Digiturk'ün Verdiği Yeni Kutular
Geçtiğimiz aylarda evdeki kutu Türksat'a geçildiği için değiştirilmiş. Ve yerine HM9506HD verilmiş. Ancak bu kutuda kablosuz desteği yok. Arayıp sorulunca da başka kutularının olmadığını söylüyorlar. Acaba herkeste durum böyle mi? Yani şu devirde kablosuz desteği olmayan cihaz kaldı mı? Bazı buzdolapları bile internete bağlanıyor.
TurkNet Düşük ve Dengesiz Hız Problemi
Geçen hafta TürkTelkom'dan geçiş yaptım. Hızım başta sabit 28mbps'ydi. Ancak cumartesi günü sabah alabileceğim maksimum hızı, 75mbps'yi alabilmek için paketimde arttırma yapınca hızım tuhaf bir şekilde düşmeye başladı. Dün akşam saatlerinde neredeyse internetim yoktu. Sabah biraz düzelse de 2 kere kopma yaşandı ve çok dalgalı. Bazen 30mbps gösteriyor bazen 10mbps gösteriyor. Ancak dünden beri bir türlü 75mbps olmadı. Modemi fabrika ayarlarına döndürdüm, reset attım ama hiçbiri işe yaramadı. Sanki paketim hala 35mbps gibi ancak online işlemler bölümünde geçiş sağlanmış gözüküyor. Kayıt açtım ama ''sorun yok'' deniliyor. Gün içerisindeki değerlerimi gönderip tekrar mesaj attım ama değişen bir şey yok hala. Abone numaram 1907334.
Art arda yaptığım testlerde bile bu kadar oynama oluyor. Sanırım hattıma tanımlanan download değerinin fazla olmasından sebep SNR margin değerim çok düşük. Bu sebeple de çok dengesiz sonuçlar alıyorum sanırım.
Edit: Bu sabah saat 13 gibi bölgemde dengesiz trafik dağılımı olduğu için performans kayıpları meydana geldiğini ve dün gece çalışma yapılıp doğru şekilde paylaştırma yapıldığını belirten bir mesaj aldım. Mesajı aldığımda hızım düşüktü ancak mesajda gün içerisinde düzelecektir yazdığı için bekledim, ancak değişen bir şey olmadı hızım halen vaat edilen hıza yaklaşmıyor. Değişen tek şey gün içerisinde aldığım sonuçlar daha stabildi o kadar. Ayrıca akşam hız düşmesi de yaşadım dün. Umarım bugün de olmaz. Bugün itibari ile bu iki sorun 4 gündür giderilmiyor.
İkinci El Bölümünde Konu Açma Sorunu
|
MARVEL Evrenine Nereden Başlanmalı
Almayı Düşündüğüm PC Hakkında Öneriler
|
Lenovo Ideapad Y510P Sizce Nasıl
|
Son Giriş: 27 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 225
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 6.553 (Bu ay: 179)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun