< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 1 Şubat 2025; 14:14:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17906. sayfa)
-
-
Üstadım teşekkür ederim Takipte olacağım sizleri de haberdar edeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harbiden 25 yıllık oyun para ile mi satılır yahu, koca EA buradan gelecek paraya mı düştün dağıt bedavaya. Tek EA değil bence 15 yıl üstü her oyun bedava olmalı artık, iyi kötü ticari değeri bitiyor bırak millet eklesin kütüphanesine.
-
Ultimate sürüme zerre gerek yok düz sürüm alın geçin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
orjinal oyun almaktan soğudum.
watch dogs 2 season pass aldım yeniden başlarım diye, oyun çalışmıyor. yok efendim bilmem nereye bilmem ne yazacakmışım da .dll dosyasını silecekmişim de öyle çalışacakmış. yine olmadı.
motorsport manager'a bakayım dedim tekrar, o da çalışmadı, onun içinde bilmem nereye satır yazmam gerekiyormuş. ya da interneti kapatınca anca giriyor oyuna, sonra crash yiyor.
xboxdan oyun aldım, oyunun yüklü olduğu klasöre erişemiyorum bile. bazı oyunlar xbox uygulamasında gözükmüyor, illa storedan indirmeni istiyor. microsoft sayfalarında buna mantıklı bir açıklamaları bile yok.
bunlar gibi daha sayarım size. yeni çıkan oyunların teknik sıkıntılı çıkması da ayrı problem.
işin acınası tarafı ise bunların hiçbirini korsan indirsem yaşamam. paranla rezil olmak işte bu olsa gerek.
yani dil tartışıyorsunuz da ona gelene kadar ohoo...
-
Para ile satılabilir ama oda en fazla 5 dolar filan olabilir.
-
Bence gene de gereksiz, EA örneğinden gitsek ilk Dragon Age oyununu bedava verse, BF3 falan bedava verse son çıkan oyunlara da müşteri zemini hazırlamış olur.
-
Dead cells epicte 19.50ye düşmüş ilgililere duyurulur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ArKadaşlar şu anda steamda fc 24 ü olana fc25 kaç Dolar oluyor acaba bir ara güzel bir indirim olmuş diye geçen haftalarda şu anda kaç dolara geliyor acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 1 Şubat 2025; 16:45:26 >
Gündemi geriden takip ederek fikrimi söylemek istiyorum. Aslında yazmazdım ama az önce gelen haber bildirimini görünce yazmak istedim.
Galiba 2006 yılıydı dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'dü ve YouTube'un Türkçe olmasını istemişti onun isteğiyle YouTube Türkçe oldu.
Sonrasında 2012 yılında belki mihenk taşı sayılır daha kapsamlı bir çalışma yapıldı mı bilmiyorum Football Manager neredeyse hatasız olarak ve tamamıyla Türkçeye çevrildi ve o günden sonra oyun Türkçe dil seçeneği ile çıktı.
Steam'in TL kuruna geçmesiyle artık Millet de korsan oyun yerine orijinal oyun almaya başladı bunun sonrasında da daha çok oyun varsayılan olarak Türkçe destekli çıkmaya başladı. Hatta bazı oyunlara bakıyorum 2000 tane yorumu bile yok ama varsayılan olarak Türkçe destekli. Bazı oyunların bile Türkçe seçeneği olmasına şaşırıyoruz.
Gelelim sadede, az önce bildirim haberi geldi. Discord ilk defa bakanlığa gerçek yetkili iki kişi göndermiş erişim yasağının kaldırılması için. Demek ki Türkiye de discord için önemli bir pazar.
Özetle ben tepki koyulması gerektiğini ve bunun yol yöntemi fark etmeksizin yapılması gerektiğini düşünüyorum. Her şeye rağmen
Türkçe olarak çıkartmıyorlarsa alınmaması gerektiğini böyle tepki koyulması gerektiğini düşünüyorum.
Basit bir örnekle bitirmek istiyorum. İktisatta ilk tanımlardan biriydi. Talep artarsa fiyat artar talep azalırsa fiyat azalır. Bunun en güzel örneğini ükemizde kısa bir süre önce gördük. Nice fahiş fiyatlara satılan ürünlerin boykot edilmesi karşısında çok komik fiyatlara düştüğünü.
Burada da durum aynı bu oyunlara talep var ve adamlar halinden memnun. Ama toplu olarak oyunları almayı redderek tepki koyarsak kazanan yine biz oluruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Rica etsem kütüphanesinde FIFA 24 olan bir arkadaş bakabilir mi acaba steamda şu anda FIFA 24’ü olana FIFA 25 kaç dolara geliyor
Bunun çaresi oyun konsolu. Böyle .dll hatası bilmem ne gibi saçma şeyler yok. Ya da tuhaf crash'lar yok. Bas oyna direkt. Ak git mis gibi. Kafa da rahat. Kebap...
-
2.el series x almanı tavsiye ederim. 2-3 yıl kullanırım diyorsan Series s tavsiye etmem. Pc için birşey diyemem.
Cevap 2.el series s yada paraya kıyıp series x almak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hikâyesine anlamlı bir katkı yapmıyorsa almama gerek yok. Ayrıca tavsiye verirken terbiyesizlik yapmana da gerek yok, oynayıp tavsiye edenlerin fikirlerini sordum, paramı ve vaktimi neye harcayacağım ile fikir danışıyorum sonuçta. Oynanış ve öyküsüyle övülen bu oyunu beş dolar daha verip daha çabuk bitirmeyi mantıklı bulmuyorum. Hikâyesine katkı yapsaydı veya tavsiye edilseydi alacaktım.
Sağ olsun vaktini ayırıp yanıt yazan hiç kimse de Ultimate Edition almamı tavsiye etmedi. Cevap yazanlara @FORZAFATHER @phalantan @fbyram @OptimizedSettings teşekkür ederim.
-
Steam kütüphanen iyiyse Deck elinde dursun, nakitle de temiz ikinci el Series S al keyfine bak. 1080p de cihaz oldukça yeterli.
-
Canlar sizden geri dönüş bekliyorum 💕💐
https://x.com/rockstarturk/status/1885689344175825242
Türk oyuncuların sesi her geçen gün daha da güçleniyor! Video oyunları, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insan için sadece bir eğlence aracı değil, aynı zamanda bir kültür ve iletişim platformu haline geldi. Türkiye, geniş ve tutkulu oyuncu kitlesiyle oyun dünyasında önemli bir yer edinmesine rağmen, hala birçok büyük yapımda Türkçe dil desteğinden mahrum kalıyor.
#WeWantGTA6inTurkish etiketiyle gösterdiğiniz büyük destek için herkese yürekten teşekkür ederiz! Türk oyuncu topluluğu olarak sesimizi duyurmak, yerelleştirmenin ne kadar önemli olduğunu göstermek adına harika bir adım attık. Umarız bu birliktelik karşılık bulur ve GTA 6 gibi dev bir yapımı kendi dilimizde deneyimleme şansı yakalarız.
Türkçe dil desteği, sadece oyunu anlamayı kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda oyun dünyasına olan bağlılığımızı da artırır. Daha fazla oyunun Türkçe olması, oyun geliştiricilerinin ülkemize verdiği değeri gösterirken, aynı zamanda yeni oyuncuların da sektöre daha rahat adapte olmasını sağlar. Bugüne kadar birçok oyun için başlatılan kampanyalar başarıya ulaştı, bu yüzden sesimizi duyurmaya devam edelim! Desteğiniz bizim için çok değerli. Hep birlikte daha fazla oyunu ana dilimizde görmek dileğiyle!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozbursa -- 1 Şubat 2025; 22:51:25 >
-
bahsettiğin sorunları bir kere bile yaşamadım. senin pc nde bir sorun olabilir.
-
X niye hocam ? Fiyatlarına baktım da minimum 17k yazmışlar bu paraya alıcağım bi pc her anlamada konsoldan daha iyi olmaz mı ? X ve ps5'i bu yüzden hiç aklımın ucundan dahi geçirmemiştim s 8/9 bandına bulunuyordu diye hatırlıyorum en son bide konsol ve kasa için bu paraları harcamak istemiyorum laptop için olsa neyse
İçime sinenler konsol<kasa<laptop sadece laptop için steam decki satarım
(İlk mesajımda düşünmüyorum yerine düşünüyorum yazmışım düzelttim pardon)
Xbox one'ım vardı steam deck aldıktan sonra hiç kullanmamaya başlamıştım aynı oyunları daha iyi oynattığı için bide motion sickenss yaşamaya başlamıştım büyük ekranda series s ve kasayı sadece yeni nesil 3a oyunlar için düşünüyorum cebimden olabildiğince az para çıksın uzun vade de de az para çıksın istiyorum konsollarda mağzaya göbekten bağlı olmak sinir bozucu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 1 Şubat 2025; 23:13:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X