Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17932. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: WBC , r3ally , nasaz Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (3 Mobil) - 19 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
358.637
Cevap
2.778
Favori
22.517.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
589 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1792817929179301793117932
Sayfaya Git
Git
Giriş

SUNHW8E9Z7

Samsung telefon kullananlar Samsung Members uygulamasından Ssport ve 4 AYLIK AMAZON PRİME kodu alabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Hocam kodu kullandım s sports olanı çok teşekkür ederim 🙏 bir de prime kodu bulabilirsem artık benden iyisi yok bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi ortalama 230 TL. Oldukça değer, kaçırmayın. Immortals'ın sadece ana oyunu da yeter bu arada, DLC'ler hem kötü hem de oldukça gereksiz.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 90% on Immortals Fenyx Rising on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2221920/?curator_clanid=4777282

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 90% on Far Cry® New Dawn on Steam
    https://store.steampowered.com/app/939960/Far_Cry_New_Dawn/?curator_clanid=4777282

• arkadaşlar ubisoft hesabımda ac:odyssey ve valhalla ek paketleriyle var. steam takıntım nedeniyle hazır indirimdeyken ana oyunları steam üzerinden alsam ubi'den dlcler aktif olur mu? deneyen oldu mu?

ben anno1800 için yaptım oldu. (benim ubisoft hesabımda year 4 pass olan vardı ana oyunu steam indirimlerinden aldım oyun içinde dlcler aktif oldu)

bir diğer sorunum da ubisoft hesabımda shadows ön sipariş ile almıştım ama refund etmek istiyorum ancak bir türlü edemedim. internet sitesi üzerinden giriş yaptığımda sipariş geçmişim gözükmüyor.

• edwardweo kullanıcısına yanıt

aleyküm selam hocam ben ac valhallayı sizin aldığınız şekilde aldım ana oyunu stemdan comptlete edition olarak başka yerden aldım dlc hepsi aktif oldu steamdan aldığım ac valhallada

• NVidia'nın son iki sürücüsü black screen verip çalıştıramıyordu sistemi.

Bunu düzeltmek için geliştirdikleri son sürücü 572.60 ı yükledim ve o da black screen verdi windows açılıyor ama ekran siyah.

Yükleyip çalıştıran var mı? black screen alıpta düzeltmeyi başaran var mı?

• phalantan kullanıcısına yanıt
    5K serisinde yapıyor bunu galiba. Adamlar o kadar salmışlar ki, rakip olmayınca.

Benim emektarda bir sorun görünmüyor sürücü konusunda.

• Spintires -Mud Runner- Snow Runner ve inşaa oyunları sevenler

Road craft 'ın steam'deki demosuna bir baksın derim.

Sanırım bu sistemin diğer parçaları ile de bağlantılı, 5000 serisinde görülüyor genelde ama benim 5000 serisi kartımda böyle bir sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

çok güzel oyunlar snow runner mudrunner ve expeditions ama çok fazla dlc çıkarıyorlar ve ana oyun çok eksik kalıyor. dlc lerde hiç uygun değil fiyatları

ama demo yu deneyecektim aklımdaydı unutmuşum söylediğiniz iyi oldu

• Yanfo kullanıcısına yanıt

4080s ve 4070ti iki makinede de son 3 update sorunlu hepsini denedik ve hep black screen verdi. ilki sorunlu diye 2 gün sonra çıkardıkları iyileştirici driver sorunlu çıktı gene. bu ikisi sorunlu diye 3 gün sonra bi driver daha çıkardılar bu da sorunlu.

3060ti makinemde sorun yok 3unde de sorunsuz çalıştırdı.

Demekki intel veya amd'ye geçeceğiz 3K serisinden sonra.

• Yanfo kullanıcısına yanıt

Ben zaten AMD ye geçecektim 7900xtx vardı aklımda. Ama DLSS aklımı çeldi. AMD de FSR ı birazcık daha adam ederse işlemcide intele yaptığını umarım ekran kartlarında da nvidia ya yapacaktır.

• Forumda Monster Hunter Wilds ı bu linkten 1250 TL ye satıyorlar. Belki almayı düşünen olur. Satan arkadaşı tanımıyorum arama sonucu buldum konusunu.

• eKsTazi kullanıcısına yanıt

Lies of P mükemmel bir oyun, en azından deneyin. Çok tatlı bir zorluğu var, türe aşina olmayanlar için de oynanabilir bir ilerleyişi var.

• ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır steam’den bir şey almamıştım güncel fiyatları pahalı buldum sanki ayrıca dolar olmuş her şey

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

572.60 sürücüsü, gördüğüm en serin kartlardan birisi olan asua dual 4070'i kavurdu. Ayrıca Spider Man 2'de crush'lara da sebep oldu. Sürücüyü DDU ile kaldırıp bir önceki 572.47'yi geri kurdum. Düzeldi.

Tamamen hislerime göre konuşucam: Bence Nvidia, 5000 serisine yaptığımız "Kas gücü olarak 4000 serisine denk" eleştirimize karşılık, yazılımsal olarak bi dümen çeviriyo. Yağ gibi akan kartı sürücüyle güçsüzleştiriyolar gibi geliyo.

Edit: Henüz siyah ekran almadım ama oyun çok defa çakıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylo84 -- 3 Mart 2025; 23:23:6 >
  • 
Sayfa: önceki 1792817929179301793117932
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.