Çok teşekkür ederim hocam umarım mesajımızı görür forumdaşımız hatta ben de kendisini etiketleyeyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17912. sayfa)
-
-
Ben kış indirimlerinde 21 dolara almıştım. İndirimsiz fiyatı ne olur bilemiyorum. 30 doların altında olması muhtemel. Ayrıca mart ayında dip fiyatı görebilir. O zamana kadar bekleyebilirsen daha uyguna alabilirsin.
-
Vakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür ediyorum gerçi şu anda kendi uygulamasında sadakat indirimi ile 20 $’a geliyor ama gelin görün ki troy kart geçerli olmuyor mastır ya da visa istiyor ben de onları kullanmadığım için satın alamıyorum bir türlü de epic de indirime girmedi Pikta troy kartı kullanabiliyorum çünkü öyle bir kaldı yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Papara ya da Paycell falan işe yaramıyor mu Epic ya da Steam dışında alacağım oyunu sanal kartla alıyorum ben onlarda Mastercard olarak geçiyor bir deneyin isterseniz.
-
Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum üstadım Ben mastır ve visa kart olan işlemleri kullanmadığım için aslında o özellikle epik indirimini bekliyorum maalesef ki onlar için de diğer dijital oyun platformları Troya destek vermiyor
total war : pharaoh satmak isteyen varsa bir alıcınızda burada.
-
wrc 24'ü deneyen var mı? wrc 10 var ama eanin yaptığı ilk oyun olduğundan merak ediyorum.
-
Ücretsiz oyunları almayı unutmayın:
-
Watch Dogs 2'ye başarımlar gelmiş
steamcommunity.comSteam Community :: Watch_Dogs 2 :: Achievementshttps://steamcommunity.com/stats/447040/achievementsWatch Dogs 2'ye başarımlar gelmiş
-
Ekran kartınız ve mönitör çözünürlüğü nedir acaba hocam? Önerilen Sistem gereksinimlerinde 7800X3D ve RX7800XT var. Benim sistemim de bu ikiliden oluşuyor. Monitörüm 2K, Full ayarda 60FPS alırım diye düşünüyorum?
EDIT: Şimdi baktım. Bu ikili ile native 50-60 arası, FSR 3.0 ile de 100 civarı FPS alınıyor 2K Ultra ayarlarda. Yeterli benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 6 Şubat 2025; 2:38:30 > -
Rahat oynarsın. Zaten oyun harika optimize edilmiş.çogu sistemde rahat oynatır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nvidia yeni dlss 4 sistemini tam randıman destekleyen oyunlar hangileri The Last of Us Parti 1, Rdr 2 ve Diablo 4 denedim üçünde de grafik kalitesi arttı ama sadece Diablo 4'de az biraz Fps artışı gözlemledim.
10'dan sonra 24 geliyor galiba, sonra Generations mıydı? Karıştırıyor olabilirim ama son oyunun bi öncekine göre çok büyük gelişmesi yok gibi.
Sürüş, fizik vesaire olarak soruyorsanız sıkıntı yok, örneğin WRC 8'e kadar falan sürüş fizikleri çok arcade idi. 8-9-10 ve sonrası düzgün.
Ama bi Kingdom Come Deliverance değil
-
Kainat'ın ve asrın en iyi oyunu olan Kingdom Come Deliverance II oyununu geçmek mümkün mü?
-
Sanmam
Şaka maka takılıyorum ama;
1'e başlamış ve oyunun başında millete bulaşıp, daha gelişmeden dayağı yiyince, oyuna daha ciddi şekilde vakit ayırıp ciddi ciddi oynamak gerektiğini anladım.
Uzun süredir de başlayamadım, 2 geldi, aldım, 1'i bitirmeden girişmek istemiyorum. Nasıl olacak bakalım.
Benzer şekilde Mutant Year mıydı ona da başladığımda milleti bi türlü vuramıyor falan bu kadarı da fazla diye kızıyordum, meğer onda da öyle bi "ustalaşma" muhabbeti varmış. Oyunu sinirlenip silmiştim, tekrar başlayacağım
Emek isteyen oyunlar. Absnthe haksız değildir sanırım ama çok sevmiş çokkk, takılıyoruz, affetsin
-
10dan sonra generations geliyor hocam onu da epicten almıştım ama input lag mıdır nedir 30 40 ms olduğundan oynanmıyordu. Wrc 10 güzel ama.
Wrc 24 hem pcde hem ps5te indirime girmiş. Pcde (rtx 3060 mobil) grafikler daha güzel oluyor ama fps dalgalı oluyor (mesela silent hill), ps5te fps sabit grafikler bir tık kısık oluyor. Steamden alıp beğenmezsem iade edeceğim sanırım PlayStationda oynadıktan sonra iade yok maalesef.
Watch Dogs 2'nin fiyatına bakıyordum.
Ubisoft store'da indirim varmış. 100 tane Ubisoft Gold'unuz varsa yüzde 20 indirim ile 150 TL civarına iniyor.
-
Ben daha 24 ü oynayamadım ama reddit te bakmıştım biraz almadan önce çok pozitif yorumlar. Steam e bakarsan yorumlarda herkes hala dirt2 ile kıyaslama kafasında. 24 full dlc içeriyor ve bu hali ile çok uygun fiyatı. Kış indirimlerinde $12.50 idi fiyatı şimdi biraz daha fazla. bu ara forza motorsport oynadığım için daha başlayamadım oynamaya. FM kesinlikle tavsiyedir. Tam sim değil AC gibi ama arcade hiç değil grafikler ve oynayış keyfi çok iyi
Herkese iyi forumlar. Steam için kullandığınız güncel sorunsuz başarım kasma programı var mı? Birkaç oyunu full başarım yapmak istiyorum da.
O şekilde yapınca hileden ne farkı var? Ne anlamı var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X