< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 30 Ocak 2025; 13:49:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17901. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hi-Fi Rush
Bayonetta
Doom Eternal
Titanfall 2
Devil May Cry 5
Bunları gözüm kapalı tavsiye edebilirim.
Edit: Evil West eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 30 Ocak 2025; 14:24:21 > -
Ben de aldım da Psde kol ile oynamaktan mouse tutmayı unutmuşum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dino Crisis Bundle çıkmış. İçerisinde Dino Crisis 1 ve 2 var. Şuanda 8.48 dolar.
-
Steam üzerinden şu an alışveriş yapabilen var mı ? Ödeme kısmına bir türlü geçemedim. Edit: Ters ibraz :( Kasım ayında aldığım oyun için iki kez çekim yapılmıştı bende banka ile görüşüp fazla çekimi iptal ettirmiştim hesaba da tutar geri gelmişti ancak tee bugün ters ibraz olmuş aldığım Oyunlar hesaptan gitmiş ve Steam üzerinden alışveriş yapamıyorum . Hesap kısıtlanmış. Desteğe yazdım ancak benzer bir olay başına gelen ve yardımcı olabilecek biri var mı? Edit 2 : Destek kısıtlamayı kaldırdı ama bu sefer de ödeme yok diye oyunları vermiyor
Tekrardan banka ile görüşmem gerekecek şansıma tüküreyim olan oyunlara oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkside_ -- 31 Ocak 2025; 10:13:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
mena fiyatı vs yok direkt 60 dolardan çakıyor sony
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewolfamongus -- 30 Ocak 2025; 19:3:34 > -
Spider Man 2'de Macarca dahil 25 dil var, Türkçe yok.
Almayın, aldırmayın bu fiyata.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birazdan, ''Macarca öğrenin kardeşim, çok mu zor?''cu arkadaşlar damlayacak.
-
store.steampowered.com
Hello Kitty Island Adventure on Steamhttps://store.steampowered.com/app/2495100/Hello_Kitty_Island_Adventureşahsım gibi tüm kız babalarına tavsiye ederim. bugün çıkış yaptı ve fiyatı 18.99$. Türkçe dil desteği var.
-
Çok da dili gerektirecek bi şeyleşdidldmdl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünya genelinde 193 ülke varmış. 192 ülkenin dilini destekleyecek şekilde oyun çıksın bir Türkçe olmasın oyunda yine diğer dilleri öğrenin diyen mutlaka çıkar.
-
Epic 1500 tl yapmış. Sanırım 60 doları yerel fiyatlamada 1500 tl yapıyorlar. Ben ilk oyundan çok farkı olmadığını düşündüğüm için almak istemiyordum, dil saçmalığı da artık bizi yok saymaları diye açıklanabilir. Kaç milyon dolarlık oyun yapıyorlar bir dil eklemek bu kadar zor olmasa gerek.
Dünya da en çok konuşulan diller arasında 17. sırada görünüyor dilimiz. 25 dilin olduğu bir oyunda Türkçe olmaması ciddi soru işareti olmalı ama onu sorgulamak yerine kesin birileri çıkar yabancı dil öğrenin der.
-
Bağımsız firmaların birçoğu artık dilimizi ekliyor. Disney+, netflix ve prime video birçok film ve diziye alt yazı ekliyor. Hatta seslendirme çoğu dizide ve filmde var. Bu oyunlarda kaç kelime var arkadaş ne maliyeti olacak? Satışa sunduğun her ülkenin dilini ekle ne maliyeti olacak şunun? Konuşurken yeni nesil ile iletişim kurmak kendi dilimizde bile bazen kopukluğa sebep oluyor. Yabancı dil ne kadar anlasak bile ana dilimiz gibi olmuyor.
Direk Yasal olmayan yollardan indirecegim. Tek Kuruş verirsem. Haritada Türkçeyi pas gecmiş. Ülkede cok satmiyor! Amazon kabilesi bizden iyi aliyor demekki.
-
O tipler malesef var, Hala cogalmakta.
-
İyzico ödemesi alan site varmı acaba oyun alabileceğim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
steam alıyor. fanatical hb de alıyor. da iyzico ödemesinde sorun mu yaşadınız ?
-
Başka oyunlarına Türkçe dil desteği koyan ve koyduran Sony bazı oyunlarına ise Türkçe koydurmaması garip bir durum.
Las of Us serisinin yenilenmiş sürümlerine Türkçe altyazı ve seslendirme koydu
Uncherted Türkçe altyazı ve seslendirme koydu
God of War Türkçe altyazı koydu
Spiderman alıp oynamayacağım çünkü Örümçek adam çok sevdiğim bir karakter değildir. Ama bir şekilde diğerleri kadar satılma potansiyeli olan bir oyun. Ona Türkçe koydurmaması garip
-
Yok hocam bakiyem var onu kullanmak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X