Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cingozbursa2 , sunshines35 , XtheendX , MyDonez Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 35 Misafir (5 Mobil) - 33 Masaüstü6 Mobil
5 sn
358.318
Cevap
2.777
Favori
22.457.455
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
587 oy
Öne Çıkar
Giriş

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  ne bileyim buraya yazınca orjinal oynuyor zannettim. demek ki herkesi kendin gibi bilmeyecekmişiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doomslayer666

Bu mesaj silindi.

Eyvallah öğrenmiş olduk Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Yarın açıklanacak Humble Bundle choice paketinde Immortals of Aveum, Trepang2 ve Total War: PHARAOH'ın bulunacağı konuşuluyor. Doğru çıkarsa son yıllardaki en avantajlı paket olabilir.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Oyun önyüklemesi acıldı, Dünyada ön oynanişa verilen oranlar muhteşem.. Sanırım Optimizasyon iyi olarak cıkış yapti.Buglar olacaktır illaki.. zamanla telafi edilir. Yılın GOTY'si ödülünü alacaktır. Hiç süphesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 3 Şubat 2025; 19:18:14 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

Gta Mafia Death Stranding 2 Ghost Of Yötei gibi rakipleri varken imkansız.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Gta ertelenecek pas gec. Mafia asla goty alamaz. Death Stranding Muhteşem bir oyun ama takipcileri o kadar azki. Oyunun degeri bilinmiyor. Kazanması cok zor. Ghost of yötei ertelenebilir. Ayrica kazanmasi cok zor.

Kingdomun goty almasi şaşirtmaz. Mafia İtibarini geri kazanmak istiyorsa , Eski oyunlarini güncelleyip , oyunculariyla barişacak.

Not : Sakin olun önümüzdeki sene cok dehşet oyunlar var.Sevdigim oyun oldugu için digerlerini cifte standartla yorumluyorum :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 3 Şubat 2025; 19:58:25 >
  • Arkadaşlar şu anda steamda lolty indirimi ile fc25 kaç usd acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mafia'nın eski oyunlarının kötü olması ile yeni oyunun arasında ne bağlantısı var hocam, kaldı ki 1 efsaneler efsanesi ikide çok çok iyi oyundur. DS fanları bence gayet fazla, KCD'dan da fazladır. Kojima + Sony exc olmasının verdiği güçle 90 puanı gördüğü an denklemde Gta yoksa Goty olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 3 Şubat 2025; 20:3:58 >

Bende yıllardir takip ederim :) Kingdom oyuncusu DS'den daha fazla. Oyunun seyir zevki ile alakali malesef. Ayrıca mafia 2 ve 3'de bug ve grafiksel rezaletlere deginmiyorum. Oyuncular asla unutmaz.DS 2.oyun 90'i gecebilir cok kaliteli oyuncular ve baglantilar mevcut. Lobi etkisi olabilir. Kingdom come deliverance 2 Goty alırsa cok sevinirim. RPG GOTY alirsa bu herkes icin en hayirlisi olur.

GOTY için çok erken hocam. Geçen sene de senenin başlarında böyle Infinite Wealth çıkmış, yüksek puanları almış ama senenin geri kalanında konuşulmadığı için aday bile olamamıştı. Bu da çıktıktan 1 ay sonra konuşulmazsa GOTY zor. Hele ki bu sene olası rakipleri de zorlu.

Benimde favori türüm rpg hocam hatta son 2 yılda en heyecanlandığım oyun witcher yapımcılarının duyurduğu vampirli oyun oldu. Kingdom geçen sene iyi bir şekilde çıksa goty alırdı ama bu sene yedirmezler bence :)

Hocam cok iyi noktaya parmak bastin O vampirli oyun , Witcher gibi ses getirecek ben inanıyorum :)

Zor hocam. Başta combatı nedeniyle düşük puanlar alacaktır. Diğer arkadaşların bahsettiği oyunların dışında rpg olarak Avowed, Fable, The outer worlds ve crimson desert gibi rakiplerle karşılaşacak. MH wilds, doom, gears of e-day, hell is us ve split fiction var. Nintendo tarafında metroid prime 4 çıkacak. Bunların nasıl çıkacağını bilmiyoruz. Kcd2 2024 de çıksaydı kazanırdı belki ama bu sene en iyi bağımsız oyun ödülünü alırsa alır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yıllardır hasret kaldığımız o karanlık fantezi türünde yetişkin bir oyun geliyor gibi bıktık disneyland içinde gezer gibi davranan rpglerden

• store.steampowered.com
    Save 95% on RPG Maker VX Ace on Steam
    https://store.steampowered.com/app/220700/RPG_Maker_VX_Ace

Ücretsiz

• Titalfall 2 aldım hikaye modu Half Life 2 ile kıyaslanıyor diye gaza geldim. Kurdum ettim 70 gb oyun. Ea App belasına oyuna giremiyorum iyi mi? Lanet gitsin senin gibi uygulamaya. Tıklayıp açmak istiyorum abi ben oyunu Steam üzerinden.

• Steam Idler Festivali'ne özel, ücretsiz Puan Dükkânı öğelerini es geçmeyin:

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Steam Points Shop
    https://store.steampowered.com/points/shop/app/3099240
  • aerolona kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, ben bunu kütüphaneme ekledim. Fakat kütüphanem de göremiyorum. Oyunlara tek tek baktım, aralarında göremedim. Nereye eklenmiş olabilir?

Edit: Buldum. Arkadaşlar Oyun listesinin üstünde arama butonun bir tık üstünde gruplandırma seçeneği var. İçerisinde Games, Software ve Tools görünüyor. Software seçince göründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMartin -- 4 Şubat 2025; 10:34:38 >
  • Party Club isimli Türk oyunu çıkış günü 17.03.2025 tarihinde 24 saat ücretsiz dağıtılacak. Kütüphaneye ekleyenler satın almış sayılacak.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Party Club on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2796010/Party_Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 4 Şubat 2025; 11:6:39 >

Metacritic'te 87 vermişler. 90 puanı geçememiş bir oyunun GOTY alması çok zor. İnsan sevdiği oynadığı oyuna, sanki herkes o oyunu oynuyormuş gibi; herkes oyunu inanılmaz sevmiş ve beğenmiş gözle bakıyor. Bu oyunun GOTY olmasına ihtimal vermiyorum.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.