bir türlü alamadım, kart değiştiriyorum olmuyor, tosla kartla da olmadı. alabilen var mı? |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17998. sayfa)

-
-
evet çalışıyordu
-
Steam Fest ıvır zıvırları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: caneriaevet çalışıyordu
Teşekkürler hocam
-
Merhaba steam de olan Metro 2033 Redux oyunu indirdiğimde * Oyunun yürütülebilir dosyası eksik * diye hata veriyor sürekli bu sorunu nasıl çözebilirim ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim Saygılarımla 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YouTube Premium kodu 29zskz8z45kzx
youtube.com/redeem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben denedim, hata verdi.
"This offer is not available"
"This offer may have expired or your account isn’t eligible. Try signing up for a YouTube Premium Individual plan instead."
-
Belki başkası kullanmış olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dosya doğrulama yapın Steam üzerinden.
-
WUCHANG: Fallen Feathers ön siparişe açıldı. Yerel fiyatlandırmayla satışa sunulmuş. Düşünen varsa kaçırmasın.
store.steampowered.com
Pre-purchase WUCHANG: Fallen Feathers on Steamhttps://store.steampowered.com/app/2277560/WUCHANG_Fallen_Feathers -
Ubisoft Store'da kampanya başlamış, 500 TL ve üzeri olan sepette "LEGEND" kodunu girerseniz 250 TL indirim kazanabiliyorsunuz.
Örnek olarak AC Mirage Deluxe tek başına 599,6 TL. 250 TL'lik indirimle beraber 349,6 TL'ye geliyor. Çeşitli sepetler yapılarak indirimden faydalanılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 29 Nisan 2025; 16:29:33 > -
Bu iyiymis. Steam disi kullanmiyorum normalde ama beni bile cezbetti.
tişikkirlir..
Bende gamepass yok diye düz aoe4 : A.E. aldım geçtim
3 tane oyun gözüküyor mic. storeda. biri 4k , bana gelmez sanırım 4k ekranım yok.
2 tane daha aynı oyun gözüküyor biri 91.4 gb diğeri 218.3 gb yer istiyor.. bunların farkı nedir ?
ssd yer kalmadı, 91.4 olan yeterli olur mu arkadaşlar ?
-
Steam üzerinden dosya kontrolü yaptım başarılı herhangi bir hata vermiyo ancak oyunu başlatırken sadece bu hatayı alıyorum
Star Wars Outlaws 624,50 yapıyor, değer mi ?
Legend kodu
Diğer % 20 indirim sağlayan Units indirim koduyla birleştiriliyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 29 Nisan 2025; 18:6:46 > -
Diğer indirimlerle birleşmiyordur muhtemelen üstat, Outlaws fena fiyatta değil. Klasik Ubisoft oyunu ama evreni seviyorsan alınabilir bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 29 Nisan 2025; 18:8:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 indirim birleşmez. coinler kullanılmaz kodun yanında. @emrahcey
bana hitap etmiyor lakin fanları çok var; Avatar da iyi fiyata geliyor. göz atmakta fayda var. haber için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasperd -- 29 Nisan 2025; 18:14:30 > -
Crew Motorfest düz versiyon 270 liraya geliniyor düz versiyonu iş yapar mı ?
-
güzel bir souls like benziyor ama neden online kısım koymuyorlar artık anlayamadım. son çıkan oyunlar da online hiç yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lords of the fallen da var hocam onun geliştiricisi oyunun üzerinde hala çalışıyor isterseniz ona bakın. Yeni çıkan soulslar da özellikle çinlilerin oyunlarında online olmuyor nedense. Belki bütçeleri veya geliştirilen oyunların altyapısı buna uygun değildir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X