Arkadaşlar merhaba, şu anda Viyana’dayım, market kasalarında steam, playstation gibi bakiye satılıyor. 20 euro 20 euro alabiliyorum ama benim karım yurtdışı harcama puanı oluyor. Sorum; bunu Türkiye steam hesabıma yükleyebiliyor muyum ? Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 29 Ocak 2025; 13:45:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17899. sayfa)
-
-
Bir tane ver deneyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüklenebildiğini düşünüyorum, eskiden Steam TL kullanırken Dolar ve Euro ile alınan kodlar çalışıyordu. Orada çalışanın yanında telefondan deneyip çalışmazsa iade edebiliyor musunuz?
-
Bu kodlar kazındıktan sonra tekrar satılabileceğini düşünmüyorum, ama bugün bir tane alıp denemeyi düşünüyorum. Olursa 3-5 tane daha alırım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Halo: The Master Chief Collection - 27,5 ₺. Hala almayan varsa kaçırmasın.
www.xbox.comHalo: The Master Chief Collection ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/halo-the-master-chief-collection/9NTM9HXNLSZX/0010 -
Hocam dijital kodlar iade edilemez ki ve bunlarda dijital kod sınıfında değil mi?
-
bu spider man draması nedir yahu steam topluluk da ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 29 Ocak 2025; 14:21:3 > -
Sony Spiderman'i mecburiyetten çıkarıyor sanırım, geçen sene Brezilyalılar kırdığı için. Heriflerin en ufak bir heyecanı paylaşımı hazırlığı yok, oyunun fiyatı isteyeceği sistem hiç bir şey yok ortada
-
Teşekkürler. Xbox varken oynamaya fırsat olmamıştı, kenarda kalan 30-35 lira bakiye vardı kullanmış olalım
Hangi oyunundan itibaren oynanabilir seviyede bu arada ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 29 Ocak 2025; 14:36:38 > -
Oyunun sistem gereksinimleri brezilyalılarınkinden yüksek olursa asıl eğlence o zaman başlar
-
onlar kırdılarda dogru düzgün oynanmıyordu yani sonucta resmi port gibi olamaz.
bu işin altında başka bir şey varda çözemedim yakında çıkar kokusu
-
resmi port gibi olamaz doğru ancak oynanmıyordu demek doğru değil brezilya portu ile bitiren binlerce insan var oyunu
-
Çok doğru 😂
bazı yerlerde çok sorun varmış forumlarda öyle yazıyordu, o yüzden ben hiç indirmedim nasıl olsa pc ye gelecek diye
-
Gog platformu Dino Crisis 1 ve 2'yi sistem modernizasyonunu sağlayıp orjinal haliyle satışa sunmuş. Capcom'un korku hayatta kalma klasiklerindendir...
-
No Man's Sky'a yine enfes bir güncelleme gelmiş. Bu adamlar yeni oyunda duyurdular ama bunu bırakmamaları büyük takdiri hak ediyor.
IGNyoutubeJoin No Man's Sky creator, Sean Murray, for a look at what's coming in the No Man's Sky: Worlds Part 2 update. Hello Games is "adding billions of new solar systems and trillions of new planets" as well as introducing new biomes and terrains to the action-adventure survival game. This No Man's Sky deep dive teases new planets, solar systems, changes to the terrain system, a look at gas giants, a huge new quest, and more. Check out some new No Man's Sky Worlds Part 2 gameplay for a look at what to expect. #NoMansSky #Gaming #Gameshttps://www.youtube.com/watch?v=wBKp-e8IXlc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 29 Ocak 2025; 17:58:53 > -
Arkadaşlar steamda troy geçerli değil hala değil mi?
Olabilir emin değilim, sonuçta fiziksel bir kartın üstünde yazıyor.
-
Hepsi oynanabilir seviyede. Reach ile başlayıp daha sonra 1 ve 2 den devam edebilirsiniz. 1 ve 2. oyun remastered sürümleri , tek tuşla eski ve yeni sürümlere geçiş yapabiliyorsunuz. Kontrol olarak istediğiniz oyunu seçebiliyorsunuz. İsterseniz eski tarz , isterseniz günümüz kontrolleri. Tamamen size kalmış 5 oyunun hepsinin kontrollerini deneyerek kendiniz karar verebilirsiniz.
-
ve şu an xbox store da 68tl. üstelik hem konsolda hem pcde oynayabiliyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X