Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MrMartin , avoidablehawk , insomnia04 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
358.157
Cevap
2.775
Favori
22.433.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Microsoft'un bir kaç yıldır boş yaptığı bir sunum olmadı herhalde. Geç olsa da toparladılar.

Bu arada alan belirtsin lütfen.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Deus Ex: Game of the Year Edition Gog Kodu:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    QAMJE63DFE51F9D26A
  • Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

Malum yerlere çoktan düştü hocam ben oynuyorum oyun güzel

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    İlk iki ninja oyununun sigma versiyonunu Vita üzerinde denedim gerçekten oynaması zor bir oyun hatta 2 oyunun insanı çıldırtacak derecede zor olduğu söyleniyor ben tanıtımdan tam olarak bir şey anlamadım ninja gaiden 4 tanıtımı ortalığı yıkması gerekmiyor muydu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Modifiye var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Eski klasiklerin devam oyunlarına ve başyapıtlara yapılan remakelere sanıldığı kadar çok talep yok. Geçen konusu geçtiğinde Half-Life içinde söylemiştim. Birde batıdan çıkıyorsa bunlar firmaların beklentisinden daha az gelir sağlıyor. Mesela Dead Space remake doğru düzgün konuşulmadı, %75 indirim alıyor. Silent Hill2 geliştiricisi batıdan diye daha çıkmadan yere gömüldü. Resident Evil 4 remake ise göklere çıkarıldı. Aslında 3 oyunda birbirinden güzel ve kaliteli yapımlar... Dragon Age ve God of War da örnek olarak verilebilir... Sonuç olarak Ninja Gaiden 4 Xbox'tan çıktığı için normal karşılıyorum, Sony yayınlasaydı ortalık yıkılırdı.

Bunun sebebi oyunun yan oyun gibi gözüküyor olması olabilir. 2.oyunun remake'i bile daha güzel gözüküyor.

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Dün bir yayıncı izledim, ninja gaiden 4 tanıtımını hiç tepki vermeden izledi, acaba Xbox üzerinde tanıtıldı diye mi böyle tepkisiz, Sony üzeri de yapılsa yine böyle tepkisiz kalır mı diye düşündüm, ben oynamayı beceremesemde ninja gaiden oyunları herkes tarafından sevilen ve oynanan oyunlar ve yenisi çıkıyor hiç tepki yok

Olabilir hocam, batıdan çıkan oyunlarda hep bir önyargı oluyor maalesef. İndiana Jones oyunu da mesela geçen yılın en kaliteli yapımlarından olmasına rağmen beklenen ilgi olmadı. Hi-Fi Rush da bu şekilde tanıtılıp hemen satışa sunulmuştu ve 2023 yılının en kaliteli hack&slash, aksiyon oyunu olmasına rağmen yeterli talep olmadığından geliştirici stüdyoyu kapatmak zorunda kaldılar. Xbox son 2 yıldır oyun kalitesini arttırmaya başladığı için ben kaliteli olacağını düşünüyorum.

• Crysis Remastered üçlemesi 47 lira Epic'de. Güzel fırsat.

Epic İndirimleri ve Oyun Promosyonları – Epic Games Store

• bulduren kullanıcısına yanıt

Ubisoft+ üzerinden ilk günden itibaren açık olucak mı?

• razzPoker kullanıcısına yanıt
    Ubisoft oyunları çıkar çıkmaz full paketleriyle birlikte Ubisoft+'a dahil oluyorlar hocam.

• FF, Avowed, Spider Man 2, Kingdom Come 2, Monster Hunter Wilds, derken muazzam bir döneme girildi gerçekten elinde oynayacak oyunu kalmayanlar için.

• Tokyo Extrem Racer acayip dandik 5 dk dayanamadım. Mobil oyun gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Games'te az sayıda oyunun indirime girdiği bir indirim başlamış, bazı oyunlar dibi gördüğü için paylaşma gereği duydum. Listede 53 adet oyun var. Herkese iyi oyunlar dilerim, iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 24 Ocak 2025; 15:3:19 >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

şundan da umutluyum, hem gamepass'e geliyor hem bölgesel fiyatlandıması gayet iyi. orta halli çıksa yeter

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Pre-purchase Atomfall on Steam
    https://store.steampowered.com/app/801800/Atomfall
  • Dünkü sunum sade ve güzeldi,oyunların hepsi belli kalitede ve net oynanır.

South of Midnight keyifli duruyor fiyat iyi ve Türkçe dil destekli.Ayrıca Gamepass sisteminde olacak.

Ben de son 2-3 yıldır Xbox cephesinde ki çıkan yahut çıkacak oyunları beğeniyor,merakla bekliyorum.

• kasperd kullanıcısına yanıt

Fena durmuyor ama mekanikler animasyonlar az kütük gibi 7lik oyun duruyor. GP piyasaya bolca 7, 7,5luk 2AA oyun salmaya başladı ve bence iyide oluyor lazım böyle oyunlar.

• Bu spiderman 2 ertelenecek herhalde ya

• V.Corax kullanıcısına yanıt

Microsoft bu nesil çok iyi gidiyor. Fable, Perfect Dark, Gears of War: E:Day bunları da merakla beklediğim oyunlar arasında. Birde Gears Collection beklemedeyim.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

valla yeni yıl indirimlerinden daha güzel indirimler var steamde şu anda. yukarıdaki oyunları aldım ve daha ocak ayından kapattım bu seneyi. (inşallah) Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  FFVII ikili paket 55 usd. oyun başına 27.5 dolar fena değil gibi. the quinfall 15.99 usd Türk yapımı MMO erken erişimde . nioh 2 20 usd belki buna biraz fazla ücret ödemiş olabilirim. KCD II gold paket aldım umarım orada yazan gibi 3 ek paketi de verirler. JRPG seven varsa Metaphor ve SMT V mutlaka tavsiye ederim. FM 25 zaten hastalık her sene bir doz almazsak olmaz.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.