mevcut olan her oyunda açıyorum ve ne input lag ne de görüntü bozulması yaşadım. Herhalde benim gözlerimde sıkıntı var çünkü çok fazla görüntüyü mahvediyor diyen kişi gördüm  .

• Andune Tiwele kullanıcısına yanıt

Bu arkadaşlar hala dlss 1.0 ve fsr 1.0 döneminde sıkışıp kalmışlar.Güncel sürümlerde bıraktım görüntü bozulmasını native den bile daha kaliteli seviyeye geliyor bazı oyunlarda.anti lag ve reflex teknolojileri ile zaten muazzam akıcı bir deneyimde cabası.Bunlara kalsa bu teknojilerde sıkıntı yaratıyordur : )

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.