The Sims 1-2, Steam'e de gelmiş. Bu iyi oldu. Sadece EA App'te olur diye düşünmüştüm. Steam bakiyesiyle ve bankaların cashback'leriyle alınabilir. store.steampowered.com The Sims™ 25th Birthday Bundle on Steam https://store.steampowered.com/sub/1218354Edit: Hatta Epic'e de gelmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Şubat 2025; 0:12:25 > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17905. sayfa)
-
-
Humble bundle 7 dolar teklif atmış, emaillerinize bir bakınız…
-
quote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHER1 yıl önce ben de denemiştim, yüklenmiyordu. Şimdi denedim, yine yüklenmiyor. Bölge değişiminden bahsedilmiş fakat ben uğraşmadım.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158020311
enteresan. teşekkürler hocam, bölge değişmek support ile falan yapılan bir işlem değilse bir ara belki ben denerim.
-
Oyun şuan en ucuz şekilde xboxta ama gogda aldıysanız tabi online oynarsınız. Zaten crossplay bir oyun ve genel MMO yerine coop mantığı geçerli. Ben genelde yalnız başıma oynuyorum fakat 4 kişiye kadar beraber gezip birşeyler yapmak mümkün
-
humble bundleden bize gelmemiş 6-7-8 dolarlık kod ne zaman bitiyor bu ay tam olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanlı06 -- 1 Şubat 2025; 3:8:38 > -
Sony'e 60 dolar vererek mi protesto ediyoruz? Ben de katılacağım da protestoya
-
kimse ingilizce öğrenmek zorunda değil.
oyun yapımcıları türkçe yapmak zorunda değil.
mesela reel hayatta kimsenin seni umursamadığı yerde dururmusun.. durmazsın.
bu da aynı mantık yapımcıların umurunda değilsinki türkçe yapmıyorlar.
eğer bir ürün/hizmet beklediğiniz umduğunuz gibi değilse almayarak protesto edebilirsiniz.
ürünü/hizmeti satıcının şartlarını kabul ederek alıyorsunuz
oyunu alıp güya yorumla protesto ettiğini sananlarla yere kola dökenler aynı zeka ortalamasına sahip.
-
Arkadaşlar selamlar, kusura bakmayın mevzuya geç kaldım. Steam'de RDR2'nin indirime girdiğini gördüm. Kovboy ve macera oyunlarını severim ama daha önce RD serisinden hiçbir oyun oynamadım. RDR2'yi almayı düşünüyorum, Ultimate Edition da almak gerekir mi? Online da oynayıp biraz da olsa vakit geçirmeyi istiyorum.
Düzenleme: “DLC paketi” yerine “Ultimate Edition” ifadesini kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 1 Şubat 2025; 8:18:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rdr2 nin DLC si yok bildiğim kadarıyla ama hikaye ve online modunu içeren tam paketi alın, sadece online kısmı ayrı satılan versiyonu da var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedshiftRdr2 nin DLC si yok bildiğim kadarıyla ama hikaye ve online modunu içeren tam paketi alın, sadece online kısmı ayrı satılan versiyonu da var.
Yanıtınız için teşekkür ederim. RDR2 Ultimate Edition tam adı. Diğeri Special Edition. Şu anki indirimlerle aralarında beş dolarlık fark var. Onu sormak istediydim
Fanlarına söyledim.Onların cepleri sağlam merak etme.En azından dikkat cekmek için olumsuz basmakta bir mücadele bicimi. Birileri hala kola dökmekle kıyaslamiş.. Cidden nanılmaz kitlemiz var. Türkçe ile alakası olmayanların Türkçe gelsin diye direnenleri trolledigi yerdeyiz. Gönüllü cevirmenlerin zamanında söylediği sözleri hatırladım, vallahi cok haklılar..Başimiza gelecek herşeyi hakediyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Salı günü yeni paket gelecek. Bende 2 mail var birini 6 aylık tanımlamıştım diğerine teklif gelmemiş. Belki kişiye özel göndermişlerdir. En son ayın 28inde fort solis ve 7 diğer oyun diye bir mail gelmiş ama 12 dolarlık teklif. Belki o mail 7 dolar olarak algılanmış da olabilir.
Supportluk bir olay değil diye biliyorum hocam. Millet yeni çıkan oyunları daha erken oynamak için Yeni Zelanda'ya alıyordu bölgelerini. Aynı olay büyük ihtimal. Veya Wukong'daki Boss donmaları sorunu için yaptığımız işlem de olabilir.
@ugurcansayan ,
Yerinizde olmak isteyen çok oyuncu vardır. Red Dead serisi çok iyidir. Online oynamayı düşünmüyorsanız Standart alın geçin. Hikaye olarak RDR2'nin devamı olan ilk oyunu ise almayı düşünüyorsanız şimdilik bekletin, Yaz indirimlerinde alırsınız. 14 yıllık oyuna yapılan düzenlemeler pek yeterli değil ve yüksek fiyattan satılıyor. Kovboy oyunu olarak oynamadıysanız Call of Juarez serisine bakabilirsiniz. Yaş olarak biraz eskimiş olsalar da güzel oyunlardır.
store.steampowered.comSteam Curator: Call of Juarez - Officialhttps://store.steampowered.com/curator/35415941
-
Yanıtınız için teşekkür ederim. Call of Juarez'in ilk oyununu bitiremedim ama diğerlerini oynadım ve baya keyifliydi. Hatta ona da sondan başlamıştım. RDR2'yi alıp oynarsam da RDR'yi sonra alıp oynayabilirim, hikâyeyi tersten takip etmek de keyifli oluyor. Mesela yaza kadar RDR modları, yamaları falan da iyice oturmuş olur diye düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla RDR çok da iyi bir port değilmiş, GTA'ların definitive edition'ları kadar kötü olmasa da vasat bile sayılmazmış. RDR2'nin Online kısmı hareketli ise Ultimate Edition almayı düşünüyorum, yoksa single-player hikâye kısmına pek katkısı yok, doğru mu anladım?
Hikaye modunda satıcılara sattığın ürünlerin değerleri yüzde yirmi daha kıymetli oluyor, bir de oyun başı hediye at veriyor. Bu sayede daha fazla para kasabiliyorsun ama bir süre sonra zaten fazlaca paran oluyor. Online için de ekstra silah falan veriyor işte zaten Steam sayfasında neyin ne olduğu yazıyor. Beş dolar fazla veremeyecek kadar mağdur durumdaysanız bence oyun da oynamayın.
-
Çin takvimi yeni yılı dolayısıyla indirimler başladı. activision indirimleri de görebiliriz bugünlerde. mw3 için tetikte olun. fc25 için de belki ea üzerinde bir indirim vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 1 Şubat 2025; 13:15:19 > -
RDR nin çok da iyi bir port olmadığını okuduğunuz yerlere itibar etmeyiniz. çok da iyi pek de iyi soluksuzca oynatıyor ve çok ilginç bir şekilde hiç eskiliğini hissetmiyorsunuz neredeyse. bug fps drop vs yaşamadan güzel bi optimizasyonla oyunu keyifle oynayabilirsiniz.
-
RDR olduğu gibi portlandığı için 15-20 dolar civarında satılması gerekirken 50 dolar fiyat etiketiyle çıktı. Portlanma eleştirisi grafiksel olarak remake yapılmadı ama remake fiyatıyla satıldığından kaynaklanıyor... GTA 3lü paketi gibi bir port sorunu yok. Fiyatına ve grafik sorununa takılmıyorsanız alın, çok kaliteli bir oyun. RDR2 yi oynayıp RDR1 oynanabilir. RDR2 nin online kısmına pcde hiç girmedim ama hile yapanlar oluyor diye serzenişte bulunanlar vardı.
-
RDR 2 aslında prequel bir yapım, yani RDR 1'nin öncesini anlatıyor. O yüzden önce RDR 2 oynarsanız bir şey kaybetmemiş oluyorsunuz. Online oynamayı düşünüyorsanız Ultimate alabilirsiniz ama GTA Online gibi bir etkisi yok diye biliyorum. Hatta Online için öldü falan diyorlardı ama günlük 70-80k arası oyuncusu mevcut görünüyor oyunun. Karar sizin.
-
25 yıllık Sims oyununu aynı haliyle 40 dolardan satmak tam EA işi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X