Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
26 Misafir (1 Mobil) - 25 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357.692
Cevap
2.776
Favori
22.384.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

haftasonu 20 dolar
  • arkadaslar cok acil lütfen ,bu haftasonu kampanyaları pazartesi de devam ediyor mu ?
    pederden kredi kartı istemeyim devam ediyorsa arkadastan halletcem
    hemen cevaplayın biliyorsanız ,tesekkürler

edit : arkadas sagolsun street fighter 4 aldım
    merak edenler icin ise ; The Weekend deal is normally announced via the Store front page and a news update pop-up when you start Steam. The deal is displayed on the top right of the store home page under the heading 'Spotlight'. It is normally announced between 11:00 and 15:00 PST (19:00 and 23:00 GMT) on the Friday and finishes sometime on the morning of the Monday after (normally after 09:00 PST/17:00 GMT). The Steam News page has the official Steam time at the top of the page.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fod -- 6 Eylül 2009; 23:55:45 >
  • Pazartesi akşamına kadar devam eder Türkiye saatiyle.
  • quote:

Garry's mod bir hafta boyunca 10$ yerine 5$'dan satışta. Ayrıca oyuna yeni achievementlar da eklenmiş durumda.
    Bununla beraber Red Faction: Guerilla adlı oyunu Steam üzerinden 40$ karşılığında pre-purchase yapanlara Red Faction ve Red Faction 2 adlı oyunlar bedava.

Garry's mod için uzun bir süredir bekliyordum indirimi, niyeyse 10$ fazla görünüyordu gözüme almayı planlıyorum hemen :). - Aldım gitti
    Red Faction kampanyası da fena sayılmaz bence sevenleri için :). İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 15 Eylül 2009; 12:38:03 >
  • ben 10 dolarken almıştım, baya bi bızıkladım, eğlenceli ve marjinal bi fikir...
    ama orjinal bişiler çıkarmak için güzel bir türkçe rehber de olsa ne güzel olur
    madem indirime girdi, alanlar olur, multiplayerını denemek lazım...
    5 dolar çok iyi fiyat
  • garry modu tavsiye ederim serverlar yurt dışı ama çok güzel bazen zombi mod oluyor zombide istediğiniz gibi çığlık atıyorsunuz bazende profesörle askerlerin oldugu bi mod var profesörler eşyanın içine girip eşyayı kontrol ediyor askerler onu bulmaya çalışyor anliycanız garry mod çok eğlencelidir.
  • garry modu tavsiye ederim fiyatıda 4.99$ olmuş

http://store.steampowered.com/app/4000/
  • biraz daha bilgi verir misiniz ,yaygın mı cok server var mı?
  • Bu garrys mod sadece TF2 ıcınmı?

half-life 2 DM da oluyormu acep?
  • Tüm source kullanan Half Life oyunlarına oluyor.
  • garry mod server fazlasıyla var ama mağlum internet bağlantısı düşükse ping oranı yükselince oyunun zevkini alamazsınız garry mod source motoru kullanıyor gayet güzel bir oyun
  • garry mod almak ıcın paypal lazım sanırım, paypal ı olan bır kısı bana alabılıırmı? ben ucretı hemen eft yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

garry mod almak ıcın paypal lazım sanırım, paypal ı olan bır kısı bana alabılıırmı? ben ucretı hemen eft yaparım

Bildiğim kadarıyla DiabloXT yardımcı oluyordu bu konularda. Tam emin değilim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

garry mod almak ıcın paypal lazım sanırım, paypal ı olan bır kısı bana alabılıırmı? ben ucretı hemen eft yaparım

Bildiğim kadarıyla DiabloXT yardımcı oluyordu bu konularda. Tam emin değilim ama

Evet ben de konusunu görmüştüm yanılmıyorsam.
    Yalnız Paypal şart olmamalı, ben direk steam üzerinden kredi kartı ile alıyorum. Paypal hesabıma falan bulaşmadan

• Bu arada bu hafta da Unreal Tournament 3 Free Weekend olarak kararlaştırılmış, oynamak isteyenlere duyurulur.

@cydonia

Hocam ne yaptın ayarlayabildin mi ?
  • arkadaşlar unreal serisi 16 dolara edinmiş bulunmaktayım seriyi istemeyenler olabilir ama unrealt99 u kaçırmamaları gerek 1.99 dolar çünkü her fps severin steam listesinde olmalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Bu arada bu hafta da Unreal Tournament 3 Free Weekend olarak kararlaştırılmış, oynamak isteyenlere duyurulur.

@cydonia

Hocam ne yaptın ayarlayabildin mi ?

Henuz birini bulamadım, hala yardımsever aranmaktadır
  • Unreal Tournament 3 (Black) 8 dolara, @osmaniac'ın bahsettiği Unreal Deal Pack ise 16 dolara inmiş:http://forum.donanimhaber.com/m_34568206/tm.htm (ne zamana kadar bu fiyatlar? Kalıcı olacak değil ya.)

Ki Deal Pack, içinde 2004 CD anahtarı da barındırdığı için oldukça mantıklı 16 dolarlık fiyatıyla.

39.99 dolarlık eski fiyatı pek mantıklı değildi; zira kutulu olarak Türkiye'den, her biri 29.99 TL olmak üzere, yuvarlarsak toplam 60 TL'ye (kargo ve KDV dahil) UT3 + Unreal Anthology alınabiliyor. Bu ikisinin içerik olarak Deal Pack'le pek farkları olmasa gerek (UT3'e zaten Titan Pack ve güncel yamayı kota meselesi yoksa kendiniz indirirsiniz ve Black oluyor böylece. U Gold - UT99 - U2 - UT2004 soundtrack'i [tüm müzikler yok ama] ise Anthology'de bulunuyor. Deal Pack'te var mı bilmiyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Eylül 2009; 10:26:07 >

• not edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vespasianus

Deal Pack, içinde 2004 CD anahtarı da barındırdığı için oldukça mantıklı 16 dolarlık fiyatıyla.

Elimde kutulu Antholoogy + UT3 olmasına ragmen,
    Deal Pack'i aldım ama steamde CD key görünmüyor,
    (UT3 ü daha önce steame kaydettirdigimden onda CD KEY sag klikte geliyor.)

quote:

Orijinalden alıntı: vespasianus

U Gold - UT99 - U2 - UT2004 soundtrack'i [tüm müzikler yok ama] ise Anthology'de bulunuyor. Deal Pack'te var mı bilmiyorum).

Deal Packte sountrack vb birşey yok,

Ufakta bir utarı yapayım eger daha once UT3 veya Unreal oyunlarından birisini almıssanız, extra oyununuz olmuyor.

Valve Oyunlarında olmasına ragmen EPIC oyunlarında bunu yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuRtCaN -- 19 Eylül 2009; 1:00:50 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.