< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17910. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben cifte standart ile yorumladım :) o ertelenir bu ertelenir şuda cıkmazsa goty kaptık diye :p Oyunda bazı karakterler ünlü oyuncu olabilirdi Daha cok ses getirirlerdi . Goty kazansa güzel olurdu bekleyip görelim.Bu sene yağ gibi oyun cıkaran kazanacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
allkeyshop.com
Buy Jagged Alliance 3 CD Key Compare Priceshttps://www.allkeyshop.com/blog/buy-jagged-alliance-3-cd-key-compare-prices/3-4 Eur arasına Jagged allience 3 cd keyi buldum ve keycenseden aldım, sıratabanlı ve kendini fazla ciddiye almayan modern askeri strateji oyunu oynamak isteyenler alabilir. Xcom severler ya çok sever ya da hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeMasterr -- 4 Şubat 2025; 16:3:59 > -
Oyunu full ultrada sorunsuz oynuyorum.Şuana kadar herşey yerli yerinde , hikayeye cok iyi giriş yaptık. Acıkcası oynarken cok heyecanlandım..Oyundaki rpg aksanı oyuncuya muhteşem yansıtmayı başarmişlar. Bir anligina rdr2 oynuyorum sandım : ) Mülkemmel grafik işlemişler.Şimdilik yorumu kısa tutacagim.
Özellikle 1.oyunu oynayanlar şiddetle 2.oyuna başlasinlar.
1.oyunu oynamayanlar 2.oyundan uzak dursunlar hikayeyi anlamadigi gibi sıkılırsınız...
Mülkemmel bir oyun geldi sonunda! herkese iyi oyunlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 4 Şubat 2025; 19:34:4 >
-
Yine bir hambılbandıl akşamında beraberiz, bakalım ne gelecek?
-
Kingdom come 2 45 doları çat diye basılcak oyun olmuş
Özenmemiş çevirmişler keşke csden kasa biriktirseydim alırdım şimdi
-
Bir oyunsever olarak heyecanlanmamak elde değil. Hasret kaldık bu tür kaliteli uzun soluklu hikaye tabanlı yapımlara. Keyifli oyunlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 4 Şubat 2025; 20:58:25 > -
Gördüğüm en iyi ay, yapışın.
İmmortals of Aveum Origin platformu olduğu için o biraz üzdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 4 Şubat 2025; 21:15:51 > -
Ben beğenmedim açıkçası. Trepang2 harici griftlands oynanır belki.
-
8 dolarlık alım için müthiş oldu. Bende hiçbiri yok. Gelecek ay umarım robocop ve lords of the fallen olur pakette.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trepang2 ve Total War: PHARAOH
ikisi birlikte
200TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 4 Şubat 2025; 21:51:0 > -
Patron çıldırdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ea playmi kaldı ya keşke steama verseydi kodu
-
8 dolar nasıl oluyor hocam? Bende 11.99 dolar diyor.
-
6-12 ay seçenekleri vardı.2024'ün son aylarında kampanya ile 6 ay için 49,12 ay için 99 dolardı.Risk alınır mı,tartışılır tabii...
-
Şuanda yok mu o teklif? Gerçi sadece Total War: Pharaoh Dynasties için alacaktım. Bunu da anlamadım. Eklenti diyor. Bunu alınca hem ana oyuna, hem de DLC'sine mi sahip oluyoruz acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Şubat 2025; 22:51:7 > -
Teklif vermişti hocam, çoğu kişi almıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bunlar Türkçe değil ama bir ara alırım diye eklediğim oyunlardı. Gameon kuponu ile alıyorum özellikle.
-
6.siraya cıktı , bakalim top3'ü görücekmi. Oyun mülkemmel ötesi olmuş.. Optimizasyonu aşık etti.Türkçe diliyle oyuna kendini öyle bir bagladiki... Türkçe dilin önemini burdan anlayabiliriz.!
Oyunu hala oynamayan kaldımı ))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X