Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Doomslayer666 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (6 Mobil) - 19 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
358.132
Cevap
2.775
Favori
22.430.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1790317904179051790617907
Sayfaya Git
Git
Giriş

bahsettiğin sorunları bir kere bile yaşamadım. senin pc nde bir sorun olabilir.

• fbyram kullanıcısına yanıt
    X niye hocam ? Fiyatlarına baktım da minimum 17k yazmışlar bu paraya alıcağım bi pc her anlamada konsoldan daha iyi olmaz mı ? X ve ps5'i bu yüzden hiç aklımın ucundan dahi geçirmemiştim s 8/9 bandına bulunuyordu diye hatırlıyorum en son bide konsol ve kasa için bu paraları harcamak istemiyorum laptop için olsa neyse

İçime sinenler konsol<kasa<laptop sadece laptop için steam decki satarım

(İlk mesajımda düşünmüyorum yerine düşünüyorum yazmışım düzelttim pardon)
    Xbox one'ım vardı steam deck aldıktan sonra hiç kullanmamaya başlamıştım aynı oyunları daha iyi oynattığı için bide motion sickenss yaşamaya başlamıştım büyük ekranda series s ve kasayı sadece yeni nesil 3a oyunlar için düşünüyorum cebimden olabildiğince az para çıksın uzun vade de de az para çıksın istiyorum konsollarda mağzaya göbekten bağlı olmak sinir bozucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 1 Şubat 2025; 23:13:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

4k akıcı oynarıyor. Seneye yeni konsol çıktığında series s çoğu 3a oyun desteğini kaybedebilir. Güçlü oyunları series s e optimize edemiyorlar. Wukong mesela o sebeple xboxta yok. Baldurs gate 3 de series s sebebiyle geç geldi. Xbox series x e çıkacak oyunları series s e çıkarma sözü verdiği için series s almak 2020-2023 arasında daha mantıklıydı ama artık geçiş döneminde zayıf kalacak ve cazibesi olmayacak. O nedenle uzun süreli düşünüyorsan series x alman daha mantıklı. Ps 5pro ile bile yarışacak güçte bir konsol.

Pc ile konsolu kıyaslamak biraz saçma olur. Ben her ikisini de kullanıyorum. Konsolda optimizasyon sorunu olmuyor ve konfor harika. Pcninde avantajları farklı tabi ki, yılların pc oyuncusuyum. Konsola pcdeki nesil değişikliğini beklemek için geçtim ama seneye yeni xbox konsolu çıkınca almayı düşünüyorum. Çok memnun kaldım ve daha ucuza geliyor bence. Series x mesela 2020de çıkmış olmasına rağmen 3-4 yıl daha çıkacak oyunları rahat oynatır. Pc topladığında 8-9 yılda optimize şekilde oyunları oynaman mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Benim steam deck dışında pc oyunculuğum hic olmadı zaten son 4 yıldır falan oynuyorum ve bu süreçte hep konsol kullandım sizin tavsiyelerinizi almak iyi oluyor ben microsoftun x ve s i denkleme politikası devam ediyor sanıyordum vaz geçtiklerini bilmiyordum bu durumda s'i elemek mantıklı evet

Oyun fiyatları cok pahalı ya hogwarts legacy/dead island 2/jedi survivor one'a da çıkmasına rağmen oynayamamıştım makine olmasına rağmen

Denkleme işi devam ediyor. Diyorum ya wukong çıkmadı diye. Yeni konsol geldiğinde oyunlar yeni konsola çıkacağı için çalıştırabilen konsola da çıkar. Dolayısıyla o söz yeni konsolla birlikte tutulmayacaktır diye düşünüyoruz. Resmi bir açıklama yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banzai! kullanıcısına yanıt

benim sistem 1 aylık yeni, benim yazdıklarımı yaşayan 100lerce insan gördüm internette. bunlar malesef var. (herkeste olmayabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasperd -- 2 Şubat 2025; 0:24:2 >

İkinci el x bakın, o paralara ne laptop ne de masaüstü sizi tatmin etmez oyun anlamında.

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Series X ve ps5 almam oyun fiyatları çok tuzlu daha düşük segment olsa bile pc daha mantıklı o paralara

Kral ne güzel şak diye yazmışsın yau
    "Torrent kütüphanem var" da denebilirmiş
    Steam Deck'i bi ekrana bağlayıp oynasan da, başka şeylere para harcamasan olmaz mı? Sonuçta deck'ten kırık oyun oynayabilecek kadar olayını çözdüysen, bu makine biçok şeyi oynatmaz mı sana?

• kasperd kullanıcısına yanıt
    Need for speed Run Origins de çalışıyor. Oyunu orjinal aldım, en sonunda crk yükledim, başarımlar vs. varsın olmasın.

EA Command and Conqueror Tiberium çalıştıracam diye uğraştırdı. Steam'den

Öte yandan Eski Dune oyunu Archive.org dan indirdim , Windows 11 de gayet güzel çalışıyor. Bu arada orjinali değil, zaten aramakla bulunmuyor. Emperor of Dune

Sabetour EA gog sürümünü çalıştıramadım, yine crk'li maalesef...

Bir ekleme daha aklıma geldi.
    Sid Meier's Railroads! Crackle çalışıyordu Steamdeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 2 Şubat 2025; 1:15:3 >
  • kasperd kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı sürücünüz güncel mi?
    Normalde 1 aylık bi makinede, bunlar yaşanmamalı. Siz "Bu sorunu yaşayan yüzlerce kişi var" demişsin ama ben ilk kez sizden duyuyorum.
    Eskiden kırık oyun oynarken bazen ".dll dosyası eksiktir" gibi uyarılarla bazen karşılaşırdım. Onu da directx güncelleyip aşardım genelde. Tek tek dll dosyası bulup yüklemekle, pek bitmezdi sıkıntım.
    Yasal yollardan edindiğim hiçbi oyunda da, dediğiniz gibi bi sıkıntı yaşamadım.

• taylo84 T kullanıcısına yanıt
    Kısmen taşınabilir ps4 diyebilirim son çıkan oyunları daha düşük çözünürlükte oynatsa da tek cihaz olarak kullanınca son cıkan oyunlar için daha güçlü makine aradım hazır elimde para varken birşeyler alıyım diye düşünüyordum o yüzden özelllikle dedim laptop dışında herhangi bir makine için satmam diye bunu almadan önce asıl isteğim laptop almaktı gtx 1650 li laptoplar ile aynı fiyattı yedek parçası daha kolay bulunur daha dayanıklı olur vs diye steam deck almıştım arada nintendo switch'e yöneldiğim de oldu ama oyunları hiç cezbetmedi o aletin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 2 Şubat 2025; 7:12:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1790317904179051790617907
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.