Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: phalantan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
357.599
Cevap
2.775
Favori
22.368.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1787617877178781787917880
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben amazon prime çok yabancıyım bu oyunları steam key olarak mı veriyor ?

• dolorisback kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam, bir kismini amazona baglamaniz gereken epic hesabiniz icin, bazilarini da legacy games platformu ve gog platformu icin ayri ayri key olarak veriyor.
    Edit: Unutmusum bazilarini da kendi oyun platformunda oynayabileceginiz sekilde hesabiniza ekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight of Rose -- 12 Ocak 2025; 11:10:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dolorisback kullanıcısına yanıt

Eastern Exorcist (Epic Games Store)

The Bridge (Epic Games Store)

BioShock 2 Remastered (GOG)

SpiritMancer (Amazon Games)

SkyDrift Infinity (Epic Games Store)

16 Ocak

GRIP (GOG)

Steam World Quest: Hand of Gilgamech (GOG)

Are You Smarter Than A 5th Grader (Epic Games Store)

23 Ocak

Deus Ex: Game of the Year Edition (GOG)

To The Rescue! (Epic Games Store)

Star Stuff (Epic Games Store)

Spitlings (Amazon Games)

Zombie Army 4: Dead War (Epic Games Store)

30 Ocak

Ender Lilies: Quietus of the Knights (Epic Games Store)

Blood West (GOG)

Super Meat Boy Forever (Epic Games Store)

Amazon gaming Steam'e kod vermez. Humble aylık üyelik veya fanatical bundle oyunlarında steam kodu veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BioShock 2 Remastered GOG

MPLLF98B0E408D4AAE

• thewolfamongus kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim 3. Parti bimin vs sattığı kollarla da çalışır mı ? Bide jireskop ve dokunmatik yüzeyi kullanabiliyormuyuz ?

360 kolu ile ps4 kolu arasında kaldım ps4 kolunu çok daha fazla seviyorum ama daha çabuk bozulduğu söyleniyor

• Hocam xbox kolunu hiç kullanmadım, ama kesinlikle dualshock 4 öneririm. Jiroskop ve touchpadi, ds4windows sayesinde kullanabiliyorsunuz. Sırf jiroskop özelliği için bile alınır. ETS2 de ve yarış oyunlarında çok iyi oluyor. Yaklaşık 5 senedir ara ara kullanıyorum. Bataryası hala uzun gidiyor, analogları sapasağlam. Tabi bu biraz kullanıma bağlı. Ayrıyetten tasarım itibari ile de dualshocku tercih ediyorum.

• Arkadaşlar bazı oyunlarda önce MSI Afterburner açıp sonra oyunu açınca oyunun ana ekranı ekrana gelmeden önce oyun kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir.

Örneğin Rdr 2 de oyunu açmadan önce MSI Afterburner açarsam oyun açıldıktan sonra kırmızı renk Rock Star logosundan sonra oyun hiç bir hata uyarısı vermeden kapanıyor. Ama oyunu ve hikaye modunu kaldığım yerden başlattıktan sonra MSI Afterburner açarsam oyunu sorunsuz oynuyorum.

• tolga.cn kullanıcısına yanıt

Bende sizinle aynı düşüncedeyim hem jireskop hem dokunmatik oluşu hemde kendinden bataryalı oluşuyla benim için ds4 fersah fersah önde herhangi bi kontrolcüden bütün konsolların kontrolcülerini kullandım hiçbiri ds4 kadar keyif vermedi ama bir tek'te onda drift problemi yaşadım :/ Steam deckte kullanmak için ucuz bişey alıcam polosmart vs marka neyseki steam de kontrolcüye deadzone belirleyip drift problemini yok edebiliyorum

Aslında adaptive trigger çalışacak olsa dualsense alıcam da onun pc de Bluetooth üzerinden çalıştığını hiç duymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 12 Ocak 2025; 22:37:45 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama varsa olabilir. Yamayı kaldırıp deneyin isterseniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BioShock 2 Remastered GOG

MPLL4B6BB27F8BDE36

• The Time of Light GOG

S8LP411833FFA84D0F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OR-Bİ -- 12 Ocak 2025; 23:2:36 >
  • EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt
    Evet Türkçe Yama var ama dediğim uygulama kapalı iken oyunu yama açık halde açınca oyun sorunsuz açılıyor yani kapanmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

Valla bütçeniz varsa dualsenseyi öneririm, ele oturuş bakımından ds4 tende iyi. Birde kılıf aldım dualsense ye çok daha iyi oldu.

• tolga.cn kullanıcısına yanıt

Çok fazla kullanicağımı sanmıyorum adapttive trigger çalışıyor mu ?

• xbox kolu sol baş parmağımın eklem bölgesini çok ağrıtıyor, acaba bana mı özel oluyor bu durum

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt
    Adaptive trigger tam olarak ne bilmiyorum ama bende tüm kontrolcüler var, bugün dualsense ile forza horizon 5 oynadım, şöyle farklı bir şey vardı xbox koluna göre, araba nereden darbe yerse kolun o tarafı titriyordu ve epey hoş bir şeydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=Bzr7a1gnzgw&feature=youtu.be

Dualsense'i hiç kullanmadım ama dediğim gibi ds4 baya hoşuma gidiyor uygun fiyata bulursam dualsense almaya karar verdim ama önceliğim fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 13 Ocak 2025; 4:8:28 >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

ilk kullandığım zamanlar bende de oluyordu. ama alıştıktan sonra böyle bir sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 1787617877178781787917880
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.