Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sunshines35 , Jutdxx , Sisyphus Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
358.003
Cevap
2.774
Favori
22.420.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şu anda Viyana’dayım, market kasalarında steam, playstation gibi bakiye satılıyor. 20 euro 20 euro alabiliyorum ama benim karım yurtdışı harcama puanı oluyor. Sorum; bunu Türkiye steam hesabıma yükleyebiliyor muyum ? Teşekkürler

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 29 Ocak 2025; 13:45:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hDundar kullanıcısına yanıt

Bir tane ver deneyeyim.

• hDundar kullanıcısına yanıt

Yüklenebildiğini düşünüyorum, eskiden Steam TL kullanırken Dolar ve Euro ile alınan kodlar çalışıyordu. Orada çalışanın yanında telefondan deneyip çalışmazsa iade edebiliyor musunuz?

• Paister P kullanıcısına yanıt
    Bu kodlar kazındıktan sonra tekrar satılabileceğini düşünmüyorum, ama bugün bir tane alıp denemeyi düşünüyorum. Olursa 3-5 tane daha alırım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halo: The Master Chief Collection - 27,5 ₺. Hala almayan varsa kaçırmasın.

www.xbox.com
    Halo: The Master Chief Collection ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/halo-the-master-chief-collection/9NTM9HXNLSZX/0010
  • Paister P kullanıcısına yanıt

Hocam dijital kodlar iade edilemez ki ve bunlarda dijital kod sınıfında değil mi?

• bu spider man draması nedir yahu steam topluluk da ki Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 29 Ocak 2025; 14:21:3 >
  • Sony Spiderman'i mecburiyetten çıkarıyor sanırım, geçen sene Brezilyalılar kırdığı için. Heriflerin en ufak bir heyecanı paylaşımı hazırlığı yok, oyunun fiyatı isteyeceği sistem hiç bir şey yok ortada 

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Xbox varken oynamaya fırsat olmamıştı, kenarda kalan 30-35 lira bakiye vardı kullanmış olalım  

Hangi oyunundan itibaren oynanabilir seviyede bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 29 Ocak 2025; 14:36:38 >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

Oyunun sistem gereksinimleri brezilyalılarınkinden yüksek olursa asıl eğlence o zaman başlar Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• ultralisan kullanıcısına yanıt

onlar kırdılarda dogru düzgün oynanmıyordu yani sonucta resmi port gibi olamaz.

bu işin altında başka bir şey varda çözemedim yakında çıkar kokusu

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

resmi port gibi olamaz doğru ancak oynanmıyordu demek doğru değil brezilya portu ile bitiren binlerce insan var oyunu

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Çok doğru 😂

• thewolfamongus kullanıcısına yanıt

bazı yerlerde çok sorun varmış forumlarda öyle yazıyordu, o yüzden ben hiç indirmedim nasıl olsa pc ye gelecek diye

• Gog platformu Dino Crisis 1 ve 2'yi sistem modernizasyonunu sağlayıp orjinal haliyle satışa sunmuş. Capcom'un korku hayatta kalma klasiklerindendir...

• No Man's Sky'a yine enfes bir güncelleme gelmiş. Bu adamlar yeni oyunda duyurdular ama bunu bırakmamaları büyük takdiri hak ediyor.

IGNyoutube
    Join No Man's Sky creator, Sean Murray, for a look at what's coming in the No Man's Sky: Worlds Part 2 update. Hello Games is "adding billions of new solar systems and trillions of new planets" as well as introducing new biomes and terrains to the action-adventure survival game. This No Man's Sky deep dive teases new planets, solar systems, changes to the terrain system, a look at gas giants, a huge new quest, and more. Check out some new No Man's Sky Worlds Part 2 gameplay for a look at what to expect. #NoMansSky #Gaming #Games
    https://www.youtube.com/watch?v=wBKp-e8IXlc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 29 Ocak 2025; 17:58:53 >
  • Arkadaşlar steamda troy geçerli değil hala değil mi?

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Olabilir emin değilim, sonuçta fiziksel bir kartın üstünde yazıyor.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Hepsi oynanabilir seviyede. Reach ile başlayıp daha sonra 1 ve 2 den devam edebilirsiniz. 1 ve 2. oyun remastered sürümleri , tek tuşla eski ve yeni sürümlere geçiş yapabiliyorsunuz. Kontrol olarak istediğiniz oyunu seçebiliyorsunuz. İsterseniz eski tarz , isterseniz günümüz kontrolleri. Tamamen size kalmış 5 oyunun hepsinin kontrollerini deneyerek kendiniz karar verebilirsiniz.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

ve şu an xbox store da 68tl. üstelik hem konsolda hem pcde oynayabiliyorsunuz

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.