elinize sağlık. bende eneba dan alıp iade etmiştim global çalışmayınca ve kinguin tarafında bulabilir miyim acaba diye merak ediyordum |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17908. sayfa)
-
-
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam.
-
Lossless Scaling 3.5 dolara steam deck için muhteşem.
https://store.steampowered.com/app/993090/Lossless_Scaling/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Siz kullandınız mı? Hangi oyunları denediniz?
-
ROG Ally için de çalışıyor demek ki, gerçekten çok iyiymiş teşekkürler. Ben de tam ROG Ally Z1 bakınıyordum iyi oldu
-
Benim bilgisayarda var, bildiğiniz Frame Generation. En son 3.0 güncellemesi aldı ve başarısı arttı. Youtube'da yeterince örnek var fakat, yeni versiyon için birkaç haftalık videolara bakın. Kısaca MFG ve 3.5 dolar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri Sayım Başladı.
-
Civilization 7 steam key için en ucuz ve güvenilir nerede buluruz acaba.Doom:Dark Ages ve GTA 6 ile beraber 2025'in en heyecanlandıran oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 2 Şubat 2025; 22:25:5 > -
Lag var mı çok
Alıntı
metni:founder sürümü alacaklara amme hizmeti: kinguin’de hesap açınız. ödeme ekranına internette aratarak koyacağınız herhangi bir 12% indirim sağlayan kodu giriniz. hizmet bedeli de dahil 95.62 avroya alabilirsiniz. benim bulabildiğim legal en ucuz founder edt. pre order key satın alım yolu bu oldu. umarım birilerinin işini görür. en son helldivers 2 için bu siteden sorunsuz tamamlanan bir pre order yapmıştım. Kinguin gri market onu uyararak üstte ekşiden alıntıladığım yolu kullanabilirsiniz. Resmi key satıcısı fanatical %12 indirimli satıyor. Ben oyunun tutmayacağını düşündüğüm için yazın daha yüksek oranlı indirimler alabileceğini düşünüyorum. Türkler ile ilgili de içerik olmadığından tavsiye etmiyorum. İlla alacaksanız üstteki 2 yol var.
Arkadaşlar bişey soracağım şuan enabadan bir oyun almak üzereyim tl ye çevirdim sistemi şuan burda tl ile gözüken rakamı mı çeker yoksa dolar kuruna göre tekrar ayarlama yapar mı yani fiystı yükseltir mi bilgisi olan varmıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 2 Şubat 2025; 23:23:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son ödeme ekranında ne görürsen onu çeker.
-
techolay sosyalEpic Games: Just Cause 4 10,35 TLhttps://techolay.net/sosyal/konu/just-cause-4-10-35-tl.86306/
-
3.0 sürümünde ciddi iyileşme yapmışlar, üzerine reflex vs. açınca daha iyi oluyor;
Eski sürümde latency;
PC Benchmarks & GamingyoutubeWelcome to the latest video where I guide you through the optimal utilization of Lossless Scaling with frame generation. I've conducted a comprehensive test using the renowned game Cyberpunk 2077 to showcase the versatility of this software. Whether you're running a less powerful PC with a GPU like rx 580, gtx 1650, gtx 1660, or relying on integrated graphics, this tool proves to be effective. In this demonstration, we delve into the enhanced features of the recent update, version 2.6.0.6, unveiling the improvements and optimizations that have been introduced. If you're seeking to boost performance and elevate your gaming experience, especially on less robust systems, this video is a must-watch. Lossless Scaling 2.6.0.6 Frame Generation: https://store.steampowered.com/app/993090/Lossless_Scaling/ PC Specs: CPU - Intel Core i5-9400F Hexa-Core 2.9GHz (4.1GHz Turbo) 9MB Cache LGA1151 Motherboard - ASRock H310CM-HG4 DDR4, 2 Memory Slots Ram -Team Group T-Force Vulcan 8GB (2x8) 2666MHz DDR4 GPU - Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 Windforce 192-bit Storage - SSD 120GB Sata III 3.5" - SSD 960 GB Kingston A400, SATA, Read: 500MB/s and Write: 450MB/s - Internal Hard Disk (HD) - HD Toshiba 1TB Sata III 3.5" 7200RPM PSU - 500W 80Plus and Active PFC IF THIS VIDEO WAS USEFUL FOR YOU, SUBSCRIBE TO THE CHANNEL AND FOLLOW THE UPCOMING RELEASES. Program used for recording: OBS Studio Program used for performance statistics: MSI AFTERBURNER + HWiNFO64 lossless scaling how to use lossless scaling como usar lossless scaling download lossless scaling 2.6.0.6 lossless scaling configure lossless scaling configurar lossless scaling cyberpunk 2077 lossless scaling frame generation lossless scaling test lossless scaling download lossless scaling pc fraco frame generationhttps://www.youtube.com/watch?v=GQvR6aySEro -
Ekranda gördügün ödemeyi çeker ama, Kullandığın banka dolar kuruna göre komisyon alacağı için. Kartına fiyat fazlası eklelenecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 3 Şubat 2025; 8:53:15 >
Oyun fiyatlarına bakınca vazgeçtim teşekkürler yinede denk getirebilirsem kırık ps4 alıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 3 Şubat 2025; 10:23:44 >
AC Shadows'un artbook'u sızmış. 250'ye yakın görsel var ilgilisine .
-
Teşekkürler. Fiyat zaten çok ucuz. Alıp en kötü destek olmak gerek deneyeceğim.
sims 2 öneririm. bence hala serinin en iyi oyunu ancak şu an buglar ve oyundan atmalar mevcutmuş. EA bu patch getirir mi hiç belli olmaz yine de siz bilirsiniz.
-
Diğer mesajlarında korsan oynadığını söylemiş siz patch diyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X